Aynen perşembe olunca çok yeme diyor yarın tartı var diyorAynennntatli krizimde bi keresinde takimini dusun demisti sastim kaldim
Yuzede suruluyormuydu o yag bilmiyodum :)))Ben o kadar ileri boyutta değilde kahve ye ve yüzüme sürüyorum bir kaç güneş lekem var :)
Sorma bikeresindede aksam oturuyoz, eee diyo yazdinmi takimina yedikleriniAynen perşembe olunca çok yeme diyor yarın tartı var diyor
bencede çok güzel kk bana çok şey kattıSorma bikeresindede aksam oturuyoz, eee diyo yazdinmi takimina yediklerini
Ama sistemi anlattim, guzel sistem dedi begendi yanii. Ama bakamassin sana yasak dedim cunku sen irkeksin yasak
Aynenn yaaİnsan çok mutlu oluyor aynen devam
Şu bilim adamının dızısımıydı hayzenberg dogru yazdmmı bilmiorumbreaking bad bitti. gelsin gitsin dizicikler
Bugün ayak üstü arkadaşlarla karatay diyetini konuşuyorduk,bi arkadaş,kahveyi içerken kaçırmışım bir parça tereyağ atıp içiyormuş,aroması harika diyordu
Nasıl yapıyorsun ben kırmızı meyveler seviyorum benim meyvem kiraz özellikle bir kasa yiyebilir mesela
Çok severimm.Mucveeeerrr
canlarım çok teşekkür ederim ilginiz için
inanın hiç bilmiyorum, bir anda böyle oldu hiçbir şey yapasım yok, yarın güne iyi başlarım inşallah.
bir şey olduğunda annem küçükken uyuyunca geçer derdi , geçer belki.
sabah ola hayr ola
Tarf alsam zamanın varsa benım bıldgım pirinçli varda senın dedgn o degldır sanırım
breaking bad bitti. gelsin gitsin dizicikler
Oh ne güzelAyy bugun cenaze evınde bı tanıdık bana cok zayflamışşn dedı çok mutlu oldum
Gaza gelmek için bir sebep dahaSelammmm canlar. ❤❤❤.
Haziran sonuna tatil rezervasyonumuzu yaptırdık 2 ayda kaç kilo verirsem kardır.
Gaza gelmek için bir sebep daha
kimyacı hocaŞu bilim adamının dızısımıydı hayzenberg dogru yazdmmı bilmiorum
o yüzden burdayız yaa hepimiz yemeği seviyoruz
Tereyağlı kahve miiiiiii.
Bayılırım kirazaaa.
Çok severimm.
Ay bende her yiyeceği seviyorum.
İnşallah iyi olursun ablam. ❤❤❤
Ben kabak rendeliyorum, 2 patates, 2 havuç, 1 yumurta birazda unla yapıyorum.
Leyla ile mecnunu izle yav.
Oh ne güzel tatili düşündükçe motive olursun hemSelammmm canlar. ❤❤❤.
Haziran sonuna tatil rezervasyonumuzu yaptırdık 2 ayda kaç kilo verirsem kardır.
Yok kız ben yapmayıda sevmem yemeyidekimyacı hoca
o yüzden burdayız yaa hepimiz yemeği seviyoruz
Bizimki de temmuz başı
Aynen ablaaa.
Ben severim yapayım yenilsin modundayımYok kız ben yapmayıda sevmem yemeyide
1 hafta aç dur deseler dururum sorun yok
1 hafta sebze haşlama ye deseler arıza çıkar yani o derece
Oo superr, sen 2nayda var ya citir olursun kesinn ahanda yazdim burayaSelammmm canlar. ❤❤❤.
Su anda acıktım yaaa yemek yemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?