- 25 Şubat 2016
- 7.751
- 12.940
- 248
- 31
Korktum şimdi ya uyurken anlayamam mı kı sureklı gdıp bakıyorum amaCanim gecmis olsun.en az 2 saat uyutmasaydin Allah korusun beyin kanamasi riski olur diye
Orası nereBurasi kar kis firtina.yuruyuse de cikamiyorum bu nasil bahar mevsimi
Bende son günler üni de mezun oluyorum çok şükür :)))Unı alttan derslerım var onları verecem inşallah.Aynen ya sözde sevıo serhan hemen herseye kanıo ustelık mervenin ne oldgnu bıldgı halde
Canim birsey olmaz inshaAllah, uyandir istersen, sonra geri yatir. Kontrol amacli.Korktum şimdi ya uyurken anlayamam mı kı sureklı gdıp bakıyorum ama
Hiç deme o Burcu ekrana çıktığı zaman sanki yılan görüyorum
Aynennn hele burcuu
inşallah birşey yoktur. Bir iki saat en az uyutmamakta çalış gözlerine dikkat et kayıyor mu yada değişiklik var mı. Allah korusun kazadan beladan onlarıOff canım çok sıkkın ya kızım düştü görünürde bişeyi yok tum vucuduna baktım sankı alnndakı damarları falan bıraz fazla bellı olmaya başladı gbı ilk defa bukadar kotu dustu ya kanepenın başlıgı varya kanepede koşup oraya ellerını vuruodu sonra bırden çok egıldı düştü bakakaldım resmen sırt ustu yattı yere zaman gecnce bı sıkıntı olurmu szce uyudu smdı korkuyorum
Şimdi baktım KırşehirOrası nere
Sagol abla uyku saatıde gelmştı bende uyuttum düşünemedım napsam uyandrsammı normalde sabah kadar uyurDoktorda gözlemlemeni isticek, mide bulantısı, kusma ve genel durumunda değişiklik.
Ağzını kapatıp ağlaması falan o anki acısı ve korkmuş olmasındandır. Terlemesi de ağlamaktan.
Cheescake yapasim geldiHiç deme o Burcu ekrana çıktığı zaman sanki yılan görüyorum
Yenam gelmiş holgelmiş
Hayırlı ramazanlar canım
İyiyim çok şükğr tamazan yorgunluğu ve uykusuzlukla baş etmeye çalışıyorum. Sen nasılsın pek yoksun bu ara
Amiiin çok sagolinşallah birşey yoktur. Bir iki saat en az uyutmamakta çalış gözlerine dikkat et kayıyor mu yada değişiklik var mı. Allah korusun kazadan beladan onları
İyi gecelerŞimdi baktım Kırşehir
Akşam her yere yetisiyorumiyi geceler herkese niyetlilere hayırlı sahurlar vampir kaçar
Hahaha alır Burcu ya gideriz şaka bir yana cheescake benim spesiyalimdi benden çalmış MerveCheescake yapasim geldi
Ooo diyette olmasak yapda yiyek dicemde, iftarda doydum hic moniden dayak yiyesim yokHahaha alır Burcu ya gideriz şaka bir yana cheescake benim spesiyalimdi benden çalmış Merve
Off canım çok sıkkın ya kızım düştü görünürde bişeyi yok tum vucuduna baktım sankı alnndakı damarları falan bıraz fazla bellı olmaya başladı gbı ilk defa bukadar kotu dustu ya kanepenın başlıgı varya kanepede koşup oraya ellerını vuruodu sonra bırden çok egıldı düştü bakakaldım resmen sırt ustu yattı yere zaman gecnce bı sıkıntı olurmu szce uyudu smdı korkuyorum
Olmaz ınsallah canımOff canım çok sıkkın ya kızım düştü görünürde bişeyi yok tum vucuduna baktım sankı alnndakı damarları falan bıraz fazla bellı olmaya başladı gbı ilk defa bukadar kotu dustu ya kanepenın başlıgı varya kanepede koşup oraya ellerını vuruodu sonra bırden çok egıldı düştü bakakaldım resmen sırt ustu yattı yere zaman gecnce bı sıkıntı olurmu szce uyudu smdı korkuyorum
Evet bi sakıncasımı varBana mı sardın gezegen hihhoyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?