biz birbirimize atalim bari bizim menuler kalp almiyorbugün kalp benden yetermi
Daha önce biz öyle birşey yaşamadık canım dr götür istersenKonu dışı oluyor hep ama durumumu bıldıgınz için size soruyorum inşallah sıkmıyormdur kızımn dılınde yanagında faln beyaz kabarcıklar olmus atesten muhakkak onları nasıl gecırebılırım onlardan dolayıda yemk yemıor sanrm
Bu geceyıde agır atlatrsak yarın gturecegız hmm benımde ılk dega basıma gelıyor sagolDaha önce biz öyle birşey yaşamadık canım dr götür istersen
Allah daha büyüklerinden korusun bağışıklık direnci düşmüş galiba yavrum perişan oldu kaç gündür tez zamanda şifa bulsunBu geceyıde agır atlatrsak yarın gturecegız hmm benımde ılk dega basıma gelıyor sagol
Canım şekere bağlı kalp problemi oluşmuştu üç aydır çok siki bir diyet yapıyordu, glisemik endeksi düşük bir diyet uyguladı, yine bir sorun oluştu anlayamadık ama çok şükür iyi şuan, meğer strese bağlı olarak gelişmiş..herseyin başı saglik.Geçmiş olsun neyi var esının
Konu dışı oluyor hep ama durumumu bıldıgınz için size soruyorum inşallah sıkmıyormdur kızımn dılınde yanagında faln beyaz kabarcıklar olmus atesten muhakkak onları nasıl gecırebılırım onlardan dolayıda yemk yemıor sanrm[/QUOTE
Yarın dk. götür canım eğer emiyorsa bol bol emdir,geçmiş olsun.....
Çok yaçmış olsun ya rabbım şifa versın beterınden korusunCanım şekere bağlı kalp problemi oluşmuştu üç aydır çok siki bir diyet yapıyordu, glisemik endeksi düşük bir diyet uyguladı, yine bir sorun oluştu anlayamadık ama çok şükür iyi şuan, meğer strese bağlı olarak gelişmiş..herseyin başı saglik.
Geçmiş olsunCanım şekere bağlı kalp problemi oluşmuştu üç aydır çok siki bir diyet yapıyordu, glisemik endeksi düşük bir diyet uyguladı, yine bir sorun oluştu anlayamadık ama çok şükür iyi şuan, meğer strese bağlı olarak gelişmiş..herseyin başı saglik.
Aynen ya off bı gecseydı hayrlısıylaAllah daha büyüklerinden korusun bağışıklık direnci düşmüş galiba yavrum perişan oldu kaç gündür tez zamanda şifa bulsun
Geçmiş olsun yazacaktım yanlış yazılmış daha dogrusu sıldıkçe kelıme eklenıo sızde de oluomu bılmıorum delı edıoCanım şekere bağlı kalp problemi oluşmuştu üç aydır çok siki bir diyet yapıyordu, glisemik endeksi düşük bir diyet uyguladı, yine bir sorun oluştu anlayamadık ama çok şükür iyi şuan, meğer strese bağlı olarak gelişmiş..herseyin başı saglik.
Bendede aynısı oluyor biraz önce çok zorlandımGeçmiş olsun yazacaktım yanlış yazılmış daha dogrusu sıldıkçe kelıme eklenıo sızde de oluomu bılmıorum delı edıo
Bu geceyıde agır atlatrsak yarın gturecegız hmm benımde ılk dega basıma gelıyor sagol
Canım şekere bağlı kalp problemi oluşmuştu üç aydır çok siki bir diyet yapıyordu, glisemik endeksi düşük bir diyet uyguladı, yine bir sorun oluştu anlayamadık ama çok şükür iyi şuan, meğer strese bağlı olarak gelişmiş..herseyin başı saglik.
oyy kuzuma kalp mi lazımmış acilinden geç kaldım gerçi de olsunacele kalp lazimdi da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?