İnşallah canım. Hep birlikte fazla kilolarımızı verelim ve sağlığımıza kavuşup, fit oluşumuzu kutlayalım inşallah.Tekrardan holgeldin bence bunları artık çok rahat verirsin zaten
Canım merhabalar, ilk "hoşgeldin" mesajını şimdi gördüm. Hoşbuldum. Çok memnun oldum.Hoş geldiniz aramıza Şirine hanım
neyse ispana[imi aykilayip p';'re'y'm d,njem ben s'ze 'n;allah yan' umut ed'yorumklavyeyle de o zaman 'lg'len'cem\ alicilarinizla oynamayin
ben ağlarım ikimizin yerine diosun yani :)
saka saka severim seni :)
Arkadaşlar bugün ilk defa menümü paylaşacağım. Menü, spor ve su ile ilgili paylaşım yaparken kimlerin adını etiketlemem gerekiyor?
İyi akşamlar hepinize.
Ben aynada kendimi hic zayiflamis gibi gormuyorum.Eki Görüntüle 2135398 kas yapmaktan korkmayın diyeceğim ama burası bir yarışma olduğu için maalesef sıkıntı oluyor tartıda. Bugün son 5 kilo ile ilgili demek istediğim şey tamamen buydu. Hedefler bazen tartıda görmek istediğin değil aynada görmek istediğin oluyor
Nece yaziyon moni?neyse ispana[imi aykilayip p';'re'y'm d,njem ben s'ze 'n;allah yan' umut ed'yorumklavyeyle de o zaman 'lg'len'cem\ alicilarinizla oynamayin
Çok teşekkür ederim.
Nece yaziyon moni?
ben ağlarım ikimizin yerine diosun yani :)
saka saka severim seni :)
Iyı akşamlar canımİyi akşamlar,kızçeler...
bayira karsi yatir beni tirmala beni kaşı beniomg!
Gidin mutfakta konuşun
Heytttt boşaltın konuyu dinoşumla yalnız kalıcazz.
Puhaha abla yaGidin mutfakta konuşun
Gidin mutfakta konuşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?