Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

İyi akşamlar kızlar napiyonuz iftar öncesi alışverişe gittik geldik gelince yemek telaşı. ..
Birazdan cay icicez insallah menüleri paylasiyim hemen
Sahurda 4 yk Menemen
3 zeytin
2 dilim ekmek
1 dilim karpuz
İftar
5 yk tavuklu pilav
5 yk Yoğurtlu makarna
1 dilim karpuz
2 lt su

canm biz şimdi netden kitap mi okumaz tam olarak anlayamadim biraz anlatabilirmisin

canm biz şimdi netden kitap mi okumaz tam olarak anlayamadim biraz anlatabilirmisin
Hayır kitap okuma kulübümüze katılmak isteyen herkes kendi seçtiği bir roman okuyacak internetten değil:) link bıraktığın sayfaya tıklarsan ilk sayfaya yazdım her şeyi abla :)

Bugünkü menümü paylaşayım hemen.
Sahurda: geciktiğimiz için yumurta haşlayacak vakit olmadı. 1 tost+ 1 kase yoğurt+ domates salatalık yedim.
.
İftar
1 kase ezogelin çorbası
1 bardak ice tea ve 1 küçük boy pizza yedim( bu da biraz mecburi gelişti.)
Ama sonuçta her şeyi yazıyoruz değil mi bunu önümüzdeki 2 günde toparlayacagim inşaallah. Yarın da iftarımız var. Biraz kalabalık olacak sofra muhtemelen ama dayanacağım :)
Biraz rahatsızlanmışım sanırım. Gündüz karın ağrısı ve şişkinlik ile geçti. Bu yüzden şimdi kendime yeşil çay demliyorum. İnşaallah iyi gelir.
Muhtemelen 12-1 gibi bir de sütlü kahve içerim uykumu açması için.
.
Herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı cumalar :)

2 öğün yedim bugün.
İftar sahur gibi olmadı pek.

1. Öğünüm

1 domates
1 salatalık
2 yumurtadan omlet

2. Öğünüm
1 kase bulgur pilavı
4 köfte
3 yemek kaşığı püre
1 bardak ayran
Salata

Şimdi de sade Türk Kahvesi içiyorum.

Zre_ 1 ila 1.5 lt arası su içtim.
Spor olarak da Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Terminali'ni 3 kere baştan sona gittim geldim.

Atlayip geleydin gii bu taraf

Suyuda az icmissin arttirrr 2 ltreye artikin :))

Can
kahwltin.guzl.doyurucu.bence.ama.zeytin.yok.oda.tok.tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…