Tamam abla Allah kabul etsinyarın yazarım kuzum iftara gidicez hazırlanıyorum
HosgeldinizMerhaba, 27 yasında 159 boyunda 76kiloyum. Bende grubunuza dahil olmak istiyorum.
Hosgeldiniz :)Merhaba arkadaşlar Ben 28 yaşında 168 boyunda 89 kiloyum evli ve bir çocuk sahibiyim hayatim boyunca hicbirzaman çok zayıf olmadım fakat 70lerin üzerine çıkmamıştım evlendikten ve doğumdan sonra kendimi çok bıraktım sanırım alimden çok uzakta bir şehirde yaşıyorum burada kimsem yok çevrem yok eve kendimi kapattigimdan abur cubur a sardım ve sonuç suanki kilom böyle çok mutsuzum yaşımdan 10 yaş fazla duruyorum bu halde sizlerin arasına katılabilirsem sizlerinde desteğiyle sağlıklı kilolara ulaşmayı umut ediyorum.
Evde kalmamisti canim uzandim gectiNurciloji parol içebilirsin emzirirken geçmiş olsunn
Parol plus vermisti dr emzirenler icin.evde bitmis.minoset vardi aslinda ama uzandm gecti AllahtanCanm prol yada minoset icenilirsin.birşey olmaz
Allah kabul etsin ablaSon cüzüm kaldı. Onuda okursam çok rahatliycam
Parti zamanı maşallah
Yaa.denerim abla iyi oldu dediginGeçmiş olsun
Suyu bol iç ve bi kahve yap iç
Birde patatesi doy kalin yuvarlak kes,
Yazmayı katla, patatesleri alnına köy yazmayla bağla,
Kaynanam rahmetli hep öyle yaptırırdı
Wuhuuuuuuu
Cok iyiGüncel kilom 67.9
Gecen hafta 68.5 tim
-600 gr
Darısı diğer haftalara
Gecti abla.uzulup sinirlenince aninda bir agri giriyor beynim cikacak sanki.esime sinir oldum onun etkisi sanirimgeçmiş olsun kuzum çok şiddetliyse parol içebilirsin
Benimde hic katilamadim bileTebrık ederım başarılarınn devamını dılıyorum mezunıyet benım içimde bir yara ömür boyuda bole kalacak
Tamam canım ben 28 yaşındayım 168 boyunda 89 kiloyum 65 lere inmek istiyorum inşallah.seni tanıyabilmemiz için öncelikle alttaki soruları cevaplaman gerekiyor canımcım
İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:
Teşekkür ederim hoş bulduk :)Merhaba hoşgeldiniz :)
Inşallah çok teşekkür ederim:)Hoşgeldiniz burdaki sinerjiyle kilo vermemek mümkün değil az ya da çok yavaş da olsa bir şekilde kilo veriyoruz
Teşekkürler hoş bulduk :)
Hoşgeldiniiizz. :)
Hoş bulduk çok teşekkür ederim canım:)Hoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?