- 6 Aralık 2017
- 1.529
- 3.988
- 133
- 34
Ins güzel haberleri birlikte verecezzz. Bu sayfa o zamanda olur insallah
Şişşt yapma böyleee.
Ne yıkılması bakiyim .
Allahtan iyi mi bilcez sanki dimi daha vakti var demekki bak bizde bekliyoruz. ❤
Ins güzel haberleri birlikte verecezzz. Bu sayfa o zamanda olur insallah
Gelem de senin villalardan birinin (oha hazarken bile heyecnlandım.) bahçesinde oynayak kız.
belli haaaazamamisin bile :)))
Gelem de senin villalardan birinin (oha hazarken bile heyecnlandım.) bahçesinde oynayak kız.
Olur olur çünkü yakın zamanda vericez ben hissediyorummm.Dino1isi dinoşum haklı bi zayıflayalım da sonrası Allah kerim.
Bi hamile kalsam sadece süt yoğurt yumurta kayısı ve suyla beslenecem ayda bir lahmacun hamilelikte kilo en zorlayıcı şey en yakın yasayanda benim.
Olur olur çünkü yakın zamanda vericez ben hissediyorummm.Dino1isi dinoşum haklı bi zayıflayalım da sonrası Allah kerim.
üzülme kuzum, vakti saati gelince olur zaten hem daha hazır da değilsinTahlil yaptım negatifti çok üzüldüm . Hazırda değilim bebeğe ama olmadığını öğrenince yıkıldım kalbim ağrıdı boğazım düğümlendi tuhaf birşey Gerçekten ama bol miktarda idrar yolu enfeksiyonu mantar idrarda taş ve kan var malesef
Eylüle kadar bütün tedavim hallolacak eylülde inslahEzgi osman canım 4 yılıma 2 düşük 1 dış gebelik 2 sağlıklı doğum sığdırmış biri olarak söylüyorum mantar ve idrar yolu enfeksiyonu gebe kalma şansını epey düşürüyor önce onlardan kurtul canım eğer bebek düşünüyorsan folik asit al inşallah sağlıkla bebişin olur isteyen herkese nasip olsun
maşallah kız ne hamaratsın sen öyleEzgi osman canım 4 yılıma 2 düşük 1 dış gebelik 2 sağlıklı doğum sığdırmış biri olarak söylüyorum mantar ve idrar yolu enfeksiyonu gebe kalma şansını epey düşürüyor önce onlardan kurtul canım eğer bebek düşünüyorsan folik asit al inşallah sağlıkla bebişin olur isteyen herkese nasip olsun
İnşallah canım önce sağlık olsunEylüle kadar bütün tedavim hallolacak eylülde inslah
Hareketleri ezberlemek lazım sen birini yapayım derken onlar dördüncü harekete geçer
Sağdaki beyaz üstlü abla yapıyor ben yapamıyorum aga.
Kedi bile geçip izliyor rezil oluşumu.
Çok istedim ben de uğraştım bayağı 5 yıl da olabilir tam emin değilimmaşallah kız ne hamaratsın sen öyle
kayıpların için çok üzüldüm, neyseki sağlıcakla yavrularını kucağına almışsın
Maşallah canım baya dirayetliymişsin ama mantar felan hep engel doğru diyorsun ki hamilelikte büyük sıkıntı zaten ( bu arada renk olayı hep aklıma sonradan geliyor :))Ezgi osman canım 4 yılıma 2 düşük 1 dış gebelik 2 sağlıklı doğum sığdırmış biri olarak söylüyorum mantar ve idrar yolu enfeksiyonu gebe kalma şansını epey düşürüyor önce onlardan kurtul canım eğer bebek düşünüyorsan folik asit al inşallah sağlıkla bebişin olur isteyen herkese nasip olsun
Hareketleri ezberlemek lazım sen birini yapayım derken onlar dördüncü harekete geçer
Asıl kardio o beyin ve vücûd ritmi ve uyumu bozuluyor
O birini bile yaparken bi görsen beni,abooovv.
Ben de ya keşke sabit olsa renk ayarıMaşallah canım baya dirayetliymişsin ama mantar felan hep engel doğru diyorsun ki hamilelikte büyük sıkıntı zaten ( bu arada renk olayı hep aklıma sonradan geliyor :))
Asıl kardio o beyin ve vücûd ritmi ve uyumu bozuluyor
Olsun canım en iyisi çocuk için enerji lazım valla :) bu renk olayı sabit olsa güzel olurmuş yaaBen de ya keşke sabit olsa renk ayarı
Hızlıyım ben canım biraz o konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?