Geçmiş olsun. Hayırdır ne hastanesi?
Gecmis olsun canim. Bisey olmaz inshaAllah.Teşekkür ederim canım.. Çok huzursuzdu sürekli ağlıyordu götürelim dedik ama yine belli belirsiz bişeyler çıktı çok yıprandık ya erken doğdu diye böyle pürüzler çıkıyor sürekli hayır çok şükür bişey çıkmıyor sonunda ama sonuçlanana kadar bin dereden su getiriyoruz
Amann sakin ol hee, bi dolan gel bdv'iben bi bdv ye bakiyim ne var ne yok
onemli bi rüya gördüm millet. fatih terimişampiyon olamicaz bu yıl diyordu. umarim tersi olur. pazartesi gencler birligi macimiz var onla ilgili karisik seyler gordum. ruyalarimdan korkarim .
bize ne diyebilirsiniz.
laf olsun.
Benimle gurur duyacan cozdum liste isiniO kadar yoruldum ki anlatamam ya dinlenince okurum inşallah geçmişi
Amann sakin ol hee, bi dolan gel bdv'i
Vaay yapmışsın canım ellerine sağlık sen harika bir detaysınBenimle gurur duyacan cozdum liste isini
Azmi’n elinden hiçbirşeyi kurtulamazBenimle gurur duyacan cozdum liste isini
Aynen oylee su azim diyettede cabuk ilerlese iyi olcak aslinda amaAzmi’n elinden hiçbirşeyi kurtulamaz
Mercii canim, kimden ogrendikVaay yapmışsın canım ellerine sağlık sen harika bir detaysın
Evet iyi fikir bencede girme oraya seni istemeyeni bizde istrmiyozdolaninca gelemiyorum iste sknti o :)
en iyisj gidip cacik yapiyim ya bosver bdvyi :)
Evet iyi fikir bencede girme oraya seni istemeyeni bizde istrmiyoz
Gebertirim@gezegen biraz daha zorlarsak kizartip yerim he :))
Dinlenmene bak canım sonuç akşam biliyorsunO kadar yoruldum ki anlatamam ya dinlenince okurum inşallah geçmişi
Rüyam bile erkeksiben bi bdv ye bakiyim ne var ne yok
onemli bi rüya gördüm millet. fatih terimişampiyon olamicaz bu yıl diyordu. umarim tersi olur. pazartesi gencler birligi macimiz var onla ilgili karisik seyler gordum. ruyalarimdan korkarim .
bize ne diyebilirsiniz.
laf olsun.
Nayır nolamaz kabak bu kavrulamazozaman rahat birak da usulunce kavurayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?