Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Konu dışı oluyor hep ama durumumu bıldıgınz için size soruyorum inşallah sıkmıyormdur kızımn dılınde yanagında faln beyaz kabarcıklar olmus atesten muhakkak onları nasıl gecırebılırım onlardan dolayıda yemk yemıor sanrm

Daha önce biz öyle birşey yaşamadık canım dr götür istersen

Menüm
G gokce41
Sabah
3 zeytin 1 çubuk peynir 1 kk beyaz peynir
1 karışık omlet 1 dilim ekmek bal ve kaymaklı
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam
Bir kase yoğurt
Bol salata
Kahvaltıyı sağlam yapınca akşam yemeği yemeğim
lydznp
2,5 lt su olmultır
Bugün spor yapamadım Zre_

Bu geceyıde agır atlatrsak yarın gturecegız hmm benımde ılk dega basıma gelıyor sagol
Allah daha büyüklerinden korusun bağışıklık direnci düşmüş galiba yavrum perişan oldu kaç gündür tez zamanda şifa bulsun

Geçmiş olsun neyi var esının
Canım şekere bağlı kalp problemi oluşmuştu üç aydır çok siki bir diyet yapıyordu, glisemik endeksi düşük bir diyet uyguladı, yine bir sorun oluştu anlayamadık ama çok şükür iyi şuan, meğer strese bağlı olarak gelişmiş..herseyin başı saglik.

Çok yaçmış olsun ya rabbım şifa versın beterınden korusun

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun yazacaktım yanlış yazılmış daha dogrusu sıldıkçe kelıme eklenıo sızde de oluomu bılmıorum delı edıo

Bu geceyıde agır atlatrsak yarın gturecegız hmm benımde ılk dega basıma gelıyor sagol

gecmis olsun ikinize de. effatmagul muhtemelen bagisikligi dusmustur. yarina iyi olmazsa goturursunuz doktora.

Sınavım 1 tane degıl kı Allahım ya eşim evdekı kendımıze kullandgmz spreyı sıkmak ıstedı bende ızın vermedım kızdı bana bılmedgm seyı nıe sktrım kı ya neymıs yutulmuomş da bılmem nede off off ben bısey yaparken bana karsma dıo bende ben bu çcgun annesym bakıcısı degılım dedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…