Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kullanmadim ama int izledim.aksamdan sutun icine koyuyiorlar sabaha sisip puding oluyordu canim.tadini begenir onerirsen bende aluyim merak ediyirdm
Bi arastirayim bende, sutle pek aram yoktur ama bi bakim. Deneyip yazacagim buraya
Ben kullandım. Çok güzel puding oluyor ondan. Kakaolu ballı sütün içine atıp birgece bekletiyorsun sadece.
Yogurta veya salatalara oluyormu

Bi arastirayim bende, sutle pek aram yoktur ama bi bakim. Deneyip yazacagim buraya

Yogurta veya salatalara oluyormu

Yoğurda olur ama salatalarda nasıl olur hayal edemedim şuan. Chia bekledikçe etrafındaki sıvıyı içine çekip şişiyor, sanki etrafında jelden bir kabuk varmış gibi oluyor. Bu yüzden içinde olduğu sıvıyı da jele dönüştürüyor. Tüm suyu jelleşmiş bir salata biraz tuhaf olabilir. Ben sıvı olarak portakal suyu kullanmayı denemiştim bir keresinde. Bence sütlü olan daha iyiydi ama süt sevmiyorsan bir meyve suyunun içinde daha çok beğenebilirsin sen.

https://yemek.com/chia-tohumlu-tarifler/

Bak burada farklı tarifler var.

Biz baya kirlettik de buraları miyaww__ ile, ondan bi temizleyeyim dedimdi

Hep gene tecrübe işte. Bendeniz zamane kızı aklıma gelmedi morordek olmasa pislik içinde ortalık.

Feel Good listede değil artık canım.

Teşekkürler Zehracım, biz senle damacana içmemiz lazım.

Daha iyiyim canım. El ayak gibi yeni nesil griplerden birini kaptım sanırım yine. Onlar bayağı yatırıyorlar beni. Dün aşırı bitkindim. Bugün daha iyi idare ediyorum.

Feelg good'u gönderdik öyle mi? Minnoş birşeydi halbuki o, azıcık kilosu vardı verir de gider diyordum ben.

Aman kuzum ara öğünlerinde portakal falan tüket vitamin olsun dikkat et kendine, hep iyi ol.

Evet kuzum, artık aramızda değil.

İyi kadınn
Örnek kadınnnn

İşte karşınızdaaa morordekk

1 -2 zamana misafirliğin bitince viledayla kovalayacaksın bizi,çok hissediyorum.
Ay çok şımardım bak şimdiiiii
Teşekkür ederim efenimmm
Tabi viledayla kovalama kısmı da olabilir ilerleyen zamanlarda, neden olmasın

amaan bee en fazla olmicez mi atin ölümü arpadan.
kalbimi bunaltan bu dört duvar mı? ölümden öte köy var mı..
Daha yaşın kaç başın kaç.
Ne yaşadın yada yaşıyorsunki ölümden bahşediyorsun .
Yada kesin cıss yedin
Canım kendine iyi bak önce sağlık
Öleceksemde zayıf öleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…