Aaaa 10 aylık bebişin mi var yoksaa? :)Ne tatlı oluyor yaa o uyku :))
Çok geçmiş olsun
Yakın zamanda baktrmiştım normaldı ama degstıyse bılemem boyle devam ederse baktrırım sagoltiroidle ilgili bir sıkıntı ya da demir eksikligi kansizlik da olabilir değerlerine bir baktir istersen
Aynen ya çok tatlı valla ama kocam sagolsun laf edıyor anca yatıyon dieNe tatlı oluyor yaa o uyku :))
Çok geçmiş olsun
Hoşbuldummm :)morordek gelmis hosgeldin :)
Hoşbuldummm :)
Sohbet var dediler geldim
Ay gerci cok da uykum var her an sizabilirim ama olsun
Açlıktan öte bebeden yaaçlıktan uykun gelmiştir maaaagduruuuzz
Evet sev sev bitiremiyorum :)))Aaaa 10 aylık bebişin mi var yoksaa? :)
valla yat canım öyle birşey varsa :))Aynen ya çok tatlı valla ama kocam sagolsun laf edıyor anca yatıyon die
Açlıktan öte bebeden ya
Uykusuz anneler üyesiyim de
Benim de 10 aylık oğlum varEvet sev sev bitiremiyorum :)))
Gözler hafiften gidiyor zatenoo Ozaman firsat bulduysan yat uyu :)
Ne yapmali aceba sen asyaydın demıı mmm bence çok önemli bi skntı o farkı gerı kapatsevgili arkadaslar.
ciddi bir mesaj yazcam.
buyuk bir sorunum var.
laptop i kucagima koyup biseyler izlerdim ( gobegimin altina dogru sikstirip destek yapardim sururdu o orda) gobek bir miktar gitmis olmali ki durmuyo. ciiirttt kayiyo asagi dogru. izleyemiyorum ben bisey.
hadi bunu da aciklasin ataayizlernollllcaak
bende valla uyku o nasıl bişeyAçlıktan öte bebeden ya
Uykusuz anneler üyesiyim de
Ah yavrum sen de mibende valla uyku o nasıl bişey
Yarından sonra belli olacak bakallım kendımde farklılıklar hıssedıyorum ama bakalım nasipEvet sev sev bitiremiyorum :)))
valla yat canım öyle birşey varsa :))
Ne yapmali aceba sen asyaydın demıı mmm bence çok önemli bi skntı o farkı gerı kapat
benimki 14 aylık ve aylardır hastalıkla boğuşuyoruz bugün ilk defa ağlamadan uyudu bir saat önce şoktayım yaAh yavrum sen de mi
Huniyi taktım ben yaa
Senin bebis ne kadarlık?
10. takımı bebe forumuna çevirdik iyi mi
Geçmiş olsun hastalık fena bir durum tabibenimki 14 aylık ve aylardır hastalıkla boğuşuyoruz bugün ilk defa ağlamadan uyudu bir saat önce şoktayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?