Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Gel kuzum bizim bodrumda bulamaz seni

Aynen canim bebisden dolayi hava iyu olmadikca yuruyus yapamiyordum artik isindi hava hergun yururum.baslangici abarttim sanirim yururken birsey yoktu eve geldim oturdum sizi basladi
İlk defa ise normal canım tempolu yürümek çok iyi gelecek sana havalar da güzel bebişede çok iyi gelecek

kızçelerim pek yazamıyorum 2 gündür ama tüm mesajları okuyorum. bi kaç gün belki böyle devam eder bilemedim . enerjim düşük sanki
Sağlık olsun canım ablam
Maşallah msj çok olsun dedin diye parmaklarımız ağzımız baya faaliyette
Genede arada uğra evlatlarını öksüz bırakma

Araların sankı biraz az olmuş gıbı geldi bide meyvede olursa ıyı olur . yanlış bir sey soyledıysem duzeltın lutfen .biraz cekınıyorum menu yorumlamaya olurda yanlış bısey soylerım dıe .
Valla bende öyle
Önce boncuk al sonra benim menüme yorum yap denilmesini istemiyorum

Bugün ayak üstü arkadaşlarla karatay diyetini konuşuyorduk,bi arkadaş,kahveyi içerken kaçırmışım bir parça tereyağ atıp içiyormuş,aroması harika diyordu
Ben bazen Hindistan cevizi yağı koyuyorumcanımmoda baya güzel oluyor ve metabolizma hızlandırıyor

meyve işe pek aram yok canım kendime hurma alaşım var birde kahvaltıyı geç yaptım sörf yürüdük o yüzden dışarda olunca pek yiyemedim istediğin zaman yorumlaya bilirsin beni
Bende pek meyva yemezdim canım
Arkadaşın biri meyva salatası önerdi yemem dedim
Bir dene dedi yemem dedim
Çok ısrar etti hadi hatırına deneyim dedim şimdi varya hergün erinmesem sabahları yapar yerim o kadar sevdim.
Not:meyvada şeker oranı yüksek olduğu için erken saatlerde tercih ediyorum

Biliyorum canım
Yarından bahsediyorum hani cuma tartı günü ya
Ben akşamları spor yapınca ya sabit kalıyorum yada 100 200 gr fazla çıkıyorum
He anladim abla, haklidin. Suan yaptigim bodystep grupla oldugu icin her aksam deegil. Yarin oglen yaparim sporumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…