❤❤❤❤❤❤❤Sen bilirsin bu kedi, karşılıksız sevdi seni.. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Eşini grupta sanan bir adet miyav.
eşin grupta degil dimi?
Amiiinn canım sagol sorma valla aynen Allah en yakınlarımıza uzun ömür versin
Aaaa başınız sağolsun canım. Bende bugün kayınvalidemdeydim. Ne çok ölüm duyuyorum bu aralar.
Istanbul hollandadan daha buyuk oldugu icin sehir gezmissin evet :)))) supersinnn bak kim bilir kac kalori yaktin mashaAllahemirgandan Beşiktaş’a yürümüşüz bir nevi sehri gezdik :)))
Basiniz sagolsun canimAmiiinn canım sagol sorma valla aynen Allah en yakınlarımıza uzun ömür versin
Ozluyoruz ablaa, enerjin neden dusukkikızçelerim pek yazamıyorum 2 gündür ama tüm mesajları okuyorum. bi kaç gün belki böyle devam eder bilemedim . enerjim düşük sanki
SagolasınnBasiniz sagolsun canim
Neden kii acabakızçelerim pek yazamıyorum 2 gündür ama tüm mesajları okuyorum. bi kaç gün belki böyle devam eder bilemedim . enerjim düşük sanki
Amiiinn canım sagol sorma valla aynen Allah en yakınlarımıza uzun ömür versin
kızçelerim pek yazamıyorum 2 gündür ama tüm mesajları okuyorum. bi kaç gün belki böyle devam eder bilemedim . enerjim düşük sanki
Başınız sağolsun mekanı cennet olsunBen aniden cıktım evden oyuzden yazamadım neler yaptnz bakım .kaynanamın bı akrabası vefat etmış ona gıttık
Bahar mı çarptı acaba neden oldu kikızçelerim pek yazamıyorum 2 gündür ama tüm mesajları okuyorum. bi kaç gün belki böyle devam eder bilemedim . enerjim düşük sanki
Sen uygun zamanında yaparsın canım sorun değil nasıl geçti yolculuk defne nasıl geçirdiKızlar menüleri yazcam da vakit bulamıyorum :)
Ay eve gelince anladım yorulduğumu ama baya yürümüşüzIstanbul hollandadan daha buyuk oldugu icin sehir gezmissin evet :)))) supersinnn bak kim bilir kac kalori yaktin mashaAllah
Senin için çok iyi hanlık vücudun toparlanması için spor şart canım uzun zamandır ilk defa çıkıyorsan normaldir bir kaçgünlük hamlıkBende 8 bin adim yurumusum.bacaklarimin arkasi sizluyoooor
6-12 Mart | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| + | + | + | + | |||
G gokce41 | + | + | + | + | |||
| + | + | + | - | |||
| + | + | + | + | |||
E Ezgi osman | - | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
G Gncgl_555 | - | - | - | - | |||
| + | + | + | + | + | ||
G guziss35 | - | - | + | + | |||
G gokyuzundekiturna | + | + | + | - | |||
| + | + | + | + | |||
| + | + | + | + | |||
@s_eyan | - | - | - | - | |||
@bluedolphin | + | + | + | + | + |
Tebrikler canım süper gelsin 38 bedenlermenum G gokce41
sabah:
uyaninca 1 bardak su, 3 fındık
kahvaltı yarım poaca
oglen: yarım tabak yesil fasulye, bir lokma ekmek :) , yogurt.
ara: minnak dondurma
aksam: totalde icecegi falan dahil 650 kalori cız.
Zre_ 2 litre su. daha fazla olur da muhtemelen
duz 2 diyebiliriz :)
gezegenfeza bu aksam da sen sakla beni :) bide elbiseyi unut 42 bol bile geldi elbise bedenim 40 artik :)
Güzel geçti canım vagonun çoğu boştu rahat geldikSen uygun zamanında yaparsın canım sorun değil nasıl geçti yolculuk defne nasıl geçirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?