Teşekkürler aynen 3 kilo kaldı iki hafta içinde vermem gereken nasıl vereceksemYavaş da olsa gitmesi önemli stres çok yavaşlatıyor zaten sıkıntı yapma hedefini düşün :)
Iyi geceler
Menu
Sabah saat 11 gibi
2 yumurtali bol yesillikli yumurta salatasi
Oglen saat 3
Glutensiz galete 1 brdak ramazan serbeti
Aksam 8 de
Yesil fasulye mantarli bulgur pilavi yogurt salata
Su 3lt
Ara meyve
Bence veririsin biraz suyu arttır akşamları çorba yoğurt salata ya da et yoğurt salata şeklinde beslen gün aşırı bi dene :)Teşekkürler aynen 3 kilo kaldı iki hafta içinde vermem gereken nasıl vereceksem
Ramazan çarptı ben yazdım sanıyorumsahur nerde kuzum?
Aslında kabak yemek lazım perşembe felan ama ramazanda yapamıyorumBence veririsin biraz suyu arttır akşamları çorba yoğurt salata ya da et yoğurt salata şeklinde beslen gün aşırı bi dene :)
Kizlr.iyi geceler Diliyorum herkese allah. Tüm dualarimizi kabul etsin
İyi akşamlar ancak geldim kızlar
Sonuçlar için üzgünüm gerçekten hedefime yaklaştıkça kilo vermem yavaşladı sanki birde ramazan yüzünden yürüyüş yapamıyorum onunda etkisi var kendi adıma özür diliyorum
içiricez bi şekilde kilo veremessin kuzum yoksa
Himm demek oyle canim bunu mutlaka degerlendircem ogunlerde cok tesekkur ederim buarada sporumu da ekleyim 15 mekik 20 squat hareketi 15 dk bel kalca gobek basen kol hareketlerigüzel bir menü
minik bilgi vereyim, meyvelerin yanında mutlaka 2 kaşık yoğurt ya da 1 çay bardağı süt/ayran ya da bir fincan sıcak su tüketmeliyiz ki kan şekerimizi dengelesin.
Zeytin var tatlim yazdim onuda gormedin sanirim :) buarada siz yesil zeytin mi siyah zeytin mi tercih ediyosunuz kahvaltilarda? Hangisi daha saglikli acaba?Can
kahwltin.guzl.doyurucu.bence.ama.zeytin.yok.oda.tok.tutar
Zeytin var tatlim yazdim onuda gormedin sanirim :) buarada siz yesil zeytin mi siyah zeytin mi tercih ediyosunuz kahvaltilarda? Hangisi daha saglikli acaba?
Zeytin konusuna şöyle açıklık getireyim,Zeytin var tatlim yazdim onuda gormedin sanirim :) buarada siz yesil zeytin mi siyah zeytin mi tercih ediyosunuz kahvaltilarda? Hangisi daha saglikli acaba?
Bol ekşili yeşil zeytine bayılırımZeytin var tatlim yazdim onuda gormedin sanirim :) buarada siz yesil zeytin mi siyah zeytin mi tercih ediyosunuz kahvaltilarda? Hangisi daha saglikli acaba?
Dogrudur canim miktarina dikkat etmeye calisirim saol :)
Zeytin ödem yapıyor diye pek tercih edilmiyor aslında.
Bilgi icin tesekkurler canim hepside yuksek oranda tuz iceriyor gercekten daha bilincli olmaya calisirim bu konuda :)Zeytin konusuna şöyle açıklık getireyim,
Diyetisyenimin bana söylediği:
3 yasak, tuz içerdikleri için yağ yakımını engelleyip ödeme sebep olduklarından asla yenmiyor.
1. Zeytin( tuzsus yeşil zeytin öneriliyor)
2. Turşu
3. Madensuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?