- 25 Şubat 2016
- 7.759
- 12.968
- 248
- 31
İyi bari anlarsın halimiSorma bende hep afiyet olsun deme kısmını unutuyorum
21.175 de aadım olmuş ayyy bı yapamadım
Aynen kiizzz Aile arasinda olur oyke seyler
Aynen canım bazen çeneleri düşüyoroku oku bıtmıyor ne kadar konuşmuşsnz boyle ya 20 sayfa kaldı daha ama ara vermem lazım bişeylwr yeyım
Afiyet alsın tatlımBugun babam geldi taa samsunlardan.cok guzel bir kahvalti yaptik yesil cayimida ictim.bebegimide uyuttum cok mutluyum
Ay meslekdas sayilirmisiz.bende matematik mezuyum.formasyon aldim atanamayan ogretmen madurlarindanim.suan ziraat bankasinda calisiyorum.dogum iznideyim 7 aydir. Gerci hic donesimde yok da neyse simdi dertlerme bogmayimMerhabalar,
HoşbuldumÇok teşekkür ederim.
Tanıştığımıza çok memnun oldum.
Adım Gülden. 43 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Matematikçiyim. Bir kamu kurumunda Yazılım Geliştirme Şb.'de çalışıyorum. Bekarım.
15 Mayıs 2017'de diyete başladığımda 110 kg idim. Boyum 1.69 cm. Diyetisyen kontrolünde, diyet ve yürüyüşle 86 kg oldum.
Hedef kilom 67 inşallah. 19 kg daha vermem gerekiyor.
Diyetisyenimin ilk hedefi 70'li kilolar. 15 günde bir kendisiyle görüşüyorum. Tartı sonucuma bakıyor ve durumuma göre diyet listemi güncelliyor. Yeni önerilerde bulunuyor.
Geçmişte insülin direncim vardı. O dönemde çok kilo aldım. Haşimato hipotiroid de mevcut. Her gün Levotiron kullanıyorum.
Birkaç ay evvel tekrar Endokrinoloji uzmanıma gittiğimde doktorum kilo verdiğim için kan değerlerimin normale döndüğünü, insülin direncimin kalmadığını (kontrol altında olduğunu) ve artık diyet+egzersizle rahatlıkla kilo verebileceğimi söyledi.
Yakın zamanda evime yakın Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün yüzme havuzu açılmış idi.
Oraya üye oldum. Haftada 2 gün gideceğim. Gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. 10000 adımı hedefliyorum.
Havalar güzelleşiyor, günler uzuyor, fırsat bulunca akşamları da yürümeyi istiyorum.
Çok sevgiler.
Tüm takım arkadaşlarıma da sevgiler.
Hoşgeldin canımÇok teşekkür ederim kaptanım.
Birlikte güzel kilolar vereceğiz inşallah Ayşeciğim.
Tüm kalbimle inanıyorum.
10. takımın bir üyesi olmak benim için bir mutluluk oldu. Sağolun, eksik olmayın.
Sevgilerimle.
Merhabalar canım,Hoşgeldin canım
Seni taniyabilirmiyiz
Yazmışsın guldencigim şimdi gördümMerhabalar Arkadaşlar,
Tüm takım arkadaşlarıma sevgiler.
10. takımın bir üyesi olduğum için çok mutluyum.
Takım yardımcımız miyav'a yazdığım kendimi tanıtıcı mesajımı sizlerle de paylaşmak istedim:
Adım Gülden. 43 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Matematikçiyim. Bir kamu kurumunda Yazılım Geliştirme Şb.'de çalışıyorum. Bekarım.
15 Mayıs 2017'de diyete başladığımda 110 kg idim. Boyum 1.69 cm. Diyetisyen kontrolünde, diyet ve yürüyüşle 86 kg oldum.
Diyetisyenimin ilk hedefi 70'li kilolar. 15 günde bir kendisiyle görüşüyorum. Tartı sonucuma bakıyor ve durumuma göre diyet listemi güncelliyor. Yeni önerilerde bulunuyor.
Geçmişte insülin direncim vardı. O dönemde çok kilo aldım. Haşimato hipotiroid de mevcut. Her gün Levotiron kullanıyorum.
Birkaç ay evvel tekrar Endokrinoloji uzmanıma gittiğimde doktorum kilo verdiğim için kan değerlerimin normale döndüğünü, insülin direncimin kalmadığını (kontrol altında olduğunu) ve artık diyet+egzersizle rahatlıkla kilo verebileceğimi söyledi.
Yakın zamanda evime yakın Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün yüzme havuzu açılmış idi.
Oraya üye oldum. Haftada 2 gün gideceğim. Gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. 10000 adımı hedefliyorum. Havalar güzelleşiyor, günler uzuyor, fırsat bulunca akşamları da yürümeyi istiyorum.
Gününüz güzel geçsin.
Aynen canım bazen çeneleri düşüyor
Yok yok parmakları
Merhaba canım,Yazmışsın guldencigim şimdi gördüm
Bende kısaca gül
Aynı yaştayız
Evliyim 3 çocuğum var
Ev hanımıyım
Takım arkadaşlarıma başarılar dilerim
Merhaba canım,
Çok memnun oldum tanıştığımıza.
İyi akşamlar diliyorum Gül.
Sevgilerimle.
Diyetisyenimi aradim haftaya randevu aldim, bakalim ozamana kac kilo olcam :))
Aynen kiizzz Aile arasinda olur oyke seylerseviyeli kapismalara her daim acigim yeterki yanlis anlasilma olmasin konusup haledelim .sonra malum icimizde sisip kilo yapiyor
Kızçelerim selammm
İnternet yoktu geceden beri teldende sevmiyorum. Okudum tüm mesajları cevaplayanadım dışardayım
Ben de buna çok sevinirim. Ligin bitmesine 5 maç var belli mi olur
ozaman tipik bir fenerli olup sampiyonlugu gozune kestiremeyip basaksehir olsun diyenlerdensin. yanimda da var bitane bu versiyondan
Ne olmuş kayın analaraAh bu kayın babalar ve kayın analar
Neyse bir dahakine "küçük sütlerden alayım babacığım" dersin. Yanına form bisküvi elmalı tarçınlı olsun
Aramıza hoşgeldin,troid bir çok kadının derdi,umarım hedeflediğin kilona gelirsinMerhabalar,
HoşbuldumÇok teşekkür ederim.
Tanıştığımıza çok memnun oldum.
Oraya üye oldum. Haftada 2 gün gideceğim. Gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. 10000 adımı hedefliyorum.
Havalar güzelleşiyor, günler uzuyor, fırsat bulunca akşamları da yürümeyi istiyorum.
Çok sevgiler.
Tüm takım arkadaşlarıma da sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?