Bugun carsamba ablaPerşembe akşamı spora gitme ya erken saatte git yada hiç gitme
Başınız sağolsun Allah rahmet etsin canımBen aniden cıktım evden oyuzden yazamadım neler yaptnz bakım .kaynanamın bı akrabası vefat etmış ona gıttık
Bayıldım,o ne duruş öyle:):):)kızçelerimmm
cuma günü böyle durmak istiyorum
Gel kuzum bizim bodrumda bulamaz senimenum G gokce41
sabah:
uyaninca 1 bardak su, 3 fındık
kahvaltı yarım poaca
oglen: yarım tabak yesil fasulye, bir lokma ekmek :) , yogurt.
ara: minnak dondurma
aksam: totalde icecegi falan dahil 650 kalori cız.
Zre_ 2 litre su. daha fazla olur da muhtemelen
duz 2 diyebiliriz :)
gezegenfeza bu aksam da sen sakla beni :) bide elbiseyi unut 42 bol bile geldi elbise bedenim 40 artik :)
Biliyorum canımBugun carsamba abla
İlk defa ise normal canım tempolu yürümek çok iyi gelecek sana havalar da güzel bebişede çok iyi gelecekAynen canim bebisden dolayi hava iyu olmadikca yuruyus yapamiyordum artik isindi hava hergun yururum.baslangici abarttim sanirimyururken birsey yoktu eve geldim oturdum sizi basladi
Sağlık olsun canım ablamkızçelerim pek yazamıyorum 2 gündür ama tüm mesajları okuyorum. bi kaç gün belki böyle devam eder bilemedim . enerjim düşük sanki
Cabuk söyle benide taniyormubenimki herkesi taniyo
Bugün ayak üstü arkadaşlarla karatay diyetini konuşuyorduk,bi arkadaş,kahveyi içerken kaçırmışım bir parça tereyağ atıp içiyormuş,aroması harika diyorduBardak bardak yağ içmek zor gelmeyecek mi. Sonra dağı bayırı nereden bulup yürüyeceksin.
Valla bende öyleAraların sankı biraz az olmuş gıbı geldi bide meyvede olursa ıyı olur . yanlış bir sey soyledıysem duzeltın lutfen .biraz cekınıyorum menu yorumlamaya olurda yanlış bısey soylerım dıe .
MAŞALLAH,canım yaa,bende 10000 adım attım,ama bunu hergun yapmak lazımKızlar bugün bir yürümüşüm ama ben pert 25600 adım olmuş anam spor bakanı kaydet bunu kendi rekorum bu ancak eve geldim mesajlarınızı ayrıca okuyacağım
Ben bazen Hindistan cevizi yağı koyuyorumcanımmoda baya güzel oluyor ve metabolizma hızlandırıyorBugün ayak üstü arkadaşlarla karatay diyetini konuşuyorduk,bi arkadaş,kahveyi içerken kaçırmışım bir parça tereyağ atıp içiyormuş,aroması harika diyordu
Evet önemlimolan her gün yapabilmek bunu oturtmam lazım hayatımaMAŞALLAH,canım yaa,bende 10000 adım attım,ama bunu hergun yapmak lazım
Bende pek meyva yemezdim canımmeyve işe pek aram yok canım kendime hurma alaşım var birde kahvaltıyı geç yaptım sörf yürüdük o yüzden dışarda olunca pek yiyemedimistediğin zaman yorumlaya bilirsin beni
Başınız sağolsun...Ben aniden cıktım evden oyuzden yazamadım neler yaptnz bakım .kaynanamın bı akrabası vefat etmış ona gıttık
Havalardan olabilir kaptanım,kızçelerim pek yazamıyorum 2 gündür ama tüm mesajları okuyorum. bi kaç gün belki böyle devam eder bilemedim . enerjim düşük sanki
He anladim abla, haklidin. Suan yaptigim bodystep grupla oldugu icin her aksam deegil. Yarin oglen yaparim sporumuBiliyorum canım
Yarından bahsediyorum hani cuma tartı günü ya
Ben akşamları spor yapınca ya sabit kalıyorum yada 100 200 gr fazla çıkıyorum
Yarın ben bir deneyim...Ben bazen Hindistan cevizi yağı koyuyorumcanımmoda baya güzel oluyor ve metabolizma hızlandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?