Bi arastirayim bende, sutle pek aram yoktur ama bi bakim. Deneyip yazacagim burayaKullanmadim ama int izledim.aksamdan sutun icine koyuyiorlar sabaha sisip puding oluyordu canim.tadini begenir onerirsen bende aluyim merak ediyirdm
Yogurta veya salatalara oluyormuBen kullandım. Çok güzel puding oluyor ondan. Kakaolu ballı sütün içine atıp birgece bekletiyorsun sadece.
Bi arastirayim bende, sutle pek aram yoktur ama bi bakim. Deneyip yazacagim buraya
Yogurta veya salatalara oluyormu
Sağol canım bende 2 lt fazla içemiyorum nedeni kilomla alakaliymis(vücudum benden daha akıllı su fazla geldimi almıyor MAŞALLAHEki Görüntüle 2124094
Kizlar bu tabloya göz atin..
@s_eyan Canım hiç spor bildirimi göremedim hiç sende. Diyetisyene başlamışsın bazen diyetisyenler özellikle istemiyor başlangıçta spor yapılmasını eğer öyle bir durum varsa söyle listeye not düşeyim.
@Feel Good Inc Özletiy0rsun kendini. Aktif olunca bu hafta ne kadar hareket ettin gün gün yazıver bana da listeye ekleyeyim.
@gokyuzundekiturna Merhabalar, sizin de 3 gündür spor bildirimiz eksik. Hatta etiket yapmamışsanız gözden kaçırmayayım diye profilinden son mesajlarını kontrol ediyorum herkesin. Oradan anladığım kadarıyla günlük menü bildirimi de yapmıyorsunuz. Mümkünse hergün sonunda bir 2 dakika ayırıp o gün ne yediğinizi ve ne kadar sıvı tükettiğinizi ve ne kadar hareket ettiğinizi yazın. Çünkü bu bildirimler yarışma listesine kimin gireceğini belirlemek açısından da önemli. Aslında grupta paylaşımda bulunuyorken ve düzenli kilo veriyorken sırf bildirimler eksik diye listeden uzak kalmayın.
@azkolabolbuz Sitede aktif olup etiketlerime cevap vermediğinizde kendimi spam reklam mesajı atıyormuş gibi hissediyorumBu yüzden sizi hergün spor bildirimi yapmanız için etiketlemeyeceğim. Zaten taşınma, küçük çocuk vs. derken yoğun bir gündeminiz var anladığım kadarıyla şu sıralar. İstediğiniz zaman, gün içinde ne kadar hareket ettiğinizi beni etiketleyerek bildirmeye başlar spor listesine tekrar dahil olursunuz.
Eki Görüntüle 2124094
Kizlar bu tabloya göz atin..
Dino1isi nasıl oldun dinom?
AngelicaPickles sen nasıl oldun canım?
Daha iyiyim canım. El ayak gibi yeni nesil griplerden birini kaptım sanırım yine. Onlar bayağı yatırıyorlar beni. Dün aşırı bitkindim. Bugün daha iyi idare ediyorum.
Feelg good'u gönderdik öyle mi? Minnoş birşeydi halbuki o, azıcık kilosu vardı verir de gider diyordum ben.
Hep gene tecrübe işte.Bendeniz zamane kızı aklıma gelmedi morordek olmasa pislik içinde ortalık.
Ben kendi takımımı bile temizlemiyorum aslında yaaa
Şimdi misafir olarak gelmişim bi de ortalık batmış, temizleyeyim dedim
Ay çok şımardım bak şimdiiiii
İyi kadınn
Örnek kadınnnn
İşte karşınızdaaa morordekk
1 -2 zamana misafirliğin bitince viledayla kovalayacaksın bizi,çok hissediyorum.
Ay çok şımardım bak şimdiiiii
Teşekkür ederim efenimmm
Tabi viledayla kovalama kısmı da olabilir ilerleyen zamanlarda, neden olmasın
Ben bi ara kullandımChia tohumu aldim ama nasil kullancam bilmiyorum :) aranizda kullanan varmu bunu?
Daha yaşın kaç başın kaç.amaan bee en fazla olmicez mi atin ölümü arpadan.
kalbimi bunaltan bu dört duvar mı? ölümden öte köy var mı..
KiBen bunu yarın bir yapayım,deneyimlerimi paylaşırım
Kızlar hareketler müthiş zevkli ama benim 5 dk pilim bitti,ama her yeriniz çalışıyor hepsini tamamlayamadım ama ara verdiğimde kaslarım kalp atışı gibi titriyordu,süresini artırarak yapmaya devamBen bunu yarın bir yapayım,deneyimlerimi paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?