Canım bence nescafe içme bebeğin uykusunda etkiler sırf süt alınca hemen etkileniyorlar ben ayran yoğurt içince bizim ki daha çabuk uyuyorHangi kahveye.bir nescafe icebiliyorum oda olmaz sanirm
Amasyaya davet edıyorum o zaman senı 24 unde bende gidecegım dgunumx var ama gerçi kirazlar olmamış oluyorNasıl yapıyorsun ben kırmızı meyveler seviyorum benim meyvem kiraz özellikle bir kasa yiyebilir mesela
İnşallah öyle olur sen uyu erkenden çabuk geçsin kaptanımcanlarım çok teşekkür ederim ilginiz için
inanın hiç bilmiyorum, bir anda böyle oldu hiçbir şey yapasım yok, yarın güne iyi başlarım inşallah.
bir şey olduğunda annem küçükken uyuyunca geçer derdi , geçer belki.
sabah ola hayr ola
Anneler her zaman doğru söylercanlarım çok teşekkür ederim ilginiz için
inanın hiç bilmiyorum, bir anda böyle oldu hiçbir şey yapasım yok, yarın güne iyi başlarım inşallah.
sabah ola hayr ola
Gitti boncukG gokce41
Sabah
1 kupa multivitamin
Yarim saat sonra
2 çilek
Kahvaltı
Yarım dilim siyah ekmek
2 yumurta sarısı
1 dilim küflü peynir
1 ceviz 5 badem
Domates salatalık paprika
Ara
Sade yoğurda 3 çilek doğradım
1 kaşık müsli ile
Yarım kepçe taze fasulye(etsiz)
1 küçük kase tepeleme yeşil salata
6 parca patates(üzüm tanesi kadar)
2 yemek kaşığı kıymalı mantar kavurma
Daha bişey yok unuttum
Son öğün öğlen 3 de yendi
Kefir aldım içecektim unuttum
Gitti bugünde boncuk
Canım sağolsun
Z zhre
Su 2 lt
4 kupa siyah çay
2 kupa yeşil çay
2 kupa kahve
Spor 6000 adım
Yürüyüş yaptım ama mesafe bu sefer kısaydı
Msj şimdilik 20 dahada gecer
Sagol canımBasin sagolsn canim
Tamam abla vakitlice yat da iyi ol inşallahcanlarım çok teşekkür ederim ilginiz için
sabah ola hayr ola
Dün hem pilav hem ekmek yedimniyeeee
Tarf alsam zamanın varsa benım bıldgım pirinçli varda senın dedgn o degldır sanırımMucveeeerrr
Türk kahvesi canım,bende nescafe'yi hiç sevmem....Hangi kahveye.bir nescafe icebiliyorum oda olmaz sanirm
Nescafeyi bende cok seviyorum ama onuda sekersiz sutsuz icemedigim icin turk kahvesine gectim sade kahve iciyom bagimlilik yapti suan buyuk fincanla iciyorum hergun o dereceHangi kahveye.bir nescafe icebiliyorum oda olmaz sanirm
Kiz kardesim kullaniyor hindistanyagini, yemekleredenkullaniyor dedigin gibi metobolizmaya cok iyi.Ben bazen Hindistan cevizi yağı koyuyorumcanımmoda baya güzel oluyor ve metabolizma hızlandırıyor
İnsan çok mutlu oluyor aynen devamAyy bugun cenaze evınde bı tanıdık bana cok zayflamışşn dedı çok mutlu oldum
Neye başlıyacaksin narcos izledin mibreaking bad bitti. gelsin gitsin dizicikler
AynennnBenim ki grubu biliyor sadece gerisi sır
Ben o kadar ileri boyutta değilde kahve ye ve yüzüme sürüyorum bir kaç güneş lekem var :)Kiz kardesim kullaniyor hindistanyagini, yemekleredenkullaniyor dedigin gibi metobolizmaya cok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?