Geçmiş olsun canım
Sagolun
İnşallah geçer canım.
Sagol abla valla kız uyuyo uyanana kadar yapacam bakalım uyanınca pek izin verecgnı sanmıorum malum hasta herseye aglıo ellesen aglıo ellemesen aglıo halıde yokya sureklı kucak istıokolay gelsin canım, kendini çok yormadan oda oda bitir
Ee daha daha nasilsiniz :)))))))))))))))
Herkez nerelerdee
Geçmiş olsun inş gecer bıan önce ben temızlık yapıorum dınlenırken yazıorum aradaEe daha daha nasilsiniz :)))))))))))))))
Herkez nerelerdee
Sagol abla valla kız uyuyo uyanana kadar yapacam bakalım uyanınca pek izin verecgnı sanmıorum malum hasta herseye aglıo ellesen aglıo ellemesen aglıo halıde yokya sureklı kucak istıo
Aynennn bitmez bu konu, inshaAllah birgun anlarlar sagliksiz noldugunuBenım annemde esımın karsısında verecek oldu kızdım sonrada bı kemarda dedım ben kaynamaa kızıom sen verıon dedım aynen aartıkannem bana sormadan vermez .ya kaynanam ben ccgma yedrmezdım dıo e buna nıe yedırıon o zaman dıom bılmem dıo bıde trunu için ölüyo çok sevıo ya ccuk tabıkı abur cuburu sever ama şuan kontrol bizde gorumcemde kıloludur daha lıseye gdıo abısı kadar kılosu var ya bıde kaynanam bılmış ilaçları faln sorsan bılır doktorun verecegı ılacı bılır ama bu konuda nıe boyle ypıor anlamıorum bana garezıde yok sanmıyorum benı çok sever oyle gorunuyor yanı çok durumları yok garıbım yazn para bırıktrmıs gelıne altın alalım dıe bak çgu konuda dusuncelı ama işte bazende boyle .ama işte bu ççgun bu yaşlarıda bır daha ele gecmez ılerde hastalık ustune hastalık bugun farkettımde dişlerının ustu sararmaya başlamıs esımde gordu çürürmüki şimdiden diıo yok ne sandın demım çikola az daha verelim biz dedım .çook uzattım aynen anlata anlata bıymez bu konu
Sagol canim sanada kolay gelsin, ev miss gibi olmusturr simdi ohhhGeçmiş olsun inş gecer bıan önce ben temızlık yapıorum dınlenırken yazıorum arada
Ayyy kimsecikleri kedicikler diye okudum
İyiyiz canım çok şükür bugün kimsecikler yok. :)
Ayyy kimsecikleri kedicikler diye okudum
Cuma gününe kadar bu artıyı eksi yapacağım inşallah.PAZARTESİ TARTISI 16 NİSAN
CUMA/P.TESİ
gokce41 >>58,5>>
EFfatmagul >> 56,3>>
Alemin delisi >> 65>>
Ezgi osman >>76,8>
gezegenfeza >>70,9>>
miyaww__ >>86,6>> 86,8
Zhre_ >> 100,5>>
Dino1isi >>68,1>> 68,4
hayal114 >>81,8>>
Sekerportakalimm >>65,1>>
guziss35 >> 75,5>>
bluedolphin >>85,5>> 85,6
*** Şu ana kadar tartılan herkes kilo almış, oy oy oy..
Sorma canım. Durum fena.ooyyy listeye baktim da ben dahil herkes arti nerdeyse nolmus bu takimaa
Sorma canım. Durum fena.
Çoook çalışalım Cuma'ya kadar eksiye çevirelim grafiğiSevgiler.
Benim de bünyem aynı. Çok dirençli oluyor dönem dönem. Bazen de şaşırtacak kadar güzel gidiyor kilolar ve mevcut yağlar.aynen oylee.. ama ben bi takılınca ne yaparsam gitmiyor. cuma kacirdim diye cumartesi okadar paraladim kendimi. gram gitmemis. haksizlik buu
En etkili olan Motivasyon cümlem
10 Mayıs'ta İstanbul'da bir akrabamın düğünü var.
Acil kilo vermem lazım.
Kısmetim beni orada bekliyor olabiliiiir.
Yok ya ben pertEe daha daha nasilsiniz :)))))))))))))))
Herkez nerelerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?