valla o mısırları yemiycektim ama dayanamadım bende çok azcık yağ koydum tuzu az koydum öyle yedim o barı yemesem olmazdı ya dehşet bi tadı varmışbana da bayagi mesgulmussun gibi geldi findikli barlar patlamis misirlar bu neee
valla o mısırları yemiycektim ama dayanamadım bende çok azcık yağ koydum tuzu az koydum öyle yedim o barı yemesem olmazdı ya dehşet bi tadı varmış
miyaww__ pisiciğim, kaptan yardımcılığın karar defterine işlenerek resmiyet kazandı, takımımıza ve sana hayırlı olsun inşallah
Bugünkü menüm sabah 2 etimek, 1 dilim keçi peyniri domates öğlen 1 portakal 3 kaşık ev yoğurt ekmek akşam 3 tavuk baget domates. Biraz önce de yoğurt limon pul biber kürü ve yatıyorum artık yarın görüşürüz
az once tansiyonum ya da sekerim düştü. midem bulanmaua basladi soguk soguk terlemeye basladim. bir tane form biskuvi yedim daha iyiyim.
Selaaammm
Baskın basanındır
Selam kizlar misafir üye menü paylaşımi yapıyor mu yoksa okuma mı yapcak bende gündüz pek elime alamıyorum telefonu iki çocuk var biri 5 biri 2 yaşinda.elinde telefonla çıkmislar gibj goresiye Çıldıriyorlar bende bende.. simdi ben nasıl davrancam
sevgili arkadaslar.
ciddi bir mesaj yazcam.
buyuk bir sorunum var.
laptop i kucagima koyup biseyler izlerdim ( gobegimin altina dogru sikstirip destek yapardim sururdu o orda) gobek bir miktar gitmis olmali ki durmuyo. ciiirttt kayiyo asagi dogru. izleyemiyorum ben bisey.
hadi bunu da aciklasin ataayizlernollllcaak
Hem çerez hem patlamış mısırı yan yana görünce gözlerim pörtledivalla o mısırları yemiycektim ama dayanamadım bende çok azcık yağ koydum tuzu az koydum öyle yedim o barı yemesem olmazdı ya dehşet bi tadı varmış
Akşam dışarı çıktık ben şade Türk kahvesi içtim eşim waffle söyledi ben o tarafa bile bakmadımbakamadım şekersiz ve kacamaksız gam gaz devam inşallah
şekerdir kuzum o aman dikkat et, aç bırakma kendini.bana da olmuştu bir dönem ara ara ölçerim düşük çıktığı da olur. diyetisyenim hurma önermişti öyle durumlarda, tansiyon düşüklüğü için de çubuk kraker bi kaç tane yersin demiştiaz once tansiyonum ya da sekerim düştü. midem bulanmaua basladi soguk soguk terlemeye basladim. bir tane form biskuvi yedim daha iyiyim.
Gnduz uyku gece uyku ne olacak benım halim hamılemiyim dıe sormadan edemıyorum
anne ördekim gelmiş hoşgelmişşSelaaammm
Baskın basanındır
tabiiki canım, bu arada 5.takım yeni üye arıyor istersen orada devam edebilirsinSelam kizlar misafir üye menü paylaşımi yapıyor mu yoksa okuma mı yapcak bende gündüz pek elime alamıyorum telefonu iki çocuk var biri 5 biri 2 yaşinda.elinde telefonla çıkmislar gibj goresiye Çıldıriyorlar bende bende.. simdi ben nasıl davrancam
bak bak bak, bi anarjik oluşumlar içerisinde falanaçlıktan uykun gelmiştir maaaagduruuuzz
o zaman danssevgili arkadaslar.
ciddi bir mesaj yazcam.
buyuk bir sorunum var.
laptop i kucagima koyup biseyler izlerdim ( gobegimin altina dogru sikstirip destek yapardim sururdu o orda) gobek bir miktar gitmis olmali ki durmuyo. ciiirttt kayiyo asagi dogru. izleyemiyorum ben bisey.
hadi bunu da aciklasin ataayizlernollllcaak
çok aminnnİyi geceler canlar.Sabaha zayıflamış olarak uyanalım İNŞALLAH
Gözün aydın olsunmenümü birazdan paylaşıcam,
oğlumu almaya gittik havaalanından az önce geldik
gündüz sıcak olan hava bir anda buz kesti
tatlım hoşgeldin, 5.takım yeni üye arıyor istersen oraya gidebilirsinBugünkü menüm sabah 2 etimek, 1 dilim keçi peyniri domates öğlen 1 portakal 3 kaşık ev yoğurt ekmek akşam 3 tavuk baget domates. Biraz önce de yoğurt limon pul biber kürü ve yatıyorum artık yarın görüşürüz
sağolasın canımcımGözün aydın olsun
Allah kavuşturmuş
menümü birazdan paylaşıcam,
oğlumu almaya gittik havaalanından az önce geldik
gündüz sıcak olan hava bir anda buz kesti
gecikmeli menüm
UYANINCA:
1 bardak su
MENÜ: G gokce41
SABAH:
2 yumurta ile, b.peynir ve maydanozlu omlet
yeşil çay
ARA:
sade türk kahvesi
ÖĞLE:
100 gr. ton balığı
ARA:
1 kupa yeşil çay
3 kuru kayısı
ARA:
1 kupa filtre kahve
1 kivi
AKŞAM:
5 ızgara köfte
salata
ARA:
1 ananaslı aktivia
1 d. ananas
1 bardak sıcak su
SU VE DİĞER SIVILAR:
Zre_
3 litre su
1 türk kahvesi
1 filtre kahve
2 kupa yeşil çay
SPOR:
AngelicaPickles
15 dk. müzik eşliğinde kıvırma ve dans
1,5 saat yürüyüş(11300 adım)
sağol kuzum
Aaaa gözünaydınnmnn.
Örnek menü diye ilk mesaja sabitlemeli.
MashaAllah 11300 adimgecikmeli menüm
UYANINCA:
1 bardak su
MENÜ: G gokce41
SABAH:
2 yumurta ile, b.peynir ve maydanozlu omlet
yeşil çay
ARA:
sade türk kahvesi
ÖĞLE:
100 gr. ton balığı
ARA:
1 kupa yeşil çay
3 kuru kayısı
ARA:
1 kupa filtre kahve
1 kivi
AKŞAM:
5 ızgara köfte
salata
ARA:
1 ananaslı aktivia
1 d. ananas
1 bardak sıcak su
SU VE DİĞER SIVILAR:
Zre_
3 litre su
1 türk kahvesi
1 filtre kahve
2 kupa yeşil çay
SPOR:
AngelicaPickles
15 dk. müzik eşliğinde kıvırma ve dans
1,5 saat yürüyüş(11300 adım)
AngelicaPickles henuz daha vardiyem bitmedi ama bugun attigim adimlar 5956 olmus.
Dino1isi , laptopun kaymasina sevindim :)) rakip asya takimdan olsan bile
Kendine iyi bak ac kalma.
miyaww__ hayirli olsun
Buarada yorumlarda tostlar barlarr okudum sanki
Üye | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?