Aynı ben arkadan bayılıyorum kndıme ama öne gecıncede bayıyoÇok fena ya belim ince ama göbek basen Konya ovası gibi geniş
Evet canım sivas merkezdeyimSıvaslımısın . merkezde canım ben unıverste öğrencısıym orda yanı okulu yarıda bıraktım 3 sene orda yasadım bende özlemştm valla sıvası
Kefir kuyusuna düş emiyine kefir iciyorum dayanamadim
Tam senliklydznp cifte standart var benim harika menulerime bir sey koydugun yok. al daha da kizistiriyim ortaligi sacma sacma menulere nazar boncugu koyuyosun
cok sinirlendim artik cacik yemicem kolanin icine salatalik dograyip cacik yapcam gorursun
Kefir kuyusuna düş emi
Ne güzellEvet canım sivas merkezdeyim
Canım az bal tabi bir yaşından büyükse az zencefil ılık su bir iki damla limon İnan öksürük şurubundan daha etkili cay kaşığı içir günde iki defaGunaydııınnn ben erkencıyım ama yenı yazabıldım 7 de uyandım kızım öksürüyor ya o uyandırdı ne yapabılırım şu oksurukten kurtulmak içinnn hayırlı pazarlarınız olsun .bunu ayrımı yazsaydım acaba 1 msj daha fazla olurdu
Amin inşallah tez zamandaAllah sizi incecik etsin emiine güldüm mesajlarınıza
@miyww ım sanada çok geçmiş olsun kuzum
Bilgilendirdigin iyi oldu dikkatli oluruz( gerçi ben hâlâ kefir alamadim)
Sende bendesin demek ki.
Ben libyada çalıştığım zaman da arapça türkçe ingilizce hepsi karışmıştı. Bir gün bizim mühendis arkadaş (sürekli ingilizce konusurduk) bana "abla, senin oğlan büyük?" dedi. Bende 15dk düşündüm bu ne dedi diye. Zavallı sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Benim devreler yanmış düşünüyorum ingilizceye benzemiyor. Arapça da değil. Acaba nece konuşuyor diye. En sonunda anladı benim kısa devre yaptığımı. Bu sefer "türkçe konusuyorum" dedi. Ben hâlâ olaya japon gibi bakıyordum. 3. Şahısların müdahelesi ile olay çözüldü
Kefir kuyusuna düş emi
mesaj hakkini doldurmak icin bana saldirmayalimm lutfen :) kola kuyusuna düş sende
Koladan kat kat iyidir kola zehir yaabu sefer de ac karnima kefir e basladim kola bitti bu geldi iyi.mi :)
Anca toparlanır vucudn canım canını skma ay benımde karnım bıngıl bıngıldı dogrunca ne komıkk[/QUOT Benimde sallanıyordu yaa resmen
Bir o yana bir bu yana
Çok geçmiş olsun Allah şifa versinBugun hicbirsey yapasim yok.esimin babanesi felc gecirdi.kaynanamlarla yasiyor daha dun gorduk hic birseyi yoktu.sabah kalkmislar ki felcli.biranda nasil oldu anlamadik.cok uzgunum birde korku dustu saglamken biranda saglik nasil gidiyor oyle
Deneyım zencefıl toz mu sarı renkte olanCanım az bal tabi bir yaşından büyükse az zencefil ılık su bir iki damla limon İnan öksürük şurubundan daha etkili cay kaşığı içir günde iki defa
Taze kullan balı Ozan sıvılaştırıyor canın rendele içineDeneyım zencefıl toz mu sarı renkte olan
Canım geçmiş olsun çabucak iyileşir bebişin inşDeneyım zencefıl toz mu sarı renkte olan
Çook geçmiş olsun canım Rabbim tüm hastalara şifa versinAynen canim belki rahatsizlansa ne biliym dun tansiyonu ciksa bir derece hazirlikli olurduk.dun gece birsey yok sabaha felcli.Allah sevduklerimzle ve sagligimzla sinamasn.sagolsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?