Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

He öyle desene canım
Ben var 2 öğün yemek çünkü bnm jojuklardan kahvaltı geç saatte yapmak o yüzden 2 öğün yemek

Şaka bir yana sen yaz ben anlarım canım
Sen 2 ogun yemek ama o 2 ogun seni yemek seni yiyen ogun metabolozmoyoo yimek ben kafayi yimek

Aklimda deli sorular neden bakiyor karistiriyor, sen neden izin veriyon. Neden stress yapiyon, vallahi bos yere yipratiyon kendini. Tutustursaydin eline bi bez karistirdigin yerleri bi zahmet siliver deseydin
Ayakkabı dolabını sildim
Yetmedi ayakkabıların altına kadar sildim ki birşey bulmasim aslında umrumda olmaz . Bu kişi en son hamileyken gelmişti ve gittiğinde durumuma hiç aldırış etmeden böyle dağınıktı söyle pisti diye konusmus annemin kulağına gitmiş bunlarıda bana annem söylemişti bende takmıyorum falan dedim annemde nolur kızım ben takıyorum Dikkat et dedi bende anamın hatrına uykumdan yememden icmemeden fedakarlık ettim

Oyle misafir gelmesin,nasil insanlar var ne gereksizler.

Oyle misafir gelmesin,nasil insanlar var ne gereksizler.
Hani derler ya itin hatrı yoksa bile sahibinin hatrı vardır o hesap . Bugün muhteşemdim hem yemek hem çay onlar rahat yiyip içsinler diye çocuklarını oyaladım oynadım annelerini rahatsız etmesinler diye yardım etmek için kalkmalarina bile müsade etmedim .kendimi muhteşem hissttim

Ama 4 ve 6 dilim degerinde arasi diyor , bir ogun icin cok degilmi bu?

1 dilim peynir 100 kalori
1 haslanmis yumurta 155 kalori

kahvaltida baska biseyler de yesen yaninda 250 yi coktan geciyor.
bukadar moda mod olmaya gerek yok bence. canın cekiyorsa olcusunu ayarlayip yiyebilirsin yanina baska bisey yemezsin mesela dedigim gibi ogunu oyle gecirirsin
bana mantikli geliyor :)

kendini muhtesem mi hissettin onlari rahat ettirdin diye?
oyle misafire o ayakkabilari yedirip oyle kendimi muhtesem hissederim
yine olmamis tatlim, bu da gol degil.

1 haslanmis yumurta benim bildigim 64 kalori. Can cekebilir tabi nefisi oldurmek icin yoyebilirler ama ben hatirlatayim dedim
Zehir gibiyim canım

Sen çekinmeden yaz canım ben tercüme ederim bundan sonra
Supersin seni cevirme bakani ilan ediyorum başim şıkısirsa etiketlerim seni

Hiç gelmese daha iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…