Ben bayılırım yeşil fasulyeyeBugun yesil fasulye gunu
Ezgi 8000lik sayfada kayboldu@Ezgi osman Kilo bildirim zamanıııı.
Kolay.gellsn.canmBu gün pek bire yapmadım dinlendim sayılır.bir tane yıllık halim kalmıştı onu yikadim.Bende cevizli baklava açmayı düşünüyorum.bayramda memlekete hediye götürmeyi düşünüyorum bu hafta içi ben giderim belki
Teşekkür ederimmKolay gelsin
Ben yemek yapmayı seviyorum bir de düzen takıntım var sanırım çocuğum olunca geçerOgrenci halinle masallah
Ben bulasik anca yikardim yemegi evlenince ogrendim
Mmmh afiyet olsunBugun yesil fasulye gunu
Guzel olmus muSabah:
1 haşlanmış yumurta
3 yk lor peyniri
1 domates
1 çb süt
Öğle:
2 küçük yeşil biber bulgurla doldurmuştum
2 yk yoğurt
Ara:
1 poğaça
1 muhallebi topu (nasıl olmuş diye denedim)
Akşam:
1 tavuk but
2 yk yoğurt
8 yk taze fasulye
Su:2 litre
moni
Olmuş olmuşGuzel olmus mu
Eline sağlık kuzum.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-hem-zayifliyor-hem-okuyor.1061414/
Bir süredir peşini kovaladığım konu bugun üstüme yapıldı sonunda kızlar
Kitap okuma kulübümüz
Bir göz atın eğer bende okumak istiyorum diyen varsa gelin lütfenmoni abla ve miyaww__ sizi çoktan aldım listeye hemen bir kitap seçin
moni bir de abla sayfamızı diğer takımlarla paylaşıp onları da teşvik etmeye ne dersin ?
Teşekkür ederim abla kolay gelsin :)Eline sağlık kuzum.
Hayırlı olsun herkese.
Bende düşündüm paylaşmayı, şu an listelerle uğraşılıyor yarın paylaşımı yapıcam.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-hem-zayifliyor-hem-okuyor.1061414/
Bir süredir peşini kovaladığım konu bugun üstüme yapıldı sonunda kızlar
Kitap okuma kulübümüz
Bir göz atın eğer bende okumak istiyorum diyen varsa gelin lütfenmoni abla ve miyaww__ sizi çoktan aldım listeye hemen bir kitap seçin
moni bir de abla sayfamızı diğer takımlarla paylaşıp onları da teşvik etmeye ne dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?