Siseye su doldur icine salatalik veya limon at. Baska sevdigin meyva at ic. Bak dene belki icerdin. Denedinmi hic?? Ods olmadi sudan muhallebi yap ic
Az kaldı tam geliyordum.
İçemiyorum ki midem almıyor kuzu hiç.
Nasıl yapıcam onu bilmiyorum.
Al bendende okadar vala canim cok severim ama biz olculu davranalim baksana yag yaktirmiyomus Benin vucudun yarisi yag zatenBol ekşili yeşil zeytine bayılırım
Kitap okumayı çok seviyorum ama epeydir fırsat bulamıyorum.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/10-takim-hem-zayifliyor-hem-okuyor.1061414/
Bir süredir peşini kovaladığım konu bugun üstüme yapıldı sonunda kızlar
Kitap okuma kulübümüz
Bir göz atın eğer bende okumak istiyorum diyen varsa gelin lütfenmoni abla ve miyaww__ sizi çoktan aldım listeye hemen bir kitap seçin
moni bir de abla sayfamızı diğer takımlarla paylaşıp onları da teşvik etmeye ne dersin ?
kitap okuUyku tutmuyor beni ne yapsam bilemedim ilaç alacağım sanırım
O vakit kaçamakta yapmaSpor için şu aralar hiç vaktim yok maalesef. Bayramdan sonra başlayacağım inşaallah :)
Baya yürümüşsün öyleyse2 öğün yedim bugün.
İftar sahur gibi olmadı pek.
1. Öğünüm
1 domates
1 salatalık
2 yumurtadan omlet
2. Öğünüm
1 kase bulgur pilavı
4 köfte
3 yemek kaşığı püre
1 bardak ayran
Salata
Şimdi de sade Türk Kahvesi içiyorum.
Zre_ 1 ila 1.5 lt arası su içtim.
Spor olarak da Atatürk Hava Limanı Dış Hatlar Terminali'ni 3 kere baştan sona gittim geldim.
Tadını içebileceğin hale getirAbla içemiyorum su. Bunda bile midem bulandı.
Bi dur kaptan, hemen celallenme daha eve yeni geldimmenü yazmayan kızlar geliyo sopa
Aynen malesef alışveriş ten dönünce kendime ekstra bişey yapamadim ne varsa onu yedikkuzum iftarda hem pilav hem makarna yemişsin ki her ikiside diyette tüketilmemesi gereken şeyler
daha güzel menüler bekliyorum
Sofrada güldürdün, hepsi dönmüş bana bakıyorSiseye su doldur icine salatalik veya limon at. Baska sevdigin meyva at ic. Bak dene belki icerdin. Denedinmi hic?? Ods olmadi sudan muhallebi yap icveya poset cay ic veya suya meyva at dondurma kablarinda dondur ye nasil yapiyosan yap ama o 2 litreyi ic
Iyı bari 3. OlmuşumCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 572. ETAP
10.TAKIM DERECELER
1. %1,11........Zre_
2.%0,81......... @Nurciloji
3.%0,58........gezegenfeza
SIRALAMA
@Sekerportakalimm >>%0,32
miyaww__ >> %0
Mor Vampirella >>% -0,07
E Ezgi osman % -0,14
Insallah kaptanımEvett...
Bu sabah itibari ile ağzımıza fermuarları çekiyoruz, hayatımızdan zararlı cızz tabir ettiğimiz şeylerle vedalaşıyoruz.
Yaza girdik ve bizim bu yazı oramızı buramızı kapatmakla , pişmanlıklarla, keşkelerle, yapabilirdim aslındalarla, mutsuzluklarla geçirmeye hiç mi hiç niyetimiz yok
Biz güçlüyüz, başarıcaz, her şeyin tadını zaten biliyoruz birkaç ay yemesek ölmeyiz aksine çok mutlu oluruz
sağlıklı, dengeli, bize yarayan şeylerle aç kalmadan çok güzel kilolar vericez inşallah
kendimizi seviyoruz, takımımıza ve kaderdaşlarımıza güveniyoruz
olacak olacak hem de çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?