Hoşgeldin ne kadar güzel Cuma sabahına yetiştin neden banlandın hiç anlamdım yaa
eyvallah cimbizBizde seni seviyoruz
hosbulduk miyavimmmHoşgeldin canımmmm.
teşekkür ederim kaptanım zor tutuyorum zor :))kuzummmmmm
dinoşum gelmişşşşş hoşgelmişşşşş
geçmiş olsun bitanem, aynen gereksiz cevap vermeye
ayy çok mutluyummmm
kuzummm bilmem miii
çok teşekkür ederimmmmmmm
bizde seni çokk ama çokk seviyoruzz
bu arada balıkesir erdekliyim
bende senin gibi yapıyorum. Kız yesin diye baharatı çıkardık masaya koyduk. Diyet olsun diye yağı azalttık tuzu azaltıp masaya koyduk. Yiyorlar mecburen. Sağlıklı sonuç da...Canim bende calisiyorum, 2 cocugum var biri 3 biride 8aylik gecti. Cok yorucu ama, bi şekilde oluyor.
Benim vardiyali mesaili oldugunicin isim. Evde yemek hazirlayip gidiyorum. Mesela sabahci oldummu, evden 2 dilim ekmek salatalik domates meyva goturuyorum, oglende is yerinde kantinden corba iciyorum bazende yumurta aliyorum.
Eger aksamciysam, sabahdan yemek hazirlayip goturuyorum, haslama sebze 100 gr et 120 gr patates veya bulgur o vinsi biseyler. Yesil cayimi activia veya meyva ne planladiysam onu goturuyorum.
Ilk zamanlari esimle ogluma ayri kizima ayri bana ayri yemek yapiyordum, zorlastigi icin simdi sadece kizima ve bize yemek yapiyorum. Mesela zeytinyagi kullaniyorum tuzunu az atiyorum, eşim tuzu cok sever masaya koyarim kendi kullanir.
Gunun planini yap, imkansiz degil alişinca cok iyi gidiyor.
evet yaa.. hakkını vere vere banlansaydınhosbuldum :) ben de anlamadım birine üye bozuntusu demistim. çok pişmanım. simdiki kafam olsa daha fazlasını derdim :))
eyvallah cimbiz
hosbulduk miyavimmm
teşekkür ederim kaptanım zor tutuyorum zor :))
ozaman şarkı isabet olmuş. " seni sevdigimdendir gelirim ben bu yere " kismina takilmistim ben :)
Aynen saglikli mecburen yiyorlar, yoksa zor oluyor hangi birine yetiseyim :)))bende senin gibi yapıyorum. Kız yesin diye baharatı çıkardık masaya koyduk. Diyet olsun diye yağı azalttık tuzu azaltıp masaya koyduk. Yiyorlar mecburen. Sağlıklı sonuç da...
Dondurma haftada 1 gün olabilir. Kefir müthiş.lydznp yememe gore cok az kg verdim. cız hic yemedim. canım skldi daha cok vermem gerekti
oyuzden kalori arttirmaya karar verdim. vücut mayıştı iyice herhalde hic zorlamiyor kendini :)
buyuzdennnn oglende 250 kalorilik bir dondurma ve yarım kutu kefir ictim. olmus mubu da mi gol degil
Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | CUMA !!! | cumartesi | Pazar | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
G gokce41 | |||||||
@EFfatmagul | |||||||
@Ezgiosman | |||||||
@miyaww_ | 1.5 lt | ||||||
2.5 lt | |||||||
@Gncgl555 | |||||||
G guziss35 | 2.5 lt | ||||||
G gokyuzundekiturna | 3 lt | ||||||
3 lt | |||||||
@Sekerportakalimm | 2 lt | ||||||
@s_eyan | |||||||
Uyari alanlar: | |||||||
Ceza alanlar: |
Takim 10 Su cizelgesi | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | CUMA !!! | cumartesi | Pazar |
---|---|---|---|---|---|---|---|
- | - | - | - | ||||
G gokce41 | - | - | - | - | |||
@EFfatmagul | - | - | - | - | |||
- | - | - | - | ||||
@Ezgiosman | - | - | - | - | |||
- | - | - | - | ||||
@miyaww_ | - | - | - | 1.5 lt | |||
- | - | - | 2.5 lt | ||||
@Gncgl555 | - | - | - | - | |||
G guziss35 | - | - | - | 2.5 lt | |||
G gokyuzundekiturna | - | - | - | 3 lt | |||
- | - | - | 3 lt | ||||
@Sekerportakalimm | - | - | - | 2 lt | |||
@s_eyan | - | - | - | - | |||
- | - | - | - | ||||
Uyari alanlar: | - | - | - | - | |||
Ceza alanlar: | - | - | - | - |
Dondurma haftada 1 gün olabilir. Kefir müthiş.
Bir de dondurma çikolata (bitter) gibi zararsız ödül olacak besinleri erken saatlerde tüketmek faydalı. Sınır ne peki?
Haftada 1 gün
hosbuldummHoşgeldinDino1isi
Kaçırırsan glisemik indeksi yükselirdouble cikolataydiogun olarak onu yedim. onu yeme bunu yeme derken abarttim hic yemedigimi ama zayiflamadigimi farkettim. taze fasulye var aksama bi de cacik bu hafta sebzeye geccem . ispanakli mucver dusunuyorum hafta ortasina. ( firinda) kabagin kalorisini yazmissin hosuma gitti. yemek seklinde degil de biraz yagda kavurup yogurtla yiyebilirim.
Olacak insallah
Takim 10 Su cizelgesi Pazartesi Sali Carsamba Persembe CUMA !!! cumartesi Pazar
Nurciloji - - - -
G gokce41
- - - -
@EFfatmagul
- - - -
Alemin delisi
- - - -
@Ezgiosman
- - - -
gezegenfeza
- - - -
@miyaww_
- - - 1.5 lt
Zre_
- - - 2.5 lt
@Gncgl555
- - - -
Dino1isi
G guziss35
- - - 2.5 lt
G gokyuzundekiturna
- - - 3 lt
hayal114
- - - 3 lt
@Sekerportakalimm
- - - 2 lt
@s_eyan
- - - -
moni
- - - -
Uyari alanlar:
- - - -
Ceza alanlar:
- - - -
Kaçırırsan glisemik indeksi yükselir
Çiğ yap dino
Inshallahhh, ugrastirdi ama olacakOlacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?