Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızçelerim ben dışarı çıkıyorum ara öğün olarak yeşil çayımı demeldim termosla yanıma alıyorum
azami dikkat ediyoruz boll su içiyoruz bide kıvırtalım açın zumba müzik bişiler kıvırın
kocamann öpüldünüz

@s_eyan Canım hiç spor bildirimi göremedim hiç sende. Diyetisyene başlamışsın bazen diyetisyenler özellikle istemiyor başlangıçta spor yapılmasını eğer öyle bir durum varsa söyle listeye not düşeyim.

Feel Good Inc Özletiy0rsun kendini. Aktif olunca bu hafta ne kadar hareket ettin gün gün yazıver bana da listeye ekleyeyim.

G gokyuzundekiturna Merhabalar, sizin de 3 gündür spor bildirimiz eksik. Hatta etiket yapmamışsanız gözden kaçırmayayım diye profilinden son mesajlarını kontrol ediyorum herkesin. Oradan anladığım kadarıyla günlük menü bildirimi de yapmıyorsunuz. Mümkünse hergün sonunda bir 2 dakika ayırıp o gün ne yediğinizi ve ne kadar sıvı tükettiğinizi ve ne kadar hareket ettiğinizi yazın. Çünkü bu bildirimler yarışma listesine kimin gireceğini belirlemek açısından da önemli. Aslında grupta paylaşımda bulunuyorken ve düzenli kilo veriyorken sırf bildirimler eksik diye listeden uzak kalmayın.

azkolabolbuz Sitede aktif olup etiketlerime cevap vermediğinizde kendimi spam reklam mesajı atıyormuş gibi hissediyorum Bu yüzden sizi hergün spor bildirimi yapmanız için etiketlemeyeceğim. Zaten taşınma, küçük çocuk vs. derken yoğun bir gündeminiz var anladığım kadarıyla şu sıralar. İstediğiniz zaman, gün içinde ne kadar hareket ettiğinizi beni etiketleyerek bildirmeye başlar spor listesine tekrar dahil olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…