Merhabalar Arkadaşlar,
Tüm takım arkadaşlarıma sevgiler.
10. takımın bir üyesi olduğum için çok mutluyum.
Takım yardımcımız miyav'a yazdığım kendimi tanıtıcı mesajımı sizlerle de paylaşmak istedim:
Adım Gülden. 43 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Matematikçiyim. Bir kamu kurumunda Yazılım Geliştirme Şb.'de çalışıyorum. Bekarım.
15 Mayıs 2017'de diyete başladığımda 110 kg idim. Boyum 1.69 cm. Diyetisyen kontrolünde, diyet ve yürüyüşle 86 kg oldum.
Hedef kilom 67 inşallah. 19 kg daha vermem gerekiyor.
Diyetisyenimin ilk hedefi 70'li kilolar. 15 günde bir kendisiyle görüşüyorum. Tartı sonucuma bakıyor ve durumuma göre diyet listemi güncelliyor. Yeni önerilerde bulunuyor.
Geçmişte insülin direncim vardı. O dönemde çok kilo aldım. Haşimato hipotiroid de mevcut. Her gün Levotiron kullanıyorum.
Birkaç ay evvel tekrar Endokrinoloji uzmanıma gittiğimde doktorum kilo verdiğim için kan değerlerimin normale döndüğünü, insülin direncimin kalmadığını (kontrol altında olduğunu) ve artık diyet+egzersizle rahatlıkla kilo verebileceğimi söyledi.
Yakın zamanda evime yakın Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün yüzme havuzu açılmış idi.
Oraya üye oldum. Haftada 2 gün gideceğim. Gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. 10000 adımı hedefliyorum. Havalar güzelleşiyor, günler uzuyor, fırsat bulunca akşamları da yürümeyi istiyorum.
Gününüz güzel geçsin.
ALLAH,babana uzun ömür versin,mutlu sağlıklı,huzurlu bir omur dilerim,kıymetini bil....Bugun babam geldi taa samsunlardan.cok guzel bir kahvalti yaptik yesil cayimida ictim.bebegimide uyuttum cok mutluyum
Amin canim cok tsk ederim iyi dileklerin icinALLAH,babana uzun ömür versin,mutlu sağlıklı,huzurlu bir omur dilerim,kıymetini bil....
Bende biraz sonra çıkacam,tempo tempo.....Fena yürüdümmmmm kızlar. Haydi kaldıralım totişleriii. Hava şahaneee.
Bende biraz sonra çıkacam,tempo tempo.....
mini magnum icin sitede diyorki yuksek protein iceriyormus bir meyve ya da sut yerine tüketebilirsiniz diyette diyor. degerlendircem bu degerli bilgiyi
Hoşbulduk.hoşgeldin aramıza :)
neden transfer oldugunu merak ettim ben varsa dedikodu, alırım bir dal :)
Ben bu bilgiye inaniyorum daha dogrusu inanmak istiyorummini magnum icin sitede diyorki yuksek protein iceriyormus bir meyve ya da sut yerine tüketebilirsiniz diyette diyor. degerlendircem bu degerli bilgiyi
Ben bu bilgiye inaniyorum daha dogrusu inanmak istiyorumdenemek lazim
ozaman tipik bir fenerli olup sampiyonlugu gozune kestiremeyip basaksehir olsun diyenlerdensin. yanimda da var bitane bu versiyondan
Sendeeeeeeee. ❤❤❤
Süpersiinnn.
Yalandır o yaa.
Hoşbulduk.
Memnun oldum.
Transfer olma sebebim, bu takımdaki arkadaşlarımın, paylaşımların ve dayanışmanın kilo verme sürecimde bana olumlu katkısı olacağını düşünmem. Aynı şekilde bu takım için olumlu katkılarda bulunabileceğimi düşünüyorum.
Ben bu bilgiye inaniyorum daha dogrusu inanmak istiyorumdenemek lazim
Ara öğün de ödül olarak yenecek o mini magnum. Öyle hakedilmeyen ara öğün yokmini magnum icin sitede diyorki yuksek protein iceriyormus bir meyve ya da sut yerine tüketebilirsiniz diyette diyor. degerlendircem bu degerli bilgiyi
Ara öğün de ödül olarak yenecek o mini magnum. Öyle hakedilmeyen ara öğün yok
Eki Görüntüle 2135398 kas yapmaktan korkmayın diyeceğim ama burası bir yarışma olduğu için maalesef sıkıntı oluyor tartıda. Bugün son 5 kilo ile ilgili demek istediğim şey tamamen buydu. Hedefler bazen tartıda görmek istediğin değil aynada görmek istediğin oluyor
Maşallah hiç evde durmuyonKızçelerim selammm
İnternet yoktu geceden beri teldende sevmiyorum. Okudum tüm mesajları cevaplayanadım dışardayım
İnşallah canım. Hayırlısı ve en güzeli olsun herşeyin hepimiz için.bence asla yalan degilderhal uygulamaya gecirdm ara ogun yapip yedim
ozamaaaan hepimiz icin hayirli olsun :)
ben inandim, 2.079 litre sudan daha cok inandim :) ama minisi olcakkendimi tutamayip digerlerine de dalcaktim diyeti bozdum valla niyeti bozdum valla diyip :) bugunki sloganim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?