- 25 Şubat 2016
- 7.751
- 12.940
- 248
- 31
Yanlızım abla degısık durum şöyle aglarken agzını fazla acmadan agladı o tuhafıma gttı bırden tterledı sanırım agladgı ıcn terledı biraz agladı farklı oyuncaklar faln verdım o sekılde sustuGeçmiş olsun kuzum, her yerine bakmışsın görürdün bişi olsa diye düşünüyorum. Genel durumunu gözlemlemişsindir değişiklik bişi varmıydı. Yalnızmısın?
Gecmis olsun canim yaa. KiyamamOff canım çok sıkkın ya kızım düştü görünürde bişeyi yok tum vucuduna baktım sankı alnndakı damarları falan bıraz fazla bellı olmaya başladı gbı ilk defa bukadar kotu dustu ya kanepenın başlıgı varya kanepede koşup oraya ellerını vuruodu sonra bırden çok egıldı düştü bakakaldım resmen sırt ustu yattı yere zaman gecnce bı sıkıntı olurmu szce uyudu smdı korkuyorum
Çok sagol hemen kucagıma aldım oda oda gezdrdım farklı oyuncaklarını goaterdım yavas yavas sustu bak bak demeye başladı normladı yanı indrdım kucagımdan oynadı bırazGecmis olsun canim yaa. Kiyamam
Rahat etmen icin uyandirabilirsin. Yatmadan once mesela 2.defa uyandir hal hareketine bak. Dustukten sonra neyapti? Aglayip oyuna felan devam ettimi??
Benım oyle konustugum bı doktrum yok muayneye gdıyorum sadeceVe eger guvenmiyorsan doktoru arayip sorabilirsin
Geçmiş olsun düşme gibi durumlarda hemen yatirmayin izlenimde bulunun morarma kanama şişme gibi ins birseyi yoktur kaç yaşında kizinizOff canım çok sıkkın ya kızım düştü görünürde bişeyi yok tum vucuduna baktım sankı alnndakı damarları falan bıraz fazla bellı olmaya başladı gbı ilk defa bukadar kotu dustu ya kanepenın başlıgı varya kanepede koşup oraya ellerını vuruodu sonra bırden çok egıldı düştü bakakaldım resmen sırt ustu yattı yere zaman gecnce bı sıkıntı olurmu szce uyudu smdı korkuyorum
Ne sınavıı Allah yardımcın olsun :) Şu Serhan la Oya yı bi temiz dövesim varBende izliyorum tek ızledgım dızı ama suan ders calıstgım ıcın açmadım sınavdan sonra netten izlemeyı dusunuyorum
Geçmiş olsun kusması olursa acile götürünOff canım çok sıkkın ya kızım düştü görünürde bişeyi yok tum vucuduna baktım sankı alnndakı damarları falan bıraz fazla bellı olmaya başladı gbı ilk defa bukadar kotu dustu ya kanepenın başlıgı varya kanepede koşup oraya ellerını vuruodu sonra bırden çok egıldı düştü bakakaldım resmen sırt ustu yattı yere zaman gecnce bı sıkıntı olurmu szce uyudu smdı korkuyorum
Su ve yesil cay bende ise yariyorKızlar hayırlı aksamlar şişkinlik ve ödem için kiraz sapi çayını öneriyorlar kullanananiz oldumu
Hayirli ramazanlarHayırlı ramazanlar
Nasılsın monicim
Canim gecmis olsun.en az 2 saat uyutmasaydin Allah korusun beyin kanamasi riski olur diyeOff canım çok sıkkın ya kızım düştü görünürde bişeyi yok tum vucuduna baktım sankı alnndakı damarları falan bıraz fazla bellı olmaya başladı gbı ilk defa bukadar kotu dustu ya kanepenın başlıgı varya kanepede koşup oraya ellerını vuruodu sonra bırden çok egıldı düştü bakakaldım resmen sırt ustu yattı yere zaman gecnce bı sıkıntı olurmu szce uyudu smdı korkuyorum
Korkmustur canim kotu seyler aklina getirmeYanlızım abla degısık durum şöyle aglarken agzını fazla acmadan agladı o tuhafıma gttı bırden tterledı sanırım agladgı ıcn terledı biraz agladı farklı oyuncaklar faln verdım o sekılde sustu
Kadin la utc yi ayni anda bakmaya calisiyorum.gerci su oya ya da artik gicik kaptim sinir olarak izliyorumNe sınavıı Allah yardımcın olsun :) Şu Serhan la Oya yı bi temiz dövesim var
Kadin la utc yi ayni anda bakmaya calisiyorum.gerci su oya ya da artik gicik kaptim sinir olarak izliyorum
1.5 yasında bı yarım saat kadar uyanık durdu ama bişey fark etmedımGeçmiş olsun düşme gibi durumlarda hemen yatirmayin izlenimde bulunun morarma kanama şişme gibi ins birseyi yoktur kaç yaşında kiziniz
Unı alttan derslerım var onları verecem inşallah.Aynen ya sözde sevıo serhan hemen herseye kanıo ustelık mervenin ne oldgnu bıldgı haldeNe sınavıı Allah yardımcın olsun :) Şu Serhan la Oya yı bi temiz dövesim var
Ne sınavıı Allah yardımcın olsun :) Şu Serhan la Oya yı bi temiz dövesim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?