Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gelem de senin villalardan birinin (oha hazarken bile heyecnlandım. ) bahçesinde oynayak kız.
belli haaaazamamisin bile :)))

Olur olur çünkü yakın zamanda vericez ben hissediyorummm. Dino1isi dinoşum haklı bi zayıflayalım da sonrası Allah kerim.

ben mi rahatım bu konuda anlamiyorum :) herhalde tup bebek tedavisi flaan gorsem galatasarayli olsun uc kuruş fazla olsun dicek kafadayim

neyse.. zor isler. Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin

Olur olur çünkü yakın zamanda vericez ben hissediyorummm. Dino1isi dinoşum haklı bi zayıflayalım da sonrası Allah kerim.
Bi hamile kalsam sadece süt yoğurt yumurta kayısı ve suyla beslenecem ayda bir lahmacun hamilelikte kilo en zorlayıcı şey en yakın yasayanda benim.

üzülme kuzum, vakti saati gelince olur zaten hem daha hazır da değilsin

Ezgi osman canım 4 yılıma 2 düşük 1 dış gebelik 2 sağlıklı doğum sığdırmış biri olarak söylüyorum mantar ve idrar yolu enfeksiyonu gebe kalma şansını epey düşürüyor önce onlardan kurtul canım eğer bebek düşünüyorsan folik asit al inşallah sağlıkla bebişin olur isteyen herkese nasip olsun

Eylüle kadar bütün tedavim hallolacak eylülde inslah

maşallah kız ne hamaratsın sen öyle
kayıpların için çok üzüldüm, neyseki sağlıcakla yavrularını kucağına almışsın

Bu saate akşam yemeği yiyebildik eşim ancak geldi benim bunu erkene almam lazım ama nasıl
Menüm
Sabah
2 yk lor
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
3 bardak şekersiz çay
Ara
Sade Türk kahvesi
Öğlen
Haşlanmış tavuk bir but
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
Dünden kalma bir tabaktan az yeşil fasulye
Semizotu salatası
Bir kepçeden az şehriyeli çorba
İki pirzola
Ara
Siyah cay
Ve Yeşilçay içerim
Belki bir avuç çerez

Sabah yarım saat yürüyüş yaptım
2.5 lt su olur su anda iki bitti
Dünde 14 mesaj atmışım

G gokce41 Zre_

Maşallah canım baya dirayetliymişsin ama mantar felan hep engel doğru diyorsun ki hamilelikte büyük sıkıntı zaten ( bu arada renk olayı hep aklıma sonradan geliyor :))

Maşallah canım baya dirayetliymişsin ama mantar felan hep engel doğru diyorsun ki hamilelikte büyük sıkıntı zaten ( bu arada renk olayı hep aklıma sonradan geliyor :))
Ben de ya keşke sabit olsa renk ayarı

Hızlıyım ben canım biraz o konularda

minnak ejderyalayımmm

sonuçlar harika hafta sonu gayet güzel geçirilmiş
bu demekki bu cuma listelerde yine fırtına gibi esicez

PAZARTESİ TARTISI 9 NİSAN
CUMA/P.TESİ

Nurciloji >> 64,4>> 64.2
gokce41 >>59,2>> 59,1
EFfatmagul >> 57>>kv de muaf
Alemin delisi >> 65,8>> 65.4
Ezgi osman >>77,5>76,9

gezegenfeza >>72>>71,9
miyaww__ >>89>> 88
Zhre_ >> 101,2>>101

Dino1isi >>69,2>>68,7
gokyuzundekiturna >>86,3>>87,3
hayal114 >>82,5>>82.5
Sekerportakalimm >>65,8>>65,5
guziss35 >> 76,2>>75,9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…