- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Benide sevmen için galatasaraylimi olmam gerek
evlerden ıraaakHiçBende bir kayın anayım
Benide sevmen için galatasaraylimi olmam gerek
Valla ben hiiç ısrar etmiyom(kiloludur kendisiSürekli ye ye ye diyorlar
Ay minide disimin kabgna yetmez baslarsam birakamam haha en iyisimi amann lydlina odul verene kadar beklimbence asla yalan degilderhal uygulamaya gecirdm ara ogun yapip yedim
ozamaaaan hepimiz icin hayirli olsun :)
ben inandim, 2.079 litre sudan daha cok inandim :) ama minisi olcakkendimi tutamayip digerlerine de dalcaktim diyeti bozdum valla niyeti bozdum valla diyip :) bugunki sloganim bu
Çok teşekkür ederim canım.Aramıza hoşgeldin,troid bir çok kadının derdi,umarım hedeflediğin kilona gelirsin
Benim sevgim ikimize de yeterevlerden ıraaak
miyaw besiktasli :) sen metin oktay da olsan sevmem zor
ödül alamayan ölsun mu acliktanartik cok gec, yedim :)
ödül olarak bu olmaz kucucuk zaten odul diyosan en az uc tane yerim
Yavaş yavaş yeödül alamayan ölsun mu acliktanartik cok gec, yedim :)
ödül olarak bu olmaz kucucuk zaten odul diyosan en az uc tane yerim
Ldyznp yani :)))Ay minide disimin kabgna yetmez baslarsam birakamam haha en iyisimi amann lydlina odul verene kadar beklim
Hoş geldiniz aramıza Şirine hanım
Canım arkadaşım
Hangi d;il ko,;/nusuyon abl?a ??neyse ispana[imi aykilayip p';'re'y'm d,njem ben s'ze 'n;allah yan' umut ed'yorumklavyeyle de o zaman 'lg'len'cem\ alicilarinizla oynamayin
Tekrardan holgeldin bence bunları artık çok rahat verirsin zatenMerhabalar,
HoşbuldumÇok teşekkür ederim.
Tanıştığımıza çok memnun oldum.
Adım Gülden. 43 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Matematikçiyim. Bir kamu kurumunda Yazılım Geliştirme Şb.'de çalışıyorum. Bekarım.
15 Mayıs 2017'de diyete başladığımda 110 kg idim. Boyum 1.69 cm. Diyetisyen kontrolünde, diyet ve yürüyüşle 86 kg oldum.
Hedef kilom 67 inşallah. 19 kg daha vermem gerekiyor.
Diyetisyenimin ilk hedefi 70'li kilolar. 15 günde bir kendisiyle görüşüyorum. Tartı sonucuma bakıyor ve durumuma göre diyet listemi güncelliyor. Yeni önerilerde bulunuyor.
Geçmişte insülin direncim vardı. O dönemde çok kilo aldım. Haşimato hipotiroid de mevcut. Her gün Levotiron kullanıyorum.
Birkaç ay evvel tekrar Endokrinoloji uzmanıma gittiğimde doktorum kilo verdiğim için kan değerlerimin normale döndüğünü, insülin direncimin kalmadığını (kontrol altında olduğunu) ve artık diyet+egzersizle rahatlıkla kilo verebileceğimi söyledi.
Yakın zamanda evime yakın Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nün yüzme havuzu açılmış idi.
Oraya üye oldum. Haftada 2 gün gideceğim. Gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapıyorum. 10000 adımı hedefliyorum.
Havalar güzelleşiyor, günler uzuyor, fırsat bulunca akşamları da yürümeyi istiyorum.
Çok sevgiler.
Tüm takım arkadaşlarıma da sevgiler.
ooo süper senin için daha fazla motivasyon kaynağıDiyetisyenimi aradim haftaya randevu aldim, bakalim ozamana kac kilo olcam :))
hoşgeldin aramıza :)
neden transfer oldugunu merak ettim ben varsa dedikodu, alırım bir dal :)
Benim sevgim ikimize de yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?