Izledim ama kaçıncı sezonda bıraktım hatırlamıyorum şimdiki izlediğim dizi bit.ek üzere bitince kaldırım yeri bulup devam edeceğim
Afiyet olsun1 kase mercimek çorba
6 kaşık et yemeği
5 kaşık Şehriye pilavı
Bir kase salata
İftar menüm
Duydum ama kullanmadım canımKızlar hayırlı aksamlar şişkinlik ve ödem için kiraz sapi çayını öneriyorlar kullanananiz oldumu
Artık değilBir vampirimiz eksikti
Canim maydonoz suyu için kaynatiyor musun peki maydonozuDuydum ama kullanmadım canım
Ben genelde yeşil çay içerim
Maydanoz suyuda çok faydalı tavsiye ederim
7 8 dal maydanozu yıkayıp sürahinin içine koyuyorum.Canim maydonoz suyu için kaynatiyor musun peki maydonozu
Tamam canım çok sağol bugün denicem mutlaka :)7 8 dal maydanozu yıkayıp sürahinin içine koyuyorum.
Üstüne kaynar su ekliyorum.
Ayrıca kaynatmıyorum. Ben ılık içmeyi seviyorum
Bir vampirimiz eksikti
Amiiin inşallah çok sagolAllah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
Bide oyle deneyım bakalım inşallah yıyebılırımTek başına yiyemiyorsan salatanın içine koyabilirsin
Bende izliyorum tek ızledgım dızı ama suan ders calıstgım ıcın açmadım sınavdan sonra netten izlemeyı dusunuyorumBende vampirim zaten korkunclu şeyleri çok severim
Denemek lazım bu sahrda unutmazsam bır deneyım bakımBnde nane yiyemiyorum yalnız cacık içerisine dograyinca o baskın koku ve tat hafifliyor sahur da belki yoğurt ile yemesi daha kolay olur
Yenam gelmiş holgelmişHayırlı ramazanlar
Nasılsın monicim
Geçmiş olsun kuzum, her yerine bakmışsın görürdün bişi olsa diye düşünüyorum. Genel durumunu gözlemlemişsindir değişiklik bişi varmıydı. Yalnızmısın?Off canım çok sıkkın ya kızım düştü görünürde bişeyi yok tum vucuduna baktım sankı alnndakı damarları falan bıraz fazla bellı olmaya başladı gbı ilk defa bukadar kotu dustu ya kanepenın başlıgı varya kanepede koşup oraya ellerını vuruodu sonra bırden çok egıldı düştü bakakaldım resmen sırt ustu yattı yere zaman gecnce bı sıkıntı olurmu szce uyudu smdı korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?