başınız sağolsun kuzum.Ben aniden cıktım evden oyuzden yazamadım neler yaptnz bakım .kaynanamın bı akrabası vefat etmış ona gıttık
Nasıl yapıyorsun ben kırmızı meyveler seviyorum benim meyvem kiraz özellikle bir kasa yiyebilir meselaBende pek meyva yemezdim canım
Arkadaşın biri meyva salatası önerdi yemem dedim
Bir dene dedi yemem dedim
Çok ısrar etti hadi hatırına deneyim dedimşimdi varya hergün erinmesem sabahları yapar yerim o kadar sevdim.
Not:meyvada şeker oranı yüksek olduğu için erken saatlerde tercih ediyorum
He anladim abla, haklidin. Suan yaptigim bodystep grupla oldugu icin her aksam deegil. Yarin oglen yaparim sporumu
derhal geliyorum :)Gel kuzum bizim bodrumda bulamaz seni
Sade kahve içine az katıyorsun zamanla ayarını yaparaın kendin canım baya farklı oluyor baya öneriyorlar Hindistan cevizi yağınıYarın ben bir deneyim...
Himm degisik olabilirBugün ayak üstü arkadaşlarla karatay diyetini konuşuyorduk,bi arkadaş,kahveyi içerken kaçırmışım bir parça tereyağ atıp içiyormuş,aroması harika diyordu
Hindistan ceviz yagi ben saclarim icin almistm.kullanmadim yiyim bariSade kahve içine az katıyorsun zamanla ayarını yaparaın kendin canım baya farklı oluyor baya öneriyorlar Hindistan cevizi yağını
2 tüm meyva miktarıNasıl yapıyorsun ben kırmızı meyveler seviyorum benim meyvem kiraz özellikle bir kasa yiyebilir mesela
Basin sagolsn canimBen aniden cıktım evden oyuzden yazamadım neler yaptnz bakım .kaynanamın bı akrabası vefat etmış ona gıttık
Hindistan ceviz yagi ben saclarim icin almistm.kullanmadim yiyim bari
Nidennnkızçelerim pek yazamıyorum 2 gündür ama tüm mesajları okuyorum. bi kaç gün belki böyle devam eder bilemedim . enerjim düşük sanki
Bende tereyagini çok severim,kahveye çay kaşığının ucuyla atılıyormuş,denemedim ama yarın deniycemHimm degisik olabilirama az yag yememiz gerek miyor mu?yoksa tereyaglu kizartma bile yaparim kiii
MucveeeerrrKabak aldım bugun ve yarınımı onunla gecırmeyı dusunuyorum baş başaönerileriniz nedır
Hmm anlıyorum canım gercı bugun n benım menum beter sagol bu arada yoruma izin verdgın içinmeyve işe pek aram yok canım kendime hurma alaşım var birde kahvaltıyı geç yaptım sörf yürüdük o yüzden dışarda olunca pek yiyemedimistediğin zaman yorumlaya bilirsin beni
Amiiin canımBaşınız sağolsun Allah rahmet etsin canım
Ozluyoruz ablaa, enerjin neden dusukki
Neden kii acaba
Ablammm.
Bahar mı çarptı acaba neden oldu ki
neyin var kaptanim monimm
Noldu ablacım
Sağlık olsun canım ablam
Maşallah msj çok olsun dedin diye parmaklarımız ağzımız baya faaliyette
Genede arada uğra evlatlarını öksüz bırakma
Havalardan olabilir kaptanım,
canlarım çok teşekkür ederim ilginiz içinNidennn
Hangi kahveye.bir nescafe icebiliyorum oda olmaz sanirmBende tereyagini çok severim,kahveye çay kaşığının ucuyla atılıyormuş,denemedim ama yarın deniycem
SagolasınnBaşınız sağolsun...
Sagolasın ablabaşınız sağolsun kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?