Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

PAZARTESİ TARTISI 16 NİSAN
CUMA/P.TESİ

gokce41 >>58,5>>
EFfatmagul >> 56,3>>56,8
Alemin delisi >> 65>>
Ezgi osman >>76,8>76,5
gezegenfeza >>70,9>>71.200
miyaww__ >>86,6>> 86,8
Zhre_ >> 100,5>>100.5
Dino1isi >>68,1>> 68,4
hayal114 >>81,8>>
Sekerportakalimm >>65,1>>65.1
guziss35 >> 75,5>>
bluedolphin >>85,5>> 85,6

G gokce41
Alemin delisi
hayal114
G guziss35
kızlar pazartesi tartı kilolarınızı bekliyorum

Benım annemde esımın karsısında verecek oldu kızdım sonrada bı kemarda dedım ben kaynamaa kızıom sen verıon dedım aynen aartıkannem bana sormadan vermez .ya kaynanam ben ccgma yedrmezdım dıo e buna nıe yedırıon o zaman dıom bılmem dıo bıde trunu için ölüyo çok sevıo ya ccuk tabıkı abur cuburu sever ama şuan kontrol bizde gorumcemde kıloludur daha lıseye gdıo abısı kadar kılosu var ya bıde kaynanam bılmış ilaçları faln sorsan bılır doktorun verecegı ılacı bılır ama bu konuda nıe boyle ypıor anlamıorum bana garezıde yok sanmıyorum benı çok sever oyle gorunuyor yanı çok durumları yok garıbım yazn para bırıktrmıs gelıne altın alalım dıe bak çgu konuda dusuncelı ama işte bazende boyle .ama işte bu ççgun bu yaşlarıda bır daha ele gecmez ılerde hastalık ustune hastalık bugun farkettımde dişlerının ustu sararmaya başlamıs esımde gordu çürürmüki şimdiden diıo yok ne sandın demım çikola az daha verelim biz dedım .çook uzattım aynen anlata anlata bıymez bu konu

Herkesler yuruyuste sanırım bende temızlığe basladım bahar twmızlığine neyıme guvenerek başladım bende bılmıorum valla bır oda tam bitti duvarlar cam faln yavas yavas halledıorum kız uyurken ne kadar yaptm okadar kar

kolay gelsin canım, kendini çok yormadan oda oda bitir

kızlarr o kadar iş yaptım geldim ilerleyen sayfa yok
alıcam elime merdaneyi
saçlarınızı birbirine dolayıp çekicem aaaa
toparlananın bakıyım
yürüyüşe çıkıyorum
geldiğimde her birinizden bol paylaşım görmek istiyorum
yaza şurda ne kaldı bol hareket, sağlıklı ve ölçülü beslenmekle yaza fıstık gibi girebiliriz
salıp boşvermişlik yapmayın, bunu kendinize yapmayın
siz yapmaya çalışsanız bile ben bunu kendinize yapmanıza izin vermicem
elim üstünüzde ona göre
kocaman öpüyorummm

Güle güle ablaaa.
Bende yürüyüş yapıcam bugün.

Evet abla cok sakiniz, ben cocugu okula goturdum ev temizlik doktor randevum vardi elim iltihaplanmis antibiyotik krem verdi.
Bende yuruyus yaparim belki veya fitnesa giderim bakalimm.
Gorsrzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…