- 6 Aralık 2017
- 1.533
- 3.996
- 133
- 34
Benım annemde esımın karsısında verecek oldu kızdım sonrada bı kemarda dedım ben kaynamaa kızıom sen verıon dedım aynen aartıkannem bana sormadan vermez .ya kaynanam ben ccgma yedrmezdım dıo e buna nıe yedırıon o zaman dıom bılmem dıo bıde trunu için ölüyo çok sevıo ya ccuk tabıkı abur cuburu sever ama şuan kontrol bizde gorumcemde kıloludur daha lıseye gdıo abısı kadar kılosu var ya bıde kaynanam bılmış ilaçları faln sorsan bılır doktorun verecegı ılacı bılır ama bu konuda nıe boyle ypıor anlamıorum bana garezıde yok sanmıyorum benı çok sever oyle gorunuyor yanı çok durumları yok garıbım yazn para bırıktrmıs gelıne altın alalım dıe bak çgu konuda dusuncelı ama işte bazende boyle .ama işte bu ççgun bu yaşlarıda bır daha ele gecmez ılerde hastalık ustune hastalık bugun farkettımde dişlerının ustu sararmaya başlamıs esımde gordu çürürmüki şimdiden diıo yok ne sandın demım çikola az daha verelim biz dedım .çook uzattım aynen anlata anlata bıymez bu konuCanim seni cok iyi anliyorum yazini okurken icimdeki sinir yukari dogru.geliyor yine. Bende ayni durumdaydim, ama kendi annemle. Gecmiste cok tartistik cok kavga ettik bu yuzden. Hep cocuga abur cuburlar vermeler. Cocugum zaten az ve yemek secen cocuk, ivir zivira hayir demiyor tabi.
Ben cocuguma tuzu 1 bucuk yasina gelene kadar vermedim, seker loli felan desen simdinyeni 1 aydir yiyor ondan once asla vermedim 3 yasina yeni girdi dusun.
Mesela 1 cikolata sectiriyorum annemler ayy 1 tane daha veriyim 2 taneden bisey olmaz, dondurma verelim cocuk sutnicmiyor bari dondurmadan alsin sutu. Kek yesin aman ac kaldi keke verelim bari kafasindalar. Yazsam yazsam bitmez. Sonunda ben onun annesiyimnben ne dersem o ya kabullenirsin yada cocugumu getirmem buraya bidaha dedim. Annemde biz seni oyle yetistirdiyaek noldu dedi. Neoldusumu var dedim su durumuma bak zayif oldugum zamani hatirlamiyorum bile dedim, sen beni birak bende kendi cocugumu buyuteyim dedim.
Kirdim ama artik gerekliydi boyle yapmam yoksa yoktan anlamiyordu. Suan nasil dersen, hala verir ama vok cok az ve bana sorarak tabi.
Acil toparlanmamiz lazim ama benim modum düşükNe olmuş bize yaa.
gökçem nurci de izinli olduğu için listeden çıkarabilirsin
13-19Nisan Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe @Nurciloji izinli izinli izinli izinli izinli izinli izinli G gokce41 + + + Candysisters + + + Alemin delisi + + + E Ezgi osman - + + gezegenfeza + + + miyaww__ + + + Zre_ + + + @Dino1isi + + + G guziss35 - - - hayal114 + + + @Sekerportakalimm + + + @bluedolphin + + +
kolay gelsin canım, kendini çok yormadan oda oda bitirHerkesler yuruyuste sanırım bende temızlığe basladım bahar twmızlığineneyıme guvenerek başladım bende bılmıorum valla bır oda tam bitti duvarlar cam faln yavas yavas halledıorum kız uyurken ne kadar yaptm okadar kar
Acil toparlanmamiz lazim ama benim modum düşük
Bugün hiç halim yok
Güya erken kalktim yürüyüşe gidecektim
kızlarr o kadar iş yaptım geldim ilerleyen sayfa yok
alıcam elime merdaneyi
saçlarınızı birbirine dolayıp çekicem aaaa
toparlananın bakıyım
yürüyüşe çıkıyorum
geldiğimde her birinizden bol paylaşım görmek istiyorum
yaza şurda ne kaldı bol hareket, sağlıklı ve ölçülü beslenmekle yaza fıstık gibi girebiliriz
salıp boşvermişlik yapmayın, bunu kendinize yapmayın
siz yapmaya çalışsanız bile ben bunu kendinize yapmanıza izin vermicem
elim üstünüzde ona göre
kocaman öpüyorummm
Evet abla cok sakiniz, ben cocugu okula goturdum ev temizlik doktor randevum vardi elim iltihaplanmis antibiyotik krem verdi.kızlarr o kadar iş yaptım geldim ilerleyen sayfa yok
alıcam elime merdaneyi
saçlarınızı birbirine dolayıp çekicem aaaa
toparlananın bakıyım
yürüyüşe çıkıyorum
geldiğimde her birinizden bol paylaşım görmek istiyorum
yaza şurda ne kaldı bol hareket, sağlıklı ve ölçülü beslenmekle yaza fıstık gibi girebiliriz
salıp boşvermişlik yapmayın, bunu kendinize yapmayın
siz yapmaya çalışsanız bile ben bunu kendinize yapmanıza izin vermicem
elim üstünüzde ona göre
kocaman öpüyorummm
Evet abla cok sakiniz, ben cocugu okula goturdum ev temizlik doktor randevum vardi elim iltihaplanmis antibiyotik krem verdi.
Bende yuruyus yaparim belki veya fitnesa giderim bakalimm.
Gorsrzzz
Sagol canim 2 haftadir yara vardi gecmedi dun ustunde,iltihaplasma gordum. Doktor antibiyotik krem verdi insallah gecer.
Geçmiş olsun canım eline nolduu.
Geçmiş olsun canımSagol canim 2 haftadir yara vardi gecmedi dun ustunde,iltihaplasma gordum. Doktor antibiyotik krem verdi insallah gecer.
Sagol canim 2 haftadir yara vardi gecmedi dun ustunde,iltihaplasma gordum. Doktor antibiyotik krem verdi insallah gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?