Şu bilim adamının dızısımıydı hayzenberg dogru yazdmmı bilmiorum
Tereyağlı kahve miiiiiii.
Bayılırım kirazaaa.
Çok severimm.
Ay bende her yiyeceği seviyorum.
İnşallah iyi olursun ablam. ❤❤❤
Ben kabak rendeliyorum, 2 patates, 2 havuç, 1 yumurta birazda unla yapıyorum.
Leyla ile mecnunu izle yav.
Bize bu yil yok ne yazikki izin ben turkiyeye gitmek istiyorummmmmmmBizimki de temmuz başı
Insallah o tarihe benim hedefe ulaşmış olmam lazım
ben su içeyim en iyisi su candırbu var yermisin
bende acim ayran yapip iccem sende yap ic
Bizede buyur bi zahmetBen severim yapayım yenilsin modundayım
Git yat saat kaç olmuş ne acıkmasıSu anda acıktım yaaa yemek yemek istiyorum
Aynen Allah rahatlık versin hepinizeGit yat saat kaç olmuş ne acıkması
Hayırlısı olsun canım yaaBize bu yil yok ne yazikki izin ben turkiyeye gitmek istiyorummmmmmm
Kv lerngelcek buraya , onlar gelene kadarda zayiflamam lazim buda bana motivasyon olsun, kv bende zayif durmamasi lazim
Ama yogurtta gece metabolizmayi calistirir mantikiyla demistim :))ben su içeyim en iyisi su candır
Aynen suan biz o 2 yildayiz. Inshallah bizde ilerde daha fazla gidebiliriz.Hayırlısı olsun canım yaa
Çocuklar küçükken 2 senede bir giderdik
Artık büyüdüler senede 3 gittiğimde oldu 5 gittiğimde
Tamam deneyım en hafıfnden malum yarın perşembe
Tereyağlı kahve miiiiiii.
Bayılırım kirazaaa.
Çok severimm.
Ay bende her yiyeceği seviyorum.
İnşallah iyi olursun ablam. ❤❤❤
Ben kabak rendeliyorum, 2 patates, 2 havuç, 1 yumurta birazda unla yapıyorum.
Leyla ile mecnunu izle yav.
Bende başladımda bı turlu devam edemedım ya yaza izlerım artık nasıl guzel mi başlarda bıraz monoton gbıkimyacı hoca
o yüzden burdayız yaa hepimiz yemeği seviyoruz
Başlarda biraz izledım sonra zamanım olmadı kocam evde olunca venım dızı donemım bıtıyor onun işlerı başlaynca benım donemevet o dogru yazmadin da tam nasil yazildigindan emin degilim :)
uyusturucu yapan bilim adami :)
Başlarda biraz izledım sonra zamanım olmadı kocam evde olunca venım dızı donemım bıtıyor onun işlerı başlaynca benım donem
O dızı ızlıyor yada beraber fılm izliyoz . yaz boyu sabahtan geceye kadar calısıyor tv ızlemeyı bırak bacaklrnı uzatp otramıo bıle oyuzden kış olncada yaz boyu sen ızledn bırakta smdı ben izleyım dıor bende bısey dıemıyorumniyeki :)
O dızı ızlıyor yada beraber fılm izliyoz . yaz boyu sabahtan geceye kadar calısıyor tv ızlemeyı bırak bacaklrnı uzatp otramıo bıle oyuzden kış olncada yaz boyu sen ızledn bırakta smdı ben izleyım dıor bende bısey dıemıyorum
Bende yarin yapayim firindami pisecek??Tamam deneyım en hafıfnden malum yarın perşembe
Inşallah canımAynen suan biz o 2 yildayiz. Inshallah bizde ilerde daha fazla gidebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?