- 16 Ocak 2018
- 349
- 1.686
- 28
Hamileyken kendim yapıp içiyordum,bir ara kilomda artış olmuştu,ben gebeliğe bağlamıştım,demekki kefirdenmis....Dino1isi dinoşum, kefir içicem bi kaç gün light olanından, önerdiğin için araştırırken bunu buldum, sibelde vermiyodu kefir demek bundanmış
Kefirin dezavantajları: İçerdiği yüksek kalori ve yağ değeri nedeniyle, fazla tüketim sonucunda kilo almaya sebebiyet verebilir. Yağ oranının az olması için kefir alırken ''az yağlı'' olmasına dikkat edilmesi gerekir.
gebelikten olma ihtimali dha yuksek geldiHamileyken kendim yapıp içiyordum,bir ara kilomda artış olmuştu,ben gebeliğe bağlamıştım,demekki kefirdenmis....
Sabahki böreği kh olarak sayabiliriz ama börek kaliteli bir kh değil beyaz ekmek gibi düşün
Sıkma içini. Gün doğmadan neler doğar. ALLAH'ın izniyle bu sıkıntılı günlerde geçer.Amiiinnn bide bugun bi kötü haber aldık eşim işini kaybedebılır zaten esnaflıktı tek gelır kaynagımz onada engel çıkıyor bakalım ne olacak esımınde canı skkın zaten ccukda hasta benımde canım iyice sıkıldı off off bundada vardr bı hayr bakalım
Acele etme gecmise bir bakayim geliyorum
Acele etme gecmise bir bakayim geliyorum
İnşallah haklarında hayırlısı olur canım.
Amiin ablacım.
Yiyebileceğim en yararlı şeyleri yiyeceğim. ❤❤
Evettt çok heyecanlı bin kere direktif verdi geceden beri.Sonları güzel olur inşallah.
İnşallah balımm. Teşekkürler. ❤❤
Aay inşallah canım eritmeli yediklerimizi.
Hoşgeldin ablam geçmiş olsun. ❤
❤❤
Etmeme ihtimali de çok yüksek.Çok gerginiz.. 2 sene sevgili oldular şuan ayrılar. Çok seviyolar ama inatları boylarından büyük inşallah bugün de inat ağır basmaz.
Ara bilgilendirme şuana kadar diyeti bozmadım.Telden yazıyorum öpüldünüz.
Yavaş olan daha sağlam gibi hissediyorum canımMashallah abla duper vermisisn, bende buraya katilmadan once vermistim , yavas gidiyo 110 kiloyu gormustum.
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba kusura bakmayın eşim rahatsızlandı kusura bakmayın hep hastanede geçti kilo bildirimini ancak yapabiliyorum 85 kilo cuma kilom, menülerini gece paylaşacağım elim kolum kalkmıyor yorgunluktan ölüyorum..lutfen kusura bakmayin.
Anlıyorum normalde ekmek hiç yemem ayda yılda bır de işte eşim çok ısrar ettı kıramadımSabahki böreği kh olarak sayabiliriz ama börek kaliteli bir kh değil beyaz ekmek gibi düşün
İnşallah amiiinnSıkma içini. Gün doğmadan neler doğar. ALLAH'ın izniyle bu sıkıntılı günlerde geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?