- 15 Ocak 2012
- 507
- 421
- 123
Benim Pazartesi ile salı menum aynıydı 4 tencere yemek yapınca iki gün yedim—— Menü Takibi ——
Üye Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar moni + + @Nurciloji + + @CitLembik_K_ + + @gokce41 + + @EFatmagul + + @Alemin Delisi + + @Ezgi Osman + + @Vildangel + + @miyaww_ + + @zhre_ + + @gncgl_555 + + @AngelicaPickles + + @Dino1isi + + @guziss35 + - @azkolaçokbuz + - @planli + + @gokyuzundekiturna + - @hayal114 + + @Feel Good + - @Sekerportakalimm + + @s_eyan + -
Tamam canım düzeltiyorumBenim Pazartesi ile salı menum aynıydı 4 tencere yemek yapınca iki gün yedim
Üye | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Ben elmali yesilcay iciyorumYeşil çay olarak hangısını tavsıye edersınız tadi içimi kolay olan
Eşim aldı bile inş guzeldır meyvelı yokms moroccon mınt yazıo ustndede yesıl çayBen elmali yesilcay iciyorum
Ben limonlu içiyorumYeşil çay olarak hangısını tavsıye edersınız tadi içimi kolay olan
Aynen canım 50 Squat 50 mekik yürüyüş gibi
glifor kullanan arkadaslar yesil cay iciyor musunuz? ters bisey diye icmiyorum ben
Aynen canım 50 Squat 50 mekik yürüyüş gibi
10 dk zumba yaptım 1 mil leslie 20 Squat 20 bacak yana açma hemen hemen 10dk karın bacak egzersizleri yaptım
Akşam dışarı çıkıp 1 saat yürüyeyim diyorum bakalım yok sa leslie ye devam
Akşam yemeğini yedim menümü yazıyorum G gokce41
Sabah kepekli ekmekten 3 tane tost(biraz fazla kabul,saat 10:da yaptım kızım gece rahatsızlandı sabaha karşı ikimizde uyuyakalmisiz,evdekiler kendi başlarının çaresine bakmışlar)
Kupa bardakta yeşil çay
Ara şekersiz türk kahvesi
Akşam ciğer salata bir kase yoğurt
Aynen abartın ama çok acıkmıştım normalde o saate kalmam gözüm dönmüş
Çok geçmiş olsun canım kızçenin nesi var?
3 tost yani totalde 6 dilim ekmek oluyor dimi?
Haklısın dinom.
Dino1isi bakma bende gliforu içiyorum ama sanki bi tuhaflık var midemde. Su içmezsem ölcekmişim gibi geliyor.
Ben poset aldrdım yaBen limonlu içiyorum
Ama evde ne varsa arada içine koyuyorum
Mesela az önce ananasın ortasındaki kök bölümünü koydum
Bazen çubuk tarçın
Bazen kök zencefil
O an elime ne geçerse
Ama favorim limonlu
Ve ot olan yeşil çay poşet değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?