- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oh oh masallahmoni ben de diyet replikleri yaziyim dur bak bende aynen şöyle işliyor olay.
kalbim: hadi yiyelim
mantık: çok mantıklı( olumsuz her seye katilir o :))
midem: cabuk oluuunnn
bu arada ben uc-bes gundur olmayan kiyafetlerimi giyebiliyorum bu bile mutlu edici:) bu yil olmuyor diye kenara attiklarim var. malum alip kilo aldigim icin de pek giyemedigim seyler :)) iki gomlegimin dugmesi kapanmiyordu resmen giyiyorum biri bol bile geliyor :)
küsmüştüm geçti kuzumMoni apla bize küstüm u
ahaha o repliğini yirimm
harika bir haber budaha da mutlu olacaksın kuzucum
ahaha o repliğini yirimm
harika bir haber budaha da mutlu olacaksın kuzucum
Oy kıyamam. Bugün simit olmasa nazarlık olurduda, simit var diye belki kalp oluroyyy kaptann kizcaksin ama ben omletli mesajlari simdi gordum yazdiktan sonra sitede de takilmisim grupta yani artik elimden geldigince bdvye ugramiyorum :) nasil oldu anlamadim gormemisim.
yeni yazabiliyorum bunlara kusura bakmaakarnibahar salatasi icin adım atmaz olur muyum, gerçek adım attım hem de. arabayla gitmeyi reddettim hic yurumemekten iyidir diye markete yuruyerek gittim :))
gönlüm yaramaz ogrencilikten yana ama maalesef isin diger tarafindayim :)) öğrenci olmak vardi bee :))
versen ablacim yazik gunah yaa. ben de pek alamiyorum ama bi gun bana verdiğin kalbi ona devredebilir miyim :))
Yemek yemek ten nefret ediyorum@seaBahAR püsküütümden
'Geçenlerde fırının önünden geçiyorum. Ama fırın bildiklerinizden değil.. Mantı dahil olmak üzere bütün hamurişlerini yapan bir fırın.. O an neye denk geldiysem artık bilemiyorum.. Öyle bir koku sarmış ki caddeyi anlatamam yani..
Yolun ortasında durdum. Ayar kaçtı bi'kere.. Başladım fanteziye.. Şimdi girmişim dükkana.. Ne varsa hepsinden bir tane verin demişim umursamaz bir tavırla.. Yemişim... yemişim.... bi koklamışım bi yemişim.. bi'daha koklamışım.. bi daha yemişim...
İçeri girmek üzereydim ki yoluma devam etmeye karar verdim.
Çok basit bir diyalogla hem de..
- Diyelim ki ne istiyorsan aldın..
- eveeetttt yaaa
- Diyelim ki hepsini de yedin..
- eveeett yaaağğğğ
- Zaten ne zamandır yememiştin, hak ettin yani.
- diğğğ miiiiiiiiii
- Peki.. düşün bakalım. Hepsini alıp, hepsini yediğinde mutlu olman ne kadar sürecek?
- Bilmem.. Yerken çok mutlu olacağım kesin ama sonrasını bilemedim şimdi..
- Şöyle diyebilir miyiz o zaman: Yersem mutlu olurum ama mutluluğumun ne kadar süreceği hatta süreceği konusunda pek bir fikrim yok.
- Evet, sanırım.
- Peki diğer soruya geçiyorum. Geçen gün üzerinde hoş durduğuna emin olduğun kıyafetini giydiğinde mutlu oldun mu?
- Elbette oldum.
- Peki o ne kadar sürdü?
- Bütün gün.
Sonuç: Yediğinde aldığın hazla, yemediğinde aldığın hazzı karşılaştır. Sonra karar ver.
Not : Püsküüt 1 den Püsküüt 2 ye.. Dünya bitti... Nereye gidiyoruz?'
Dedigini sorcam yarin kesinnters cevap aldimmi,' tontis olabilirim ama gururlu bir genc kizim der firlatip kapiyi ceker cikarim
Dedigini sorcam yarin kesinnters cevap aldimmi,' tontis olabilirim ama gururlu bir genc kizim der firlatip kapiyi ceker cikarim
O neydi gız .gene bişey yetmemişsin.Sabah
Yok
Ara
Yok
Öğlen
Ikı kaşık makarna
Yoğurt
Ara
Yok
akşam yok
Ara 100 gr meyveli Yarım yağlı yoğurt
Içilen Şu miktarı 1 litreZre_
Egzersiz 15 dk yürüyüş 240 merdiven
UykuuuO neydi gız .gene bişey yetmemişsin.
Yoklarin daha çok
Oy kıyamam. Bugün simit olmasa nazarlık olurduda, simit var diye belki kalp olurbuda benden sana
Ben yapmaktanda nefret ediyorumYemek yemek ten nefret ediyorum
Herkesin yazdığını okuyorumda herkese cevap veremiyorumama simite ciz demezdi belkiii. sanki simit yazmayip direk ciz yazmissinngibi geldi bana.
ben bosuna cimbiz demiyorum bulmua yine kendini :))
Özel ascimiz olsa yiyeceğiz yemeği bizim için tartsa kalorisi ni hesaplama not alsa bize sadece yemesi kalsa ne güzel olurdu ama artık sıkıldı onun için birşey yemek istemiyorummmmBen yapmaktanda nefret ediyorum
Severek yediğim meyva salatasıydıÖzel ascimiz olsa yiyeceğiz yemeği bizim için tartsa kalorisi ni hesaplama not alsa bize sadece yemesi kalsa ne güzel olurdu ama artık sıkıldı onun için birşey yemek istemiyorummmm
Ben artık hiç birşey yapamıyorum se n yap bariSeverek yediğim meyva salatasıydı
Oda biraz farklı geldi, boncuk alaçam diye kaç gündür onuda yapmiyom. Çok özledim belki sabah yaparım
Buradayız cn bu saatte yazabiliyorum gündüzleri arada girip okyup çıkıyorum şimdi geldim sayfayı başa aldım okuya okuya ilerliyorummm@miyaww__
@ezgiosman
@gokce41
@Alemindelisi
@EFfatmagul
Nerdesinizz sizzzz bakim hiii
Alimmi elime merdaneyi, kosummi pesinizden, terligi firltayimmi heee. Bakmayin tontis oldugumaaa
Yap yap hiç birşey yapamazsan bile squat yapBende spor yapamiyore,totoş büyütüyore
kuzum hiçbir şey yememişsin yineSabah
Yok
Ara
Yok
Öğlen
Ikı kaşık makarna
Yoğurt
Ara
Yok
akşam yok
Ara 100 gr meyveli Yarım yağlı yoğurt
Içilen Şu miktarı 1 litreZre_
Egzersiz 15 dk yürüyüş 240 merdiven
iyi uykular kuzumKızlar öpüyorum sizi Allah rahatlık versin baya yorulmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?