Dikkat ediyoruz edeceğiz kaptanımşimdii.. kuzucuklarım, pıtırcıklarım
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencikden uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
beslenmemize yediklerimize içtiklerimize azami dikkat ediyoruz
vicdan muhasebesi yapmayı unutmuyoruz, takımımız ve arkadaşlarımız için
cuma sabah, uyanınca aç karnına tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde rüzgarımız essin istiyorum
kuzucuklarıma güveniyorum
şimdii.. kuzucuklarım, pıtırcıklarım
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencikden uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
beslenmemize yediklerimize içtiklerimize azami dikkat ediyoruz
vicdan muhasebesi yapmayı unutmuyoruz, takımımız ve arkadaşlarımız için
cuma sabah, uyanınca aç karnına tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde rüzgarımız essin istiyorum
kuzucuklarıma güveniyorum
kutlamaya hazır olalım o halde
Kaptanımmm.
Bomba gibi geliyoruzzzzzz.
Üye | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
|
Malesef ikiside yok ama yarın anneme gidiyorum orda bişeyler yapabilirim benim eşim diyet yaptığımı bilmiyoda o yüzden belli etmemeye çalışıyorumabartmissin amaaip atlama imkanin var mi? ya da evde spor aleti? ona gore yetkilerimi kullanip ceza vercem de
Ay resmen yediklerim midemde utançlarından bir köşeye çekilip pıstılarHem çerez hem patlamış mısırı yan yana görünce gözlerim pörtledifındık bar var bir de
Ay ne güldüm gece gece kız belki utanıp hemen yakılmışlardır linç edilmiştir miden deAy resmen yediklerim midemde utançlarından bir köşeye çekilip pıstılar
Yok nerde öyle kolay yakılsaydılar ben bu kadar kilo vercem diye uğraşmazdım çok yüzsüzler kendileri yapışıp kalıyolar vücuduma bir kıllar bide şu yağlar ben yolluyorum onlar geri geliyorAy ne güldüm gece gece kız belki utanıp hemen yakılmışlardır linç edilmiştir miden de
Kadın olmak ne zor ne zahmetli değil mi herşey bize kalıyor biz çabalıyoruzYok nerde öyle kolay yakılsaydılar ben bu kadar kilo vercem diye uğraşmazdım çok yüzsüzler kendileri yapışıp kalıyolar vücuduma bir kıllar bide şu yağlar ben yolluyorum onlar geri geliyor
Ben de ip atlama yazdığım zaman gerçek iple atlayamiyorum canım ip atlarmış gibi zıplıyorum, en kolayı o bence 200 zıplama ortalama 2 dakikaMalesef ikiside yok ama yarın anneme gidiyorum orda bişeyler yapabilirim benim eşim diyet yaptığımı bilmiyoda o yüzden belli etmemeye çalışıyorum
:) artık kayınvalidem gelir bu kıza ne oluyo sonunda delirdiBen de ip atlama yazdığım zaman gerçek iple atlayamiyorum canım ip atlarmış gibi zıplıyorum, en kolayı o bence 200 zıplama ortalama 2 dakika
T
:) artık kayınvalidem gelir bu kıza ne oluyo sonunda delirdi
kutlamaya hazır olalım o halde
Ay resmen yediklerim midemde utançlarından bir köşeye çekilip pıstılar
fena uyku bastı
iyi geceler
T
:) artık kayınvalidem gelir bu kıza ne oluyo sonunda delirdi
Size iyi geceler ben kaçar
Bende bugun iş yerinde bi kac kez ziplayarak yurudumBen de ip atlama yazdığım zaman gerçek iple atlayamiyorum canım ip atlarmış gibi zıplıyorum, en kolayı o bence 200 zıplama ortalama 2 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?