Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Menüm
Sabah
2 dilim taze peynir
6 zeytin 1 burgu peynir
1 kk beyaz peynir
Yeşillik
İki dilim ekmek tereyağı ve ballı

Ara
Sade Türk kahvesi

Akşam
Bol salata
Tavuk fırında bir but kadar
Son ara
Cay ve az kuruyemiş olur
Su 2,5 lt oldu
Spor 25 bin adım

G gokce41 Zre_

Birde dün mesaj sayım 18miş

G gokce41

Araların sankı biraz az olmuş gıbı geldi bide meyvede olursa ıyı olur . yanlış bir sey soyledıysem duzeltın lutfen .biraz cekınıyorum menu yorumlamaya olurda yanlış bısey soylerım dıe .

kızçelerim pek yazamıyorum 2 gündür ama tüm mesajları okuyorum. bi kaç gün belki böyle devam eder bilemedim . enerjim düşük sanki
Noldu ablacım

G gokce41

Menüm
Kahvaltı
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
Salatalık domates

Ara 1 küçük muz
1 sade türk kahvesi

Öğle
1.5 bardak ayran
2 dilim ekmek
2 yumurta 2 dilim kaşar ile menemen

Ara 2 kuru kayısı
1 fincan rezene

Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
1 küçük şiş adana kebap
Domates biber

Ara 1 bardak süt

Su 2.5 lt belki 3 e tamamlarım Z zhre
G gokce41
Spor 30 dk zumba

Senin için çok iyi hanlık vücudun toparlanması için spor şart canım uzun zamandır ilk defa çıkıyorsan normaldir bir kaçgünlük hamlık
Aynen canim bebisden dolayi hava iyu olmadikca yuruyus yapamiyordum artik isindi hava hergun yururum.baslangici abarttim sanirim yururken birsey yoktu eve geldim oturdum sizi basladi

Araların sankı biraz az olmuş gıbı geldi bide meyvede olursa ıyı olur . yanlış bir sey soyledıysem duzeltın lutfen .biraz cekınıyorum menu yorumlamaya olurda yanlış bısey soylerım dıe .
meyve işe pek aram yok canım kendime hurma alaşım var birde kahvaltıyı geç yaptım sörf yürüdük o yüzden dışarda olunca pek yiyemedim istediğin zaman yorumlaya bilirsin beni

eyvahlar olsun

daha paylasmadim yemedim daha dogrusu.
elbise diyodum. internetten aldim dugun var da. 42 olmazsa endisem vardi. bol gibi oldu. smdi de cuval gbi oldu diye canim sklio. iade miade ugrasamam ben
Sakla kilo alınca giyersin zaten banada vermiyon

Perşembe akşamı spora gitme ya erken saatte git yada hiç gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…