Yok canım sen dayanamazsın sakın bana uymaAyy kız Emziriyom etkiler mi bilemedim neyse bebiş daha önemli
Şekerini bi ölc canımtansiyon seker her neyse beni zorlamaya basladi yine icim bi karisti midem bulaniyo terlemwye basladim ama yeni yemek yedim ac da degilim haaaooof
Kesinlikle canım yağ yakimina çok faydalıbize de Diyetisyenimiz yazın tavsiye etti
cacık yapar gibi rendeleyin suyunu sıkıyorum sonra sarımsaklı bol naneli yoğurtla karisitiriyorum
Hatta evdekiler farkı anlamıyorRendelerken gormezlerse cacık diye kakaliyorum
Anaaammm ben gidiyorum
Neyse dur ben bi silip süpüreyim buraları
tansiyon seker her neyse beni zorlamaya basladi yine icim bi karisti midem bulaniyo terlemwye basladim ama yeni yemek yedim ac da degilim haaaooof
Çok acıktıysan 2 çatal al canımDünden kalma pirinç pılavı vardı ama öğlen menum olarak bırakmştım yemeyim degil mi yarına + olarak donme ihtımalı yuksek sanırım
Oooo asya grubu bomba gibi geleceksin haaBen şimdiden söylim bugün kahvaltı yapmadım, öğle yemeği yemedim. Sadece 2 ceviz. Canım bir şey istemedi
Bu Asya Avrupa grubu olayı ne ben kaçırmışım galibaOooo asya grubu bomba gibi geleceksin haa
hoşgeldin ebruşSelam kizlar
Ben 5. Takimdan ebru
Nasil gidiyir nevar ne yok bakayim dedim
günaydın hoşgeldin ördekimGünaydın 10. takımmmm
a selam banuşumm hoşgeldinSelamın aleyküm kızlar ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Nasılsıniz bakalım
dünkü misafirlikte asla birşey yemeyecegim diyen ben gittim 1 dilim pasta yedim
Tabi bu sabah bir güzel giyinip kendimi parka attım ve fazlasıyla yakayim diye 80 dakika yürüdüm ( 10 164 adım ♡♡♡♡ )
Tabi öyle miy miy değil inanılmaz terledim çok iyi geldieve gelir gelmez kendime şekersiz bir Türk Kahvesi yaptım; )
İnşallah bugün de kabaklı yoğurtla biraz daha yağ yakarım da en azından yarın Sibelin karşına az da olsa eksiyle çıkarım :)
banuş vermiş tarifi zaten
Aleyküm selam. ☺ Hoşgeldin. ☺
Pasta olmamış ama zaten eritmişsin maşallah.
Kabaklı yoğurt yağ mı yakıyor.?
Ben bu akşam hafif diye onu yapmayı düşünüyordum yarına hazırlık.
ohh miss olmuş eline sağlıkAnaaammm ben gidiyorum
Neyse dur ben bi silip süpüreyim buraları
dinoşumtansiyon seker her neyse beni zorlamaya basladi yine icim bi karisti midem bulaniyo terlemwye basladim ama yeni yemek yedim ac da degilim haaaooof
yeme bitanem seni gereksiz yere acıktırıcak, hiçbişiyoksa elinin altında yumurta yiyebilirsinDünden kalma pirinç pılavı vardı ama öğlen menum olarak bırakmştım yemeyim degil mi yarına + olarak donme ihtımalı yuksek sanırım
eczane varsa yakınlarda şeker ölçerler var basit ve etkili ben 45 tl ye almıştım çok faydasını gördüm edinebilirsen süper olur, tansiyonunud a ölçtür gitmişken
Oooo asya grubu bomba gibi geleceksin haa
geçmiş olsun kuzum,bol bol su iç
güçsüz düşersin kuzum bir şeyler yemelisin, yoğurt ye hiçbir şey yiyemessen bol bol su içBen şimdiden söylim bugün kahvaltı yapmadım, öğle yemeği yemedim. Sadece 2 ceviz. Canım bir şey istemedi
geçmiş olsun kuzum,bol bol su iç
güçsüz düşersin kuzum bir şeyler yemelisin, yoğurt ye hiçbir şey yiyemessen bol bol su iç
hoşbulduk canım takımınız hayırlı uğurlu bol eksili olsun inşallah ama bizi gecemeyin yinde
Hoşgeldin Ebru.
Her şey yolunda çok şükür, sizlerde ne var ne yok.
Günaydın kuzum.
Bombaaaaa.
hoşbulduk canım fırsat buldukça gelirim inşallahhoşgeldin ebruş
hep gel olur mu
günaydın hoşgeldin ördekim
a selam banuşumm hoşgeldin
yanmıştır ohh miss yürümek gibi var mı
banuş vermiş tarifi zaten
ohh miss olmuş eline sağlık
benim kızçeler tembel bi silip süpüreyim demiyorlar zamane gençleri ah ah
dinoşumşeker ve tansiyonun düşüyodur genelde ilk günler oluyo, kuru kayısın var mı varsa yanında bulundur bu durumlarda 2 tane atıver ağzına . tansiyon içinde çubuk kraker bulundur ondan da bi kaç tane yiyiver faydası oluyo
yeme bitanem seni gereksiz yere acıktırıcak, hiçbişiyoksa elinin altında yumurta yiyebilirsin
eczane varsa yakınlarda şeker ölçerler var basit ve etkili ben 45 tl ye almıştım çok faydasını gördüm edinebilirsen süper olur, tansiyonunud a ölçtür gitmişken
Yemedim yulaflı yogurt hazırladım yarım kase kadar yedımÇok acıktıysan 2 çatal al canım
Ben öğünlerin arasını en az 2 en fazla 3 saat tutuyorum
Insallah insallah yarin cuma buyuk gunbende sabah 104.1i gordum adim adim 2li rakamlara yaklasiyorum. bakalim inshallah yarin fazla cikmam
Bol su ve yesil cay icersen odem tutmaz.kilodan cok odem yapiyorDünden kalma pirinç pılavı vardı ama öğlen menum olarak bırakmştım yemeyim degil mi yarına + olarak donme ihtımalı yuksek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?