Sen 2 ogun yemek ama o 2 ogun seni yemek seni yiyen ogun metabolozmoyoo yimek ben kafayi yimekHe öyle desene canım
Ben var 2 öğün yemek çünkü bnm jojuklardan kahvaltı geç saatte yapmak o yüzden 2 öğün yemek
Şaka bir yana sen yaz ben anlarım canım
Ama 4 ve 6 dilim degerinde arasi diyor , bir ogun icin cok degilmi bu?yaninda baska bir sey yenmicekse bence 1 ogun simitle gecirilebilir.
Ayakkabı dolabını sildimAklimda deli sorularneden bakiyor karistiriyor, sen neden izin veriyon. Neden stress yapiyon, vallahi bos yere yipratiyon kendini. Tutustursaydin eline bi bez karistirdigin yerleri bi zahmet siliver deseydin
Oyle misafir gelmesin,nasil insanlar var ne gereksizler.Ayakkabı dolabını sildim
Yetmedi ayakkabıların altına kadar sildim ki birşey bulmasim aslında umrumda olmaz . Bu kişi en son hamileyken gelmişti ve gittiğinde durumuma hiç aldırış etmeden böyle dağınıktı söyle pisti diye konusmus annemin kulağına gitmiş bunlarıda bana annem söylemişti bende takmıyorum falan dedim annemde nolur kızım ben takıyorum Dikkat et dedi bende anamın hatrına uykumdan yememden icmemeden fedakarlık ettim
Anladım canım benimSen 2 ogun yemek ama o 2 ogun seni yemek seni yiyen ogun metabolozmoyoo yimek ben kafayi yimek
Hani derler ya itin hatrı yoksa bile sahibinin hatrı vardır o hesap . Bugün muhteşemdim hem yemek hem çay onlar rahat yiyip içsinler diye çocuklarını oyaladım oynadım annelerini rahatsız etmesinler diye yardım etmek için kalkmalarina bile müsade etmedim .kendimi muhteşem hissttimOyle misafir gelmesin,nasil insanlar var ne gereksizler.
Aynenn helal olsun cok iyi anliyosun beniAnladım canım benim2 öğün de metobolizma yavaş çalışır sağlıklı değil diyorsun di mi
Ama 4 ve 6 dilim degerinde arasi diyor , bir ogun icin cok degilmi bu?
Hani derler ya itin hatrı yoksa bile sahibinin hatrı vardır o hesap . Bugün muhteşemdim hem yemek hem çay onlar rahat yiyip içsinler diye çocuklarını oyaladım oynadım annelerini rahatsız etmesinler diye yardım etmek için kalkmalarina bile müsade etmedim .kendimi muhteşem hissttim
Zehir gibiyim canımAynenn helal olsun cok iyi anliyosun beni
23-29MART | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | @nurciloji | + | + | + | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
@CİTLEMBİK_ | - | - | |||||||||||||
G gokce41 | + | + | + | ||||||||||||
@EFfatmagul | + | + | + | ||||||||||||
@Alemin Delisi | + | + | + | ||||||||||||
@Ezgi Osman | + | + | + | ||||||||||||
@gezegenfeza | + | + | + | ||||||||||||
@miyaww_ | + | + | |||||||||||||
| + | + | + | ||||||||||||
G Gncgl_555 | - | - | + | ||||||||||||
| - | - | |||||||||||||
G gokyuzundekiturna | - | - | |||||||||||||
@Sekerportakalimm | + | + | |||||||||||||
@s_eyan | - | + | + |
1 haslanmis yumurta benim bildigim 64 kalori. Can cekebilir tabi nefisi oldurmek icin yoyebilirler ama ben hatirlatayim dedim1 dilim peynir 100 kalori
1 haslanmis yumurta 155 kalori
kahvaltida baska biseyler de yesen yaninda 250 yi coktan geciyor.
bukadar moda mod olmaya gerek yok bence. canın cekiyorsa olcusunu ayarlayip yiyebilirsin yanina baska bisey yemezsin mesela dedigim gibi ogunu oyle gecirirsin
bana mantikli geliyor :)
Supersin seni cevirme bakani ilan ediyorumZehir gibiyim canım
Sen çekinmeden yaz canım ben tercüme ederim bundan sonra
Hiç gelmese daha iyiymisAyakkabı dolabını sildim
Yetmedi ayakkabıların altına kadar sildim ki birşey bulmasim aslında umrumda olmaz . Bu kişi en son hamileyken gelmişti ve gittiğinde durumuma hiç aldırış etmeden böyle dağınıktı söyle pisti diye konusmus annemin kulağına gitmiş bunlarıda bana annem söylemişti bende takmıyorum falan dedim annemde nolur kızım ben takıyorum Dikkat et dedi bende anamın hatrına uykumdan yememden icmemeden fedakarlık ettim
1 haslanmis yumurta benim bildigim 64 kalori. Can cekebilir tabi nefisi oldurmek icin yoyebilirler ama ben hatirlatayim dedim
Supersin seni cevirme bakani ilan ediyorumbaşim şıkısirsa etiketlerim seni
Tamam canım benim her zaman hazırım1 haslanmis yumurta benim bildigim 64 kalori. Can cekebilir tabi nefisi oldurmek icin yoyebilirler ama ben hatirlatayim dedim
Supersin seni cevirme bakani ilan ediyorumbaşim şıkısirsa etiketlerim seni
Bol bol çay iç mesajın hakkını ver o vakitAz önce facebooktan çekilişle bitki çayı için cam demlik kazandığımı öğrendim kainatın mesajı
Öyle düşünüyorum ben de canım herşey beni hedefe ulaştırmak için harekete geçmiş gibiBol bol çay iç mesajın hakkını ver o vakit
İyi gecelerIyi geceler kızlar
Gözkapaklarim illede kapanmak isitiyor
Onunda dediği olsun bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?