bende gecende sudan tiksindim. hatta şuan bile zorla iciyorum. gliforun tek artisi kola istemiyor artik canim :) diger tatlilari affetmemiki gunde bir kesin alırdık almiyoruz artik. icen benmisim demekki
Aynen abartın ama çok acıkmıştım normalde o saate kalmam gözüm dönmüş
Valla benimde tatlı istediğim azalmadı.
Sadece lavabo konusunda yardımı oldu.
Bi de 2 3 ayda 1 adet olurdum. Şimdi 40 günde oluyorum ona da yaradı
Ha kilo vermem yaradı ona dolaylı yoldan glifor işte.
Nasıl gidiyor tartı?
Seni özledim bebişim.
Abovvv cidden çok.
Bu bi cıs mı acabaDino1isi bakanım bi baksın buna.
Üye | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Akşam yemeğini yedim menümü yazıyorum G gokce41
Sabah kepekli ekmekten 3 tane tost(biraz fazla kabul,saat 10:da yaptım kızım gece rahatsızlandı sabaha karşı ikimizde uyuyakalmisiz,evdekiler kendi başlarının çaresine bakmışlar)
Kupa bardakta yeşil çay
Ara şekersiz türk kahvesi
Akşam ciğer salata bir kase yoğurt
Akşam yemeğini yedim menümü yazıyorum G gokce41
Sabah kepekli ekmekten 3 tane tost(biraz fazla kabul,saat 10:da yaptım kızım gece rahatsızlandı sabaha karşı ikimizde uyuyakalmisiz,evdekiler kendi başlarının çaresine bakmışlar)
Kupa bardakta yeşil çay
Geçmiş olsun canım..Akşam yemeğini yedim menümü yazıyorum G gokce41
Kupa bardakta yeşil çay
Bu seferlik poşet iç canım ama o bitince ot olanı dene farkı kendin görBen poset aldrdım ya
Çok geçmiş olsun canımBugün yapmak istediğim spor vardı geç kalkınca yapamadım kızımla ilgilendim şimdi iyi çok şükür,artık deneyimlerimi yarın paylaşırım
Cezama raziyim çok fazla biliyorum akşam 17: 00 da yeme işini bitiriyorum ertesi gün 10 : 00â kadar aç kalınca sonuç bu malesefoncelikleee çocuguna gecmis olsun onemli bir seyi yoktur inşallah.
3 tost sence de fazla degil mi odullendirmissin resmen kendinibilmedigimiz birsey mi var neyin odulu :)
simdiiiiiiiii ya munenin duvarına oklavayı aldım elime geliyorum kork benden yaz ya da verilcek spor cezasına razı ol :)
Yok kız sana koz vermeyim diye can çekişiyorum.
Bende büyük fincanla içerim ama kupaya kadar çıkamadımMillet türk kahvesini fincanla içer ben kupa ile içiyorum ımmmm ııhh
Duymadim canım içeriğinde neler varmışMoringa Çayı varmış hiç duydunuz mu kızlar özellikle göbek bölgesinde çok etkiliymiş alsam mı bilmiyorum
Bu şekildeymiş içeriği çok karışma çıkıyor şu sıralar da merak ettim ben de o yüzden çokta çekinirim güvenipte herşeyi kullanamıyorumDuymadim canım içeriğinde neler varmış
Sütlü Türk kahvesi ama yoksa kupayla bu kadar çok içemem herhaldeBende büyük fincanla içerim ama kupaya kadar çıkamadım
aksam ac yatinca sabah tok kalkman gerekmiyor muydu teoriye gore :))Cezama raziyim çok fazla biliyorum akşam 17: 00 da yeme işini bitiriyorum ertesi gün 10 : 00â kadar aç kalınca sonuç bu malesef
vaaay vaay vaay :) geçmiş olsun dikkat et kendine :)Yok kız sana koz vermeyim diye can çekişiyorum.
Sağ dizime bişey oldu sanki yanlış hareketmi ne üstüne basdıkça bişey batıyor
Belki akşam yemeğinden sonra bisiklet sürerim
Yoksa başka bişey yapmiycam
Hmm ondandirSütlü Türk kahvesi ama yoksa kupayla bu kadar çok içemem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?