aynen ya sorma bide sabahın köründe dikilmiyolar mı hayattan soğuyorum sporda neymiş bee biz sporun alasını yapıyoruzGeçmiş olsun hastalık fena bir durum tabi
Gerçi sağlamken de uyumuyorlar. Her halükarda uyumuyorlar
Üye | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Şekerin düşmüş canımaz once tansiyonum ya da sekerim düştü. midem bulanmaua basladi soguk soguk terlemeye basladim. bir tane form biskuvi yedim daha iyiyim.
Kan değerlerine baktir canımGnduz uyku gece uyku ne olacak benım halim hamılemiyim dıe sormadan edemıyorum
Şekerin düşmüş canım
Şimdi nasılsın
Haarikasevgili arkadaslar.
ciddi bir mesaj yazcam.
buyuk bir sorunum var.
laptop i kucagima koyup biseyler izlerdim ( gobegimin altina dogru sikstirip destek yapardim sururdu o orda) gobek bir miktar gitmis olmali ki durmuyo. ciiirttt kayiyo asagi dogru. izleyemiyorum ben bisey.
hadi bunu da aciklasin ataayizlernollllcaak
Ne yapmali aceba sen asyaydın demıı mmm bence çok önemli bi skntı o farkı gerı kapat
burda bir insanlık drami varken aramiza asya avrupa diye kita sokturan bu sisteme de laaanet olsun hatta naaalet olsun :)
catla avrulali. karnim dumduz oldu
benim 13 Nisan Doğum günü bir ay varmış aralarında abla bizimki yani :))Benim de 10 aylık oğlum var13 mayıs dogumlu. Görünce o sebeple atladım
Gözler hafiften gidiyor zaten
kesin benim ilk uyku yapmıştı işten gelip uyuyordum sabah işe gidene kadarYarından sonra belli olacak bakallım kendımde farklılıklar hıssedıyorum ama bakalım nasip
Tebrik ederimmmburda bir insanlık drami varken aramiza asya avrupa diye kita sokturan bu sisteme de laaanet olsun hatta naaalet olsun :)
catla avrulali. karnim dumduz oldu
benim 13 Nisan Doğum günü bir ay varmış aralarında abla bizimki yani :))
kesin benim ilk uyku yapmıştı işten gelip uyuyordum sabah işe gidene kadaruyku bölüğü olmuştum
Bazen banada oluyor ondan önce uyuyorum :))kızımı uyuturken ben uyumusum kkıızım donup duruo bı uyandım kı gülermisn aglarmısn
Iyi geceler canımİyi geceler canlar.Sabaha zayıflamış olarak uyanalım İNŞALLAH
Bazen banada oluyor ondan önce uyuyorum :))
Amin Allah rahatlık versinİyi geceler canlar.Sabaha zayıflamış olarak uyanalım İNŞALLAH
kızlar meraba kusura bakmayın bugün giremedim çok meşgüldüm
menüm
kahvaltı
bir buçuk kavurmalı yumurta
bir bardak çay
bir dilim ekmek
dört zeytin
bir çay kaşığı tahin pekmez
salatalık domates
ara
tadımın fındıklı barı
ikindi akşam acıkmıyım diye
yarım kase yeşil mercimek çorbası
bir kase taze fasülye
bir kase yoğurt
bir avuç belkide daha kızarmış küp ekmek
akşam
bir kase yayla çorbası
bir tane küçük karnıyarık
salata
akşam çayın yanına patlamış mısır
üç bardak çay
minik kase çerez
2.5 litre su
dört bardak çay
5000 adım yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?