Cezaevi
Allah affetsin ceza evindeyim diye okudum.
Aynen hobilerimiz yemek yemek.
İnşallah canım.
Ben hayatta çıtır olamam bence.
Lim dünya çapında bir dizi yaa ön yargılı olmaaa.
İşler sebebiyle kuzu anca haziran oldu.
Çok lezzetli ve hafif.
Çok sevindim canım hadi gözümüz aydınİyi ki Konya ya gelmişiz tanıdık olunca herşey hallaoyurmuş demek ki Kocaeli de doğduğundan beri hastenelerdeydik burda 20 dk danöğrendik Defoşumun gayet sağlıklı olduğunu çok şükür Allaha stresten kurtulduk
Helal olsunBu arada önümde tatlılar mı yenmedi gofretler halleyler mi yenmedi neler soktular burnumun dibine ama hepsini yutkunarak reddettim karşımda şaşkın bakışlar vardı yadırgadılar bayağı
Sanada gunaydin canımGünaydın Arkadaşlar
Dün akşam iş çıkışı havuza gidip 2 saat yüzdüm. Çok iyi geldi gerçekten. İş çıkışı iyi geldi.
Eve gelince karnımı doyurdum, salonda dinlenirken tatlı bir rehavet çöktü, salonda uyuyakalmışım.
Odama gidip yatmadan evvel mutfağı toplayayım dedim, sonra yattım; ama uyuyamadım. Uykum açıldı herhalde.
Sizlere 04:30'da günaydın diyorum.
Allahtan erken uyuyakaldığım için bugün uykumu almış uyandım.
Gününüz çok güzel geçsin.
Verimli, sağlık ve mutluluk dolu bir gün olsun bugün hepiniz için. Sevgilerimle.
Afiyet olsun şifa olsunSabah erken kalkınca kahvaltımı yapayım, güne güzel başlayayım dedim.
1 sahanda yumurta (1 çay kaşığı z.yağı ile)
5 siyah zeytin
1 dilim light beyaz peynir
domates, salatalık (tabaktakilerin hepsini yemedim, bir kısmını işe götüreceğim.)
1 fincan açai ananas karışımlı yeşil çay
* Diyetisyenim yumurta yemediğim günler kahvaltıda 2 dilim beyaz peynir yememi söyledi.
* Bir de uyanınca 2 bardak ılık su içiyorum her gün.
Eki Görüntüle 2136011
Teşekkür ederiimmÇok sevindim bu güzel haberinize.
Sağlıklı günler diliyorum.
Teşekkür ederim ablacığımÇok sevindim canım hadi gözümüz aydın
Valla gözüm kalıyor ama kesinlikle yemiyorumHelal olsun
Ben reddedince hastamısın niye yemiyim diyorlar
Ama yogurtta gece metabolizmayi calistirir mantikiyla demistim :))
Evet farklı biraz izle sonra sarar zatenBende başladımda bı turlu devam edemedım ya yaza izlerım artık nasıl guzel mi başlarda bıraz monoton gbı
Allah sağlık versin maşallah canımİyi ki Konya ya gelmişiz tanıdık olunca herşey hallaoyurmuş demek ki Kocaeli de doğduğundan beri hastenelerdeydik burda 20 dk danöğrendik Defoşumun gayet sağlıklı olduğunu çok şükür Allaha stresten kurtulduk
Günaydın afiyeti olsunSabah erken kalkınca kahvaltımı yapayım, güne güzel başlayayım dedim.
5 siyah zeytin
domates, salatalık (tabaktakilerin hepsini yemedim, bir kısmını işe götüreceğim.)
* Diyetisyenim yumurta yemediğim günler kahvaltıda 2 dilim beyaz peynir yememi söyledi.
Eki Görüntüle 2136011
Afiyet olsun,ne güzel bir kahvaltı masasıSabah erken kalkınca kahvaltımı yapayım, güne güzel başlayayım dedim.
5 siyah zeytin
Eki Görüntüle 2136011
aferimmmDün hem pilav hem ekmek yedim
Su kayısı domates salatalık yoğurt falan yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?