Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Çok geçmiş olsun canım.

Bunu yapıcammm

Anaaammm ben gidiyorum

Neyse dur ben bi silip süpüreyim buraları

tansiyon seker her neyse beni zorlamaya basladi yine icim bi karisti midem bulaniyo terlemwye basladim ama yeni yemek yedim ac da degilim haaaooof

Şekerden mi acabaa.

Selam kizlar
Ben 5. Takimdan ebru
Nasil gidiyir nevar ne yok bakayim dedim
hoşgeldin ebruş
hep gel olur mu

Günaydın 10. takımmmm
günaydın hoşgeldin ördekim

a selam banuşumm hoşgeldin
yanmıştır ohh miss yürümek gibi var mı

Aleyküm selam. ☺ Hoşgeldin. ☺
Pasta olmamış ama zaten eritmişsin maşallah.

Kabaklı yoğurt yağ mı yakıyor.?
Ben bu akşam hafif diye onu yapmayı düşünüyordum yarına hazırlık.
banuş vermiş tarifi zaten

Anaaammm ben gidiyorum

Neyse dur ben bi silip süpüreyim buraları
ohh miss olmuş eline sağlık
benim kızçeler tembel bi silip süpüreyim demiyorlar zamane gençleri ah ah

tansiyon seker her neyse beni zorlamaya basladi yine icim bi karisti midem bulaniyo terlemwye basladim ama yeni yemek yedim ac da degilim haaaooof
dinoşum şeker ve tansiyonun düşüyodur genelde ilk günler oluyo, kuru kayısın var mı varsa yanında bulundur bu durumlarda 2 tane atıver ağzına . tansiyon içinde çubuk kraker bulundur ondan da bi kaç tane yiyiver faydası oluyo

Dünden kalma pirinç pılavı vardı ama öğlen menum olarak bırakmştım yemeyim degil mi yarına + olarak donme ihtımalı yuksek sanırım
yeme bitanem seni gereksiz yere acıktırıcak, hiçbişiyoksa elinin altında yumurta yiyebilirsin

miyaww__ bilmiyorumki seker mi tansiyon mu
vildangel evde olcme aleti yok doktorla da ugrasamam
eczane varsa yakınlarda şeker ölçerler var basit ve etkili ben 45 tl ye almıştım çok faydasını gördüm edinebilirsen süper olur, tansiyonunud a ölçtür gitmişken

şimdii.. kuzucuklarım, pıtırcıklarım
malum perşembe ve köprüden önce son çıkış
gün içinde suyumuzu ihmal etmiyoruz 3 litreye tamamlarsak süper olur, ödem oluşmaması için ve geç saate kalmıyoruz erkencikden uyuyoruz
çok yorulup kas şişirecek sporları yapmıyoruz ki tartıya + olarak yansımasın
beslenmemize yediklerimize içtiklerimize azami dikkat ediyoruz
vicdan muhasebesi yapmayı unutmuyoruz, takımımız ve arkadaşlarımız için
cuma sabah, uyanınca aç karnına tartılıyoruz
muhteşem bir takım % siyle listelerde rüzgarımız essin istiyorum

kuzucuklarıma güveniyorum

geçmiş olsun kuzum,bol bol su iç

Ben şimdiden söylim bugün kahvaltı yapmadım, öğle yemeği yemedim. Sadece 2 ceviz. Canım bir şey istemedi
güçsüz düşersin kuzum bir şeyler yemelisin, yoğurt ye hiçbir şey yiyemessen bol bol su iç

geçmiş olsun kuzum,bol bol su iç

güçsüz düşersin kuzum bir şeyler yemelisin, yoğurt ye hiçbir şey yiyemessen bol bol su iç

suda hiç sıkıntı yok, akşam yemeği yerim zaten. keşke akşam yemesem, öylesi daha makbul olurdu. benim dönem dönem oluyor bir şey yiyemediğim zamanlar. alışkınım yani.

Hoşgeldin Ebru.
Her şey yolunda çok şükür, sizlerde ne var ne yok.

Günaydın kuzum.

Bombaaaaa.
hoşbulduk canım takımınız hayırlı uğurlu bol eksili olsun inşallah ama bizi gecemeyin yinde

hoşbulduk canım fırsat buldukça gelirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…