ara öpücükAra bilgilendirme şuana kadar diyeti bozmadım.Telden yazıyorum öpüldünüz.
tebrikler şekerim son anda 2.yi attınızgolll beee gooollllllll
Aynen bakalım gecemız nasıl gececkgecmis olsun ikinize de. effatmagul muhtemelen bagisikligi dusmustur. yarina iyi olmazsa goturursunuz doktora.
sevdiğin bi yiyecek var bilirsin abla ondan sadece bi tane yedim bugün ve kendime geldim geçen ayda oldu yine böyle geçti ama bu sefer 3 tane yemedim .adinida söylemiyorum kesinlikle. Ama iyikide burada devam ettim diyette daha önceki diyetlerimde bütün abur cuburlari evden kaldırırdım şimdi ev tıka basa dolu eşim için çayda kahvede çıkarıyorum . Ama hiç canım çekmiyor tadına bile bakmıyorum hissediyorum ki kilo verirsem bu sefer kalıcı olacakkuzum kızlarda uyarmışlar zaten, bu şekilde beslenemessin dicem ama hiçbir şey yememişsin zaten
nolur kendine bunu yapma, yaşadığın o kötü günlere dönme
pamucuk gibi mi, hiç bilmiyorum tatlım ya benimkiler büyüdü unuttum:)Konu dışı oluyor hep ama durumumu bıldıgınz için size soruyorum inşallah sıkmıyormdur kızımn dılınde yanagında faln beyaz kabarcıklar olmus atesten muhakkak onları nasıl gecırebılırım onlardan dolayıda yemk yemıor sanrm
geçmiş olsun canım, rabbim şifa versin.Canım şekere bağlı kalp problemi oluşmuştu üç aydır çok siki bir diyet yapıyordu, glisemik endeksi düşük bir diyet uyguladı, yine bir sorun oluştu anlayamadık ama çok şükür iyi şuan, meğer strese bağlı olarak gelişmiş..herseyin başı saglik.
sağlıkla beslenmeye devam ettiğin sürece evet kalıcı şekilde gidecek kilolarsevdiğin bi yiyecek var bilirsin abla ondan sadece bi tane yedim bugün ve kendime geldim geçen ayda oldu yine böyle geçti ama bu sefer 3 tane yemedim .adinida söylemiyorum kesinlikle. Ama iyikide burada devam ettim diyette daha önceki diyetlerimde bütün abur cuburlari evden kaldırırdım şimdi ev tıka basa dolu eşim için çayda kahvede çıkarıyorum . Ama hiç canım çekmiyor tadına bile bakmıyorum hissediyorum ki kilo verirsem bu sefer kalıcı olacak
iyi yapmışsın, sıkılırmı yahu bebeğe büyüklerin kullandığı bişiSınavım 1 tane degıl kı Allahım ya eşim evdekı kendımıze kullandgmz spreyı sıkmak ıstedı bende ızın vermedım kızdı bana bılmedgm seyı nıe sktrım kı ya neymıs yutulmuomş da bılmem nede off off ben bısey yaparken bana karsma dıo bende ben bu çcgun annesym bakıcısı degılım dedım
Evet pamukcuk gbı amaann inşallahda gormezsın cocuk cıkolatayı bıle almadı agzna dusunpamucuk gibi mi, hiç bilmiyorum tatlım ya benimkiler büyüdü unuttum:)
torunumla baştan yaşıyorum her şeyi ama onda görmedim hiç beyazlık
oy kuzum yaEvet pamukcuk gbı amaann inşallahda gormezsın cocuk cıkolatayı bıle almadı agzna dusun
Gelde bunu ona anlat neymış ben cahılmısım neymış ben doktormusum herseyı bılıyormusum ne dedıgıde bellı degıl bende asıl sen doktorsun dedım ben doktr olmadgım ve bılmedgm için sıktırmıyorum dedımiyi yapmışsın, sıkılırmı yahu bebeğe büyüklerin kullandığı bişi
Varya işte anlatnca alınıosunuz ama ne yapayımoy kuzum ya
kız verme çikolata bişi, tatlı falan alışmasın sırf zarar
Ben de vereyim nolurrrrsağlıkla beslenmeye devam ettiğin sürece evet kalıcı şekilde gidecek kilolar
bak ben 1 senedir 3 ana 4 ara öğünle 30 kilo verdim
Hiçbir fikrim yokKonu dışı oluyor hep ama durumumu bıldıgınz için size soruyorum inşallah sıkmıyormdur kızımn dılınde yanagında faln beyaz kabarcıklar olmus atesten muhakkak onları nasıl gecırebılırım onlardan dolayıda yemk yemıor sanrm
verceksin kuzum ama aç kalarak olmazBen de vereyim nolurrrr
ay o damadı ben döverimVarya işte anlatnca alınıosunuz ama ne yapayımkaynanmgıl bakkal her geldgnde ınsan çıkolata gtrrmı gtrme dıorum boş mu gelelım dıo o zaman faydalı bısey gtrn dedım fndık mesela 1 kere gtrdı sorsan ccgu dusunuo mıllet bas bas bgırıo çıkolata zararlı zararlı mıllete bakıorum sütüne seker bile katmıolar ama yok yok yok. Bu konuda dertlıyım zaten alıştı yanı anlayacgın 1 yasına kadar zor zabdettım vermeye basladar 1 yasna grınve hwmen .kocamda kola tattırıo sagolsun cıps faln valla çook dertlıyım
ay o damadı ben döverim
aa bez getirsinler çocuğa boş gelmemiş olurlar
Valla benimde dövesim geldiay o damadı ben döverim
aa bez getirsinler çocuğa boş gelmemiş olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?