Benim pazar günümde nazar boncuğum vardı ama
6-12 Mart Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nurciloji + + + + G gokce41 + + + + Candysisters + + + - @Alemin delisi + + + + @Ezgi osman - + + + gezegenfeza + + + + @miyaww__ + + + + Zre_ + + + + @Gncgl_555 - - - - Dino1isi + + + + + G guziss35 - - + + @gokyuzundekiturna + + + - @hayal114 + + + + zezeozge + + + + @s_eyan - - - - @bluedolphin + + + + +
kızçelerim pek yazamıyorum 2 gündür ama tüm mesajları okuyorum. bi kaç gün belki böyle devam eder bilemedim . enerjim düşük sanki
Ay çok sevindim senin adına anneler perişan oluyor bu durumlarda yoksaGüzel geçti canım vagonun çoğu boştu rahat geldikUyu hep iki koltuğa ayağımı uzattım salladım
benimki herkesi taniyo
Adını bile bilmiyor.
Ben dunkı menumu yazmstım dıe hatrlıorum ama yazmadımmıkı acaba
6-12 Mart Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Nurciloji + + + + G gokce41 + + + + Candysisters + + + - @Alemin delisi + + + + @Ezgi osman - + + + gezegenfeza + + + + @miyaww__ + + + + Zre_ + + + + @Gncgl_555 - - - - Dino1isi + + + + + G guziss35 - - + + @gokyuzundekiturna + + + - @hayal114 + + + + zezeozge + + + + @s_eyan - - - - @bluedolphin + + + + +
Benim ki grubu biliyor sadece gerisi sırbenimki herkesi taniyo
G gokce41Menum
Sabah:
2 dilim kepekli etmek
1 dilim peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
1 brokolinin sapi
Yesil cay
Ara
Buyuk fincan sade kahve
Su
Oglen
1 kraker
5 adet findik
Su
Kahve
Ara
Sadece su ve brokolinin sapi
Aksam
Yogurtlu brocoli
1 tas pirasa corbasi
2 catal makarna.
1 bardak su
Son ara
Sutlu kayfee
Su: 3 lt tamamlicam
Spor: yarim saat evde spor (zumba ve oyun havalari) aksamada fitnesa gitmeyi dusunuyorum.
Araların sankı biraz az olmuş gıbı geldi bide meyvede olursa ıyı olur . yanlış bir sey soyledıysem duzeltın lutfen .biraz cekınıyorum menu yorumlamaya olurda yanlış bısey soylerım dıe .
Noldu ablacımkızçelerim pek yazamıyorum 2 gündür ama tüm mesajları okuyorum. bi kaç gün belki böyle devam eder bilemedim . enerjim düşük sanki
[/ben dün menümü bildirmiştim belki nazar boncuğu da vardı hatırlamıyorum
G gokce41Menum
Sabah:
2 dilim kepekli etmek
1 dilim peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
1 brokolinin sapi
Yesil cay
Ara
Buyuk fincan sade kahve
Su
Oglen
1 kraker
5 adet findik
Su
Kahve
Ara
Aksam
Yogurtlu brocoli
1 tas pirasa corbasi
2 catal makarna.
1 bardak su
Son ara
Sutlu kayfee
Spor: yarim saat evde spor (zumba ve oyun havalari) aksamada fitnesa gitmeyi dusunuyorum.
Aynen canim bebisden dolayi hava iyu olmadikca yuruyus yapamiyordum artik isindi hava hergun yururum.baslangici abarttim sanirimSenin için çok iyi hanlık vücudun toparlanması için spor şart canım uzun zamandır ilk defa çıkıyorsan normaldir bir kaçgünlük hamlık
meyve işe pek aram yok canım kendime hurma alaşım var birde kahvaltıyı geç yaptım sörf yürüdük o yüzden dışarda olunca pek yiyemedimAraların sankı biraz az olmuş gıbı geldi bide meyvede olursa ıyı olur . yanlış bir sey soyledıysem duzeltın lutfen .biraz cekınıyorum menu yorumlamaya olurda yanlış bısey soylerım dıe .
Sakla kilo alınca giyersineyvahlar olsun
daha paylasmadim yemedim daha dogrusu.
elbise diyodum. internetten aldim dugun var da. 42 olmazsa endisem vardi. bol gibi oldu. smdi de cuval gbi oldu diye canim sklio. iade miade ugrasamam ben
Perşembe akşamı spora gitme ya erken saatte git yada hiç gitmeMenum
Sabah:
2 dilim kepekli etmek
1 dilim peynir
Yarim domates
Yarim salatalik
1 brokolinin sapi
Yesil cay
Ara
Buyuk fincan sade kahve
Su
Oglen
1 kraker
5 adet findik
Su
Kahve
Ara
Aksam
Yogurtlu brocoli
1 tas pirasa corbasi
2 catal makarna.
1 bardak su
Son ara
Sutlu kayfee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?