Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Gozumden kacmis,sagolBen listede yazmıştım bir bardak kefir ıkı litre su suyu ıkı litre den fazla zaten icemem
Guzel,bizede fikir ollur@azkolabolbuz
@gokyuzundekiturna
Arkadaşlar iki gün menü paylaşılmadığında ceza vardı..
Cezanız : Bizimle güzel bir diyet yemeği tarifi paylaşmak olsun
GUunaydinnnnGünaydın 10. takımmmm
2 litre su 3 bardak cay 2 bardak ayran bir bardak kefir
@gokce41moni
dünkü menü:
sabah: peynirli omlet, bir dilim ekmek
ara: şekersiz çay
öğle: tarhana çorbası, ekmek yok
ara: yarım elma, şekersiz filtre kahve
akşam: pazı yemeği, yoğurt. ara yapmadım ama canım çok tatlı çekti, evde ballı ceviz vardı. yani cevizler balın içinde yüzüyordu :)) cevizlerini seçip yidim, tabi biraz ballı oldu.
su: 3 litre
spor: yok. günde iki kere 5 kat merdiven çıkıyorum sadece.
bu akşam kesinlikle spor yapıcam, yarın + çıkmak istemiyorum.
su : 3 litre
1 bardak çay, bir filtre kahve.
Tmm cnm Gecmisnolsun
Hayırlı yaşları olsun canımilk defa kendimi disipline ediyorum aynen devam 13 Nisan kızımın Doğum günü en azından bir kaç kilo vermem lazım :))
Ben bugün sıvı beslenecem canım sende yapabilirsinGünaydınlarrr olsun mis gibi hava var Dışarıda kahvaltımı yaptım çayımı yudumluyorum yarın Tartıda +çıkıcam ıkı gündür düzgün besleniyorum ondan öncesi berbattı moral bozuk diye yedim de yedim napalm bakalım aklımda deli sorular
Iyı şükür sevindin canım
Hoşgeldin Ebru.
Her şey yolunda çok şükür, sizlerde ne var ne yok.
Günaydın kuzum.
Bombaaaaa.
Amin canım darısı bizeHellooobugun sabah 65.9 ciktim 65 rakamlara merhaba darisi 64lere
Aleyküm selam. ☺ Hoşgeldin. ☺
Pasta olmamış ama zaten eritmişsin maşallah.
Kabaklı yoğurt yağ mı yakıyor.?
Ben bu akşam hafif diye onu yapmayı düşünüyordum yarına hazırlık.
Hellooobugun sabah 65.9 ciktim 65 rakamlara merhaba darisi 64lere
Geçmiş olsun canım
Ooh misss bende çok severimKesinlikle canım yağ yakimina çok faydalıbize de Diyetisyenimiz yazın tavsiye etti
cacık yapar gibi rendeleyin suyunu sıkıyorum sonra sarımsaklı bol naneli yoğurtla karisitiriyorum
Hatta evdekiler farkı anlamıyorRendelerken gormezlerse cacık diye kakaliyorum
Anaaammm ben gidiyorum
Yanlış anlasan da küsmem anacım sen bas yeterki deyip tüy dikeyimmiiHeee dikeyimmi???
Ragl olunca şişlik inmez mi ki benım aklımda oyle yer etmiş amaBen en güzel diyeti ve sporu bu hafta yaptım gram eksilme yok regli haftasi
Bitince iniyor canim.ben 4 kiloya kadar sisiyorum malesefRagl olunca şişlik inmez mi ki benım aklımda oyle yer etmiş ama
Ayy kız Emziriyom etkiler mi bilemedim neyse bebiş daha önemliBen bugün sıvı beslenecem canım sende yapabilirsin
Vallah tartıda kilo almış görünüyorum bakalım yarın nolacakRagl olunca şişlik inmez mi ki benım aklımda oyle yer etmiş ama
Ooo ben pek dıkkat etmemiştim valla bu gunlerde bende olacam bakalım benımkıloma nasıl yansıyacakBitince iniyor canim.ben 4 kiloya kadar sisiyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?