- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 33
- 43
Bulgur.guzel.tercih polarSabah:
1 haşlanmış yumurta
3 yk lor peyniri
1 domates
1 çb süt
Öğle:
2 küçük yeşil biber bulgurla doldurmuştum
2 yk yoğurt
Ara:
1 poğaça
1 muhallebi topu (nasıl olmuş diye denedim)
Akşam:
1 tavuk but
2 yk yoğurt
8 yk taze fasulye
Su:2 litre
moni
Evet canım 4 e tamamlamak için sınava giriliyor sonra kazanirsan harçları biraz yüksek ama devam zorunlulugu yok sınavlara gidiyorsun netten araştır istersenTam olarak nasıl acab ders devam zorunluluğu falan yok sdece sınavlara mı gdılıor
Tamam tesekkur ederım valla 4 yılı btrnce bu seferde kps sı var bu senekı kps den atansamda hiç gerek kalmasaEvet canım 4 e tamamlamak için sınava giriliyor sonra kazanirsan harçları biraz yüksek ama devam zorunlulugu yok sınavlara gidiyorsun netten araştır istersen
harika menünü ara öğünde yediklerinle bozmuşsun şekercimSabah:
1 haşlanmış yumurta
3 yk lor peyniri
1 domates
1 çb süt
Öğle:
2 küçük yeşil biber bulgurla doldurmuştum
2 yk yoğurt
Ara:
1 poğaça
1 muhallebi topu (nasıl olmuş diye denedim)
Akşam:
1 tavuk but
2 yk yoğurt
8 yk taze fasulye
Su:2 litre
moni
güzel bir menüHerkese hayırlı akşamlar kızlar..
Menümü paylaşayim
Kahvaltı
Peynir yumurta 2 ceviz/kuru kayısı zeytin domates salatalık yeşil çay
Ara karpuz
Ara yarim muz
Akşam yemeği
Tavuk çorbası 3 fırın köfte cacık
Sü 2 litre olmuştur
Sporu sonra paylaşıcam inşallah
kuzum iftarda hem pilav hem makarna yemişsin ki her ikiside diyette tüketilmemesi gereken şeylerİyi akşamlar kızlar napiyonuz iftar öncesi alışverişe gittik geldik gelince yemek telaşı. ..
Birazdan cay icicez insallah menüleri paylasiyim hemen
Sahurda 4 yk Menemen
3 zeytin
2 dilim ekmek
1 dilim karpuz
İftar
5 yk tavuklu pilav
5 yk Yoğurtlu makarna
1 dilim karpuz
2 lt su
menün güzelIftar..1kase corba....4yada5kasik yeşil fasulye....3kucuk islim kebabı....kuru doğan.....avuç içi kadar pide....sahuravuç içi kadar pide akşamdan kalma salata bir kase kadar.peynir
geçmiş olsun kuzumBugünkü menümü paylaşayım hemen.
Sahurda: geciktiğimiz için yumurta haşlayacak vakit olmadı. 1 tost+ 1 kase yoğurt+ domates salatalık yedim.
.
İftar
1 kase ezogelin çorbası
1 bardak ice tea ve 1 küçük boy pizza yedim( bu da biraz mecburi gelişti.)
Ama sonuçta her şeyi yazıyoruz değil mi bunu önümüzdeki 2 günde toparlayacagim inşaallah. Yarın da iftarımız var. Biraz kalabalık olacak sofra muhtemelen ama dayanacağım :)
Biraz rahatsızlanmışım sanırım. Gündüz karın ağrısı ve şişkinlik ile geçti. Bu yüzden şimdi kendime yeşil çay demliyorum. İnşaallah iyi gelir.
Muhtemelen 12-1 gibi bir de sütlü kahve içerim uykumu açması için.
.
Herkese hayırlı akşamlar ve hayırlı cumalar :)
kuzum su içmelisin çok az su miktarın bi şekilde arttırılmalı2 öğün yedim bugün.
İftar sahur gibi olmadı pek.
1. Öğünüm
1 domates
1 salatalık
2 yumurtadan omlet
2. Öğünüm
1 kase bulgur pilavı
4 köfte
3 yemek kaşığı püre
1 bardak ayran
Salata
Şimdi de sade Türk Kahvesi içiyorum.
Zre_ 1 ila 1.5 lt arası su içtim.
Spor olarak da Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Terminali'ni 3 kere baştan sona gittim geldim.
menün güzel, su çok az kuzum arttırmalısınSahur
Yulaf ki omlet
Domates salatalık
Iftar
Nohutlu salata
Menemen
Bi dilim ekmek
15 dakika kardiyo
5000 adım
1.5litre su
moni
kuzum su içmelisin çok az su miktarın bi şekilde arttırılmalı
spor harika
içiricez bi şekilde kilo veremessin kuzum yoksaAbla içemiyorum su. Bunda bile midem bulandı.
Teşekkür ederim ben dolma ve sarmayı bulgurla yapmayı tercih ediyorum glisemik indeksi daha düşük ve iyi karbonhidrat grubuna girdiği için :)Bulgur.guzel.tercih polar
Yerine.cok.eksiler olsun:)
Yavaş da olsa gitmesi önemli stres çok yavaşlatıyor zaten sıkıntı yapma hedefini düşün :)İyi akşamlar ancak geldim kızlar
Sonuçlar için üzgünüm gerçekten hedefime yaklaştıkça kilo vermem yavaşladı sanki birde ramazan yüzünden yürüyüş yapamıyorum onunda etkisi var kendi adıma özür diliyorum
Tabi ki ablacım merak etme ben harika sporlar da ekleyeceğim hele ailemin yanına döneyim :)harika menünü ara öğünde yediklerinle bozmuşsun şekercim
artık listedesin ve senden harika menüler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?