Maşallah canım
Hoşgeldin Ebru.
Her şey yolunda çok şükür, sizlerde ne var ne yok.
Günaydın kuzum.
Bombaaaaa.
Günaydınlarrr olsun mis gibi hava var Dışarıda kahvaltımı yaptım çayımı yudumluyorum yarın Tartıda +çıkıcam ıkı gündür düzgün besleniyorum ondan öncesi berbattı moral bozuk diye yedim de yedim napalm bakalım aklımda deli sorular
@azkolabolbuz
@gokyuzundekiturna
Arkadaşlar iki gün menü paylaşılmadığında ceza vardı..
Cezanız : Bizimle güzel bir diyet yemeği tarifi paylaşmak olsun
Anlayışınız için çok sağ olun haftaya bomba gibi - lerle gelicek inş
Günaydın canım.
Senin bu hafta problemlerin vardı hepimiz biliyoruz canım benim, daha 1-2 gün evvel düzenini koydun. Hadi bu hafta böyle olur. Bundan sonra full tempo Allah'ın izniyle.
Günaydın
Anlayışınız için çok sağ olun haftaya bomba gibi - lerle gelicek inş
Sorma ya kol kası yaptım şahsenaynen ya sorma bide sabahın köründe dikilmiyolar mı hayattan soğuyorum sporda neymiş bee biz sporun alasını yapıyoruz
Aa evet ablaymış, siz 11'i bitirip 12'den çalışmaya başlamışsınız, az kalmış yaşına :)benim 13 Nisan Doğum günü bir ay varmış aralarında abla bizimki yani :))
Hep bas; hep bas.
Allah'ım Türkçe ne de şahane bir dil böyle.
Eveeett monişim geldimmm baktım muhabbet burdaymışanne ördekim gelmiş hoşgelmişş
Günaydın 10. takımmmm
Sorma ya kol kası yaptım şahsen
Sabahın köründe uyanmalarına zaten diyecek yok, erken de yatsa geç de yatsa sabahın köründe ayakta
Aa evet ablaymış, siz 11'i bitirip 12'den çalışmaya başlamışsınız, az kalmış yaşına :)
Cidden ya hep bas da komik olmuş
Eveeett monişim geldimmm baktım muhabbet burdaymış
2 litre su 3 bardak cay 2 bardak ayran bir bardak kefir@Ezgi osman
AngelicaPickles @azkolabolbuz P planli @gokyuzundekiturna hayal114 @Feel Good Inc
Arkadaşlar lütfen su ve diger sivi tuketimini bildirirmisiniz rica etsem.
olsun canım bu hafta devam haftaya büyük değişim başlıyor senin için inşallahGünaydınlarrr olsun mis gibi hava var Dışarıda kahvaltımı yaptım çayımı yudumluyorum yarın Tartıda +çıkıcam ıkı gündür düzgün besleniyorum ondan öncesi berbattı moral bozuk diye yedim de yedim napalm bakalım aklımda deli sorular
Ahah tabi ki temiz kalpliyiz hiç yanlış anlamadımBende yazdıktan sonra farkettim.
Ama kalbimiz temiz diye düzeltmedim.
Ahah tabi ki temiz kalpliyiz hiç yanlış anlamadım
@Ezgi osman
AngelicaPickles @azkolabolbuz P planli @gokyuzundekiturna hayal114 @Feel Good Inc
Arkadaşlar lütfen su ve diger sivi tuketimini bildirirmisiniz rica etsem.
Aklıma tek bu geldi canım hem faydalıı
Cezanı çok beğendim canım. Bizler de nasipleniriz.
Selamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Nasılsıniz bakalım
dünkü misafirlikte asla birşey yemeyecegim diyen ben gittim 1 dilim pasta yedim
Tabi bu sabah bir güzel giyinip kendimi parka attım ve fazlasıyla yakayim diye 80 dakika yürüdüm ( 10 164 adım ♡♡♡♡ )
Tabi öyle miy miy değil inanılmaz terledim çok iyi geldieve gelir gelmez kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yaptım; )
İnşallah bugün de kabaklı yoğurtla biraz daha yağ yakarım da en azından yarın Sibelin karşına az da olsa eksiyle çıkarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?