Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Geçmiş olsun kuzum, her yerine bakmışsın görürdün bişi olsa diye düşünüyorum. Genel durumunu gözlemlemişsindir değişiklik bişi varmıydı. Yalnızmısın?
Yanlızım abla degısık durum şöyle aglarken agzını fazla acmadan agladı o tuhafıma gttı bırden tterledı sanırım agladgı ıcn terledı biraz agladı farklı oyuncaklar faln verdım o sekılde sustu

Gecmis olsun canim yaa. Kiyamam
Rahat etmen icin uyandirabilirsin. Yatmadan once mesela 2.defa uyandir hal hareketine bak. Dustukten sonra neyapti? Aglayip oyuna felan devam ettimi??

Gecmis olsun canim yaa. Kiyamam
Rahat etmen icin uyandirabilirsin. Yatmadan once mesela 2.defa uyandir hal hareketine bak. Dustukten sonra neyapti? Aglayip oyuna felan devam ettimi??
Çok sagol hemen kucagıma aldım oda oda gezdrdım farklı oyuncaklarını goaterdım yavas yavas sustu bak bak demeye başladı normladı yanı indrdım kucagımdan oynadı bıraz

Geçmiş olsun düşme gibi durumlarda hemen yatirmayin izlenimde bulunun morarma kanama şişme gibi ins birseyi yoktur kaç yaşında kiziniz

Geçmiş olsun kusması olursa acile götürün

Canim gecmis olsun.en az 2 saat uyutmasaydin Allah korusun beyin kanamasi riski olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…