ilk sayfaya iliştirdim
EŞLEŞMELER
______13 Nisan 2018__11 Mayıs 2018___
1. Takım Seferoğulları
Dino1isi
@guziss35
gezegenfeza
@Sekerportakalimm
hayal114
@bluedolphin
2. Takım Tellioğulları
@miyaww__
Zre_
@gokce41
@EFfatmagul
Alemin delisi
E Ezgi osman
kız döverim senii, omlet geceden yapınca sabah yeniyo yanınada kefir oh mis uykunda bölünmezgeceden omlet mi yapiyimm cayi da mi demselem geceden. bide geceden bi sandvic kahvalti tamamdir. bide geceden bi cacik aksami da kapatirim :))
diger msjina cvp :)
o kilo gecici de fazla kaldi. son iki haftadir falan haftasonu 500 gram gidiyordu. henuz 100 gram eksigim. yarin yarindan sonra asiri dikkat etmem lazim sadece cacik bile yiyebilirim :)
Bu iyi olmus kaptanim eline saglikilk sayfaya iliştirdim
EŞLEŞMELER
______13 Nisan 2018__11 Mayıs 2018___
1. Takım Seferoğulları
Dino1isi
@guziss35
gezegenfeza
@Sekerportakalimm
hayal114
@bluedolphin
2. Takım Tellioğulları
@miyaww__
Zre_
@gokce41
@EFfatmagul
Alemin delisi
E Ezgi osman
öenemli mesajları favorilerine ekleyebilirsincok iyi olmus eline saglik unutursak burdan bakabiliriz :)
Cok sağol canimgecmis olsun cok..
Çok geçmiş olsun
Sagol canimÇok geçmiş olsun
Yarin diyetisyene gidecem a4 kagidini soruyla doldurdumaklimda deli sorular
öenemli mesajları favorilerine ekleyebilirsin
kız döverim senii, omlet geceden yapınca sabah yeniyo yanınada kefir oh mis uykunda bölünmez
sağlıklı beslen gider gider
Dedigini sorcam yarin kesinnbenim icin de bir soru ekler misin oraya?
soru: istedigimi istediğim miktarda yiyerek nasil zayiflarim.?
oyle bir sey yok derse tıbbı köpeklere at ozaman de a4 kagidini firlat ve çık odadan
İyi geceler kızlar
iyi gecelerIyi geceler kizlar yarın sabah görüşürüz
Diyete son hiz devam
oyyy kaptann kizcaksin ama ben omletli mesajlari simdi gordum yazdiktan sonra sitede de takilmisim grupta yani artik elimden geldigince bdvye ugramiyorum :) nasil oldu anlamadim gormemisim.o omleti görücem sabah ona göre
yeni yazabiliyorum bunlara kusura bakmaaDoğru demiş Monişim ikiside "k" ile başlıyor.
BenDino1isi verecek cevap bulmakta çok zorlanıyorum
Ama karnıbahar salatası için adım atması bile takdir edilecek bir davranış. Az yiyerek kilo verilmez. Yediklerinizi abartmanizin sebebi vücudun ihtiyacı olduğu besinleri vermediğiniz için. Gerekli beşini alamayan vücut ilk enerji kaynağı kh' ı istiyor.
Tüm besin gruplarını tüketelim. Lutfen
gönlüm yaramaz ogrencilikten yana ama maalesef isin diger tarafindayim :)) öğrenci olmak vardi bee :))Bahanesi bol yaramaz öğrenci olmadığına emin misin dinoo
Cızz olmasa kapmıştın nazarligi
Iyı canım onlar iyi olsundaIyi cok sukur yatirip spora gittim geri geldimki kalkmis. Cay yaptim icti oturduk yatti simdi. Cok sukur iyii abla biraz sicak ama olcmedim hareketliydi sukur ya
ahaha o repliğini yirimmmoni ben de diyet replikleri yaziyim dur bak bende aynen şöyle işliyor olay.
kalbim: hadi yiyelim
mantık: çok mantıklı( olumsuz her seye katilir o :))
midem: cabuk oluuunnn
bu arada ben uc-bes gundur olmayan kiyafetlerimi giyebiliyorum bu bile mutlu edici:) bu yil olmuyor diye kenara attiklarim var. malum alip kilo aldigim icin de pek giyemedigim seyler :)) iki gomlegimin dugmesi kapanmiyordu resmen giyiyorum biri bol bile geliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?