- 24 Haziran 2015
- 6.215
- 20.518
- 548
Hepimize hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsunnn.
Geliyorum hemen.
İyi yapmişsn valla senın bolum neyhayırlısı inş bitirirsin bende geçen sene mezun oldum evlendiğimde 4 e tamamlamama izin vermemişti eski eşim ayrıldıktan sonra kayıt yaptırıp bitirdim okulu
Amiiiinnn cumlemixin evlatlarını gormeyı nasıp etsın rabbımSağlık olsun allah evladında görmeyi nasip etsin inşallah
2 yılı bıtırıp diğer 2 yılı evden devam etme var mımıbiliyormusunxOnu cok acik canm kesinlille bitir
Var canım ilitam deniyor sanırım. Arkadaşım okuyor2 yılı bıtırıp diğer 2 yılı evden devam etme var mımıbiliyormusunx
canm biz şimdi netden kitap mi okumaz tam olarak anlayamadim biraz anlatabilirmisinhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-hem-zayifliyor-hem-okuyor.1061414/
Bir süredir peşini kovaladığım konu bugun üstüme yapıldı sonunda kızlar
Kitap okuma kulübümüz
Bir göz atın eğer bende okumak istiyorum diyen varsa gelin lütfenmoni abla ve miyaww__ sizi çoktan aldım listeye hemen bir kitap seçin
moni bir de abla sayfamızı diğer takımlarla paylaşıp onları da teşvik etmeye ne dersin ?
Tam olarak nasıl acab ders devam zorunluluğu falan yok sdece sınavlara mı gdılıorVar canım ilitam deniyor sanırım. Arkadaşım okuyor
Hayır kitap okuma kulübümüze katılmak isteyen herkes kendi seçtiği bir roman okuyacak internetten değil:) link bıraktığın sayfaya tıklarsan ilk sayfaya yazdım her şeyi abla :)canm biz şimdi netden kitap mi okumaz tam olarak anlayamadim biraz anlatabilirmisin
Atlayip geleydin gii bu taraf2 öğün yedim bugün.
İftar sahur gibi olmadı pek.
1. Öğünüm
1 domates
1 salatalık
2 yumurtadan omlet
2. Öğünüm
1 kase bulgur pilavı
4 köfte
3 yemek kaşığı püre
1 bardak ayran
Salata
Şimdi de sade Türk Kahvesi içiyorum.
Zre_ 1 ila 1.5 lt arası su içtim.
Spor olarak da Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Terminali'ni 3 kere baştan sona gittim geldim.
Atlayip geleydin gii bu taraf
Suyuda az icmissin arttirrr 2 ltreye artikin :))
Hayırlı akşamlar :)Hayirli akşamlar kızlar:))
CanHerkese hayırlı akşamlar kızlar..
Menümü paylaşayim
Kahvaltı
Peynir yumurta 2 ceviz/kuru kayısı zeytin domates salatalık yeşil çay
Ara karpuz
Ara yarim muz
Akşam yemeği
Tavuk çorbası 3 fırın köfte cacık
Sü 2 litre olmuştur
Sporu sonra paylaşıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?