Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kendini muhtesem mi hissettin onlari rahat ettirdin diye?
oyle misafire o ayakkabilari yedirip oyle kendimi muhtesem hissederim
yine olmamis tatlim, bu da gol degil.
Buda gol olmasın napalım canımız saolsun yanlız gelseydi güzel gol atacaktım aslında misafirlerden sadece o sorunlu evimede ikinci ve dedi kodu yaparsa son gelisi . Eğer ben ona hizmette ve saygıda kusur etmediyssm bu öbür misafirlerimiz hatrına annemin gönlü olsun diye anam çok ciddiye alıyo uzuluyo falan hakkımda konuşulmasini. istemiyo her anne gibi şahsen diğer misafirlerim çok değerlidir . Misafirlere hizmet ederken çok zevk alırım zaten bu kadar cabama yine isguzarlik yapıp dedi kodu yaparsa kocasının hatrı falanda dinlemem

boyle giderse yarin tartilmam ya.. bagirsak problemi.. kesin arti cikarim.moralim bozulur. tartilmak istemiyorum
seni strese sokan şeylerin içine git
Bol adrenalin li bi gün geçir yemin için kurur o derece. Ama şaka tabiki. Diyette öyle bi dönem oluyo cuma tartisinda banada oluyo

seni strese sokan şeylerin içine git
Bol adrenalin li bi gün geçir yemin için kurur o derece. Ama şaka tabiki. Diyette öyle bi dönem oluyo cuma tartisinda banada oluyo

hımmm tuvalete nasil bi adrenalin katip da bu sorunumu cozebilirim.acaba biraz daha destek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…