Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvaltı
Bir sucuklu yumurta
Domates
Salatalık
Bir kk peynir
Bir tatlı kaşığı tahin pekmez
Bir dilim ekmek

Akşam
Patates oturtma
Bir kase yaprak mantı

Çayın yanında kestane yedim
Bir litre su
Canim suyu arttirBilirsin 1lt su cok az , yesil cay iciyormuydun?

Patates ve yaprK manti bi arada, 1ini tercih edebilirdin bence, mesela patatesi. Kestane ne kadarbyedin? 1 adet 35 ckal. Kahvaltin guzel. Pekmez icin yorum yapamicam kendim sevmedigim icin kac kalori felan ne kadar bilmiyorum

Guzel su icmissin. Aynen benimde bugun kahvalti oglen bir oldu.
Aksam sadece salatami yedin?

Iyi geceler kızlar bu hafta çok fenaydım bir sürü iş güç birde 5 aylık kuzumun doktor kontrolü aşısı derken şu saati ettim,
Hemen menülerimi utanarak paylaşıyorum kusura bakmayın, sırf kadınlar kulübe girmek için iki hattım vat birinin internetini 10 gb a çıkarttım
Cuma:
Sabah :1 yumurta 5 zeytin , 1 greyfurt
Öğlen: et döner ( ekmeksiz pilâvsiz 100 gram)
Aksam: 10 tane badem , 1 greyfurt, 10 tane hünnap iki girişini

Cumartesi:
Sabah: yarum tam buğdaylı simit, peynir, zeytin , bir dilim salam, yeşillik salatalık domates çeyrek dilim kek çay
Öğlen ; yok
Aksam; iki kaşık kısır bir kepçe çorba 3 adet lahana sarması bir dilim kek

Farkindyaim cumartesi biraz fazla yemek var, yalnız çok az yedim

Pazar;
Sabah: yumurta peynir zeytin bir dilim srpa ekmeği
Akşam: çeyrek lahmacun biraz tavuk

Yarım halka tatlı yedim..( Bunu yemesemdi ama iyi de oldu gözünde büyüyecek kadar leziz değilmiş)

Üçer litre su içtim yalnız öğlenleri yemedim,

Canim keske halka tatlisini yemeseydin, tadi iyide olsa kotudenolsa baya kalorili.
Menunde ara ogunlerde goremedim, ara ogun yapmiyormusun hic?
Su super icmissin 3 litre

Evet ama benim turkcem iyi olmadigi icin bazen icimdekileri yazamiyorum cınım yoksaaaaa ah ah
Sen niye 2 ogun yiyordunki :))))
He öyle desene canım
Ben var 2 öğün yemek çünkü bnm jojuklardan kahvaltı geç saatte yapmak o yüzden 2 öğün yemek

Şaka bir yana sen yaz ben anlarım canım

Bugün misafirlerimiz vardı . Geceden tatlı yapma temizlik gece üçte uyumuştum. Sadece üç saat uyudum sabah erkenden kalktım ve temizliğe devam Eve gelen misafirlerden bi tanesi evimin düzenini çok eleştiren biri her yeri karıştırıyor o kadar stresliydim ki ben saat 4.5 ta yemek yedim yaptığım tatlıdan da iki üç çatal aldım şimdi bir uyuyacam

Aklimda deli sorular neden bakiyor karistiriyor, sen neden izin veriyon. Neden stress yapiyon, vallahi bos yere yipratiyon kendini. Tutustursaydin eline bi bez karistirdigin yerleri bi zahmet siliver deseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…