Tereyağ 1çay kaşığıdır umarım. Müsade bu kadar çünkü
Bilgi icin tskler, kuru kayisi planlamistim ama yrmedim onjn gerine badem yedim ama oglende yemistim cok oldu heral.K.yemişi abartmışsın sanki. 2 ceviz yada 10 badem olmalı. Akşam yemeğinden sonra hemen k.yemis ve meyve (taze/kuru fatketmez) yememek gerek. K yemiste yağ meyvede fruktoz var ve senin bunları harcamaya vaktin yok :/
Şimdi çok kızdım. Sen cahilsin ama o çok bilmiş.Varya işte anlatnca alınıosunuz ama ne yapayımkaynanmgıl bakkal her geldgnde ınsan çıkolata gtrrmı gtrme dıorum boş mu gelelım dıo o zaman faydalı bısey gtrn dedım fndık mesela 1 kere gtrdı sorsan ccgu dusunuo mıllet bas bas bgırıo çıkolata zararlı zararlı mıllete bakıorum sütüne seker bile katmıolar ama yok yok yok. Bu konuda dertlıyım zaten alıştı yanı anlayacgın 1 yasına kadar zor zabdettım vermeye basladar 1 yasna grınve hwmen .kocamda kola tattırıo sagolsun cıps faln valla çook dertlıyım
Ah ahh valla cok canım skılıyor dıyorum zaten buyuynce onune zor gececz okulda dısarda yıyecek barı suan bız belırleyelım yedklerını dıyorum ama yok malesef dınlenmıorum kaynanamda evet zararlı bilmem ne dıo sonra bakıyorum yıne elınde cıkolata bıde hadı yedırıon bir paketın hepsını yedrmeye valısıo neymıs ıstahı yok yemek yemıo barı bunu yesın Allah AllahŞimdi çok kızdım. Sen cahilsin ama o çok bilmiş.
1 yaşındaki çocuğa kola mı verilir?
biz tuz bile koymadık 1 yaşına kadar sonra sonra çimdikle ekledik. Şeker 2 yaşına kadar vermedik
Canim seni cok iyi anliyorum yazini okurken icimdeki sinir yukari dogru.geliyor yine. Bende ayni durumdaydim, ama kendi annemle. Gecmiste cok tartistik cok kavga ettik bu yuzden. Hep cocuga abur cuburlar vermeler. Cocugum zaten az ve yemek secen cocuk, ivir zivira hayir demiyor tabi.Ah ahh valla cok canım skılıyor dıyorum zaten buyuynce onune zor gececz okulda dısarda yıyecek barı suan bız belırleyelım yedklerını dıyorum ama yok malesef dınlenmıorum kaynanamda evet zararlı bilmem ne dıo sonra bakıyorum yıne elınde cıkolata bıde hadı yedırıon bir paketın hepsını yedrmeye valısıo neymıs ıstahı yok yemek yemıo barı bunu yesın Allah Allah
Harikasınız kaptanımmoni
Sağlıklı bir şekilde, 3 ana ve 4 ara öğünle çok güzel kilo vermişsiniz, büyük bir başarı.
Tebrik ediyorum Ayşeciğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?