- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
Peki ot olarak alınca lımon faln sen kendın mı sıkıyorsunBu seferlik poşet iç canım ama o bitince ot olanı dene farkı kendin gör
Millet türk kahvesini fincanla içer ben kupa ile içiyorum ımmmm ııhh
Benim aldığım limon aromalıPeki ot olarak alınca lımon faln sen kendın mı sıkıyorsun
Sade 1 fincan ama sütlü olunca doyamıyorum kupa kupa içesin geliyorBende Türk Kahvesini sade Nescafe fincaninda içiyorum ♡♡♡♡ bayılırım kahveye
Üye | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Emin misin canım akşam yemeği yeseydin keşke sonra acıkmamenüm G gokce41
sabah:
2 zeytin, 5 6 dilim domates, 1kk peynir (biraz daha az ) sekersiz cay
öğlen: 5 6 kofte ( kizartma bu sefer ciiiizzz ) yarım dilim ekmek. peynir tutkum var bu ara. iki catal da peynir.
aksam: 1 muz
Zre_ sekersiz cay iciyorum gun icinde miktar bilmiyorum . cok degil.
ve 2 litreyi geciyor su. bunu hep yazmasam standart cunku
AngelicaPickles zaten etiketlemistim. oglen kofteyi fazla yedigim icin 15 dakka tempolu yuruyus. olumsuz hava kosullarindan dolayı erken bitti. yarim saat yuruyecektim en az
Emin misin canım akşam yemeği yeseydin keşke sonra acıkma
Anladım sagolasınF
Benim aldığım limon aromalı
Ama bir zaman sonra limon tadı alamıyorum .küçük bir parca limon kesip içine sıkıyorum aynı parçayı kabuklu içine atıyorum
Üye | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
ben de seni ozledimmtarti bu hafta inisli cikisli. depresyon kacamagim vardi cumartesi malum. gecen gun de yaptim biseyler derken istikrar yok :) ama suan cumadan 700 gram eksigim. en az 500 gram daha farkim olmaliydi.. ama hic yoktan iyidir diyip salmiyorum hem yedim hem zayıfladım diyorum :) senin nasil gidiyor tarti?
kullandığın andan itibaren etkiliyomuki bu adeti . glifora baslayali yaklasik 20 gun oluyor. gelen giden yok bana bir ayi geçtinot: ilac kullanmadan gelmiyolar
tost vakası dimi bu olay :)
Millet türk kahvesini fincanla içer ben kupa ile içiyorum ımmmm ııhh
Yok kız sana koz vermeyim diye can çekişiyorum.
Sağ dizime bişey oldu sanki yanlış hareketmi ne üstüne basdıkça bişey batıyor
Belki akşam yemeğinden sonra bisiklet sürerim
Yoksa başka bişey yapmiycam
Bende Türk Kahvesini sade Nescafe fincaninda içiyorum ♡♡♡♡ bayılırım kahveye
Benim ekside tartı ama bugün adet oldum ne olcak cumaya bilmiyorum.
Gliforu ben 3-4 ay olmuştur kullanalı anca 2 3 aydır adete etkiledi senin daha olur etkilemesi, pko var bi de işte bizde bi de. Vay lele vaay..
Aynen tost vakasıBugün benimde cızım var öğlende gün sonunda gelip sana teslim olacağım aşkoşum.
Bendeee kupayla ve şekersizz bayılıyorumm.Göçmeniz biz,herkes koca koca kupalarla içer Türk kahvesini.
Aaaaaa dizine ne oldu yaa.
Dikkat et kendine kuzum.
Sende bizdensin böyle koca kupayla içiyorum.
Di miii ne öyle ağzım kadar fincan kesmiyor hiç
Nerden göçtünüz bu arada canım
Hakikaten çok merak ediyorum sizin bebeyi canım
Aynen öyle 2 içimde bitiyor küçük fincanlar.
Bulgaristandan canım, İstanbul'a.Sonra gittim Adıyamanlıyla evlendim.
Bebek olursa melez gibi doğacak.
Hakikaten çok merak ediyorum sizin bebeyi canım
Nerden buldun Adıyaman ı koca İstanbul da
Yaaa çok romantikmiş ama evcilik oyunu gerçek oldu o zaman
Komşumuz.
Çocukluk aşkım adam, 6 yaşımdan beri ölüyorum.
ah bu diyetisyenler ekmek yemeyene ne diye ekmek tıkıştırırlar ki zorla
Benim de sürekli gözüme takılıyor ama bir hafta bir deneyecez kilo verme olmazsa direk kalori düşecek.Ben normal hayatımda sadece kahvaltıda 1-2 dilim ekmek yerdim baya baya çok geliyor gözüme
Kalorili olan şeyler meyve kuru yemiş oranlı ya her şey ben de bilmiyorumbekleyelim pazartesi görelim inşallah görürüz tabiki
Oohhhh sefan olsuunnn
ben çaykurun organik zümrüt demleme olanını kullanıyorum. poşetlerden de yaseminliyle ananaslıyıYeşil çay olarak hangısını tavsıye edersınız tadi içimi kolay olan
içiyorum benglifor kullanan arkadaslar yesil cay iciyor musunuz? ters bisey diye icmiyorum ben
kuzuna geçmiş olsun canımAkşam yemeğini yedim menümü yazıyorum G gokce41
Sabah kepekli ekmekten 3 tane tost(biraz fazla kabul,saat 10:da yaptım kızım gece rahatsızlandı sabaha karşı ikimizde uyuyakalmisiz,evdekiler kendi başlarının çaresine bakmışlar)
Kupa bardakta yeşil çay
Ara şekersiz türk kahvesi
Akşam ciğer salata bir kase yoğurt
simdiiiiiiiii ya munenin duvarına oklavayı aldım elime geliyorum kork benden yaz ya da verilcek spor cezasına razı ol :)
Yaaa çok romantikmiş ama evcilik oyunu gerçek oldu o zaman
hellooo
yürüdüm geldim ohh misss
45 dk diye çıktım 1,5 saat yürümelere doyamadım
ah bu diyetisyenler ekmek yemeyene ne diye ekmek tıkıştırırlar ki zorla
kuzum emin olmak adına soruyorum , listen değişimli olabilir mi? mesela: çorba,pilav,makarna,ekmek den biri gibiçünkü bir arada vermesi mantıksız
varsa listeni paylaşır mısın foto olarak
diploması var mı kontrol et
ben çaykurun organik zümrüt demleme olanını kullanıyorum. poşetlerden de yaseminliyle ananaslıyı
içiyorum ben
kuzuna geçmiş olsun canım
kepekliden 3 tost nasıl yedin tıkamadı mı
simdiiiiiiiii ya munenin duvarına oklavayı aldım elime geliyorum kork benden yaz ya da verilcek spor cezasına razı ol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?