Canim gidemezsende arayıp durumunu açıkla
10. Takım kendi aramızda iki gruba ayrıldık asya ve avrupa grubu olarakBu Asya Avrupa grubu olayı ne ben kaçırmışım galibabeni aydınlatırmısınız
Sizin oğlan kaç yasında
Oğlum 17 olacak canimBu Asya Avrupa grubu olayı ne ben kaçırmışım galibabeni aydınlatırmısınız
Sizin oğlan kaç yasında
teşekkür ederiz canımcımhoşbulduk canım takımınız hayırlı uğurlu bol eksili olsun inşallah ama bizi gecemeyin yinde
hoşbulduk canım fırsat buldukça gelirim inşallah
Afiyet olsun canımYemedim yulaflı yogurt hazırladım yarım kase kadar yedım
Yulafi ben pisirmeden yiyemiyorm cok sert geliyor.birturlu alisamadm.ama uzun sure tok tutuyorYemedim yulaflı yogurt hazırladım yarım kase kadar yedım
Ygurda koyuyorum bıraz bekleyınce hafıf yumusuyor benı pek rahatsız etmedı sertlığıYulafi ben pisirmeden yiyemiyorm cok sert geliyor.birturlu alisamadm.ama uzun sure tok tutuyor
Teşekkr ettimAfiyet olsun canım
Kullanmadim ama int izledim.aksamdan sutun icine koyuyiorlar sabaha sisip puding oluyordu canim.tadini begenir onerirsen bende aluyim merak ediyirdmChia tohumu aldim ama nasil kullancam bilmiyorum :) aranizda kullanan varmu bunu?
Biz baya kirlettik de buralarıohh miss olmuş eline sağlık
benim kızçeler tembel bi silip süpüreyim demiyorlar zamane gençleri ah ah
Chia tohumu aldim ama nasil kullancam bilmiyorum :) aranizda kullanan varmu bunu?
Zayflamaya nasıl etkısı oluyor pekıBen kullandım. Çok güzel puding oluyor ondan. Kakaolu ballı sütün içine atıp birgece bekletiyorsun sadece.
Canim gidemezsende arayıp durumunu açıkla
Şeker ilacı kullanıyordun diye hatırlıyorum belki ondan kaynaklı olabilir
Dozunu düşürebilir
ooo çok mantıklı rekabet içinde rekabet işte grup buOğlum 17 olacak canim
Ben kullandım. Çok güzel puding oluyor ondan. Kakaolu ballı sütün içine atıp birgece bekletiyorsun sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?