Merhaba Hoşbuldum inşallah kilo verip kendimi de hoş bulacağımMerhaba Damla.
Ben kaptan yardımcısı miyoş. ☺ Aramıza hoşgeldin.
ben akşam bildiririm iftardan önce en güncel hali ile olur mu?kızlar kilo bildirmeyenler var o yüzden listeyi geç paylaşıcam.
kilo güncellemek isteyen olursa, güncelleyebilirim akşam.
Merhaba Hoşbuldum inşallah kilo verip kendimi de hoş bulacağım
olur tatlım saat 7 yi geçmesinben akşam bildiririm iftardan önce en güncel hali ile olur mu?
inşallah olacak neler neler geçti gitti dediği gibi güçlü olmak zorundayım kızım için ailem için
Olacak Allah'ın izniyle.
Yaşadıkların çok zor şeyler. Altından kalkabildiğine göre güçlü bir kadınsın demek ki.. Kiloyu hayli hayli verirsin.
hoş buldum gerçektenCanm hoşgeldin
Canmmmm
Haklarında hayırlısı olsun canım benim. Nasipten öte köy yok.
Merhaba Damla.
Ben kaptan yardımcısı miyoş. ☺ Aramıza hoşgeldin.
Ağzın bal yesin.❤❤
Ama yok bal yemesin şimdi diyetteyiz su içsin maydonoz sapı falan yesin.
Kolay gelsinSelam kizlar napiyorsunuz ben isten geldim.. acayip yorgunum iftara annemlere gidecez. Yarin oglanin sunnet var gitmeden evi temizlerim suan hic halim yok
Sağol ablaAyşe abla bugün akşama kadar yoğun
Ancak akşam yüzdeleri düzenledikten sonra yazar canim
Söz tabiii zaten hep burdayımMorvampirella( 58,6/ 64,5/-5,9 /% -0,07 ) 428. Etapta 7.takımdan, bildirimli izne ayrılan mor vampir kullancı adlı üye, yüzdesi 144 e bölündü. Ekstrem durum b. Hedef güncelleme: 58
kuzum böyle senin durum, bu hafta listeye alıyım seni. bana bol paylaşım ve kilo verme sözüne karşılık, ne dersin?
Benim de yarın annem geliyor poğaça yaptım muhallebi topları yapacağım birazdan yemek olarak da sulu köfte yaparım yarına hazır olur daha temizlik yapacağımKolay gelsin
Bende gece 2 tepsi kalburabastı yaptım, sabaha kadarda temizlik yaptim.
Şimdide akşamki davete midye börek yapacam
Kolay gelsinBenim de yarın annem geliyor poğaça yaptım muhallebi topları yapacağım birazdan yemek olarak da sulu köfte yaparım yarına hazır olur daha temizlik yapacağım
Ogrenci halinle masallahBenim de yarın annem geliyor poğaça yaptım muhallebi topları yapacağım birazdan yemek olarak da sulu köfte yaparım yarına hazır olur daha temizlik yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?