Amanının savulun
Şunu şuraya iliştirivereyim
10. Takımda başaramamak gibi bir seçeneğimiz yok.
Elimden oklava eksik olmaz.
Lakabım yolukçudur.
Kırmızı kartım meşhurdur.
Severken fena döverim.
Öpüp koklarken ıssırıveririm.
Öyle işte.
Ani bi refleksle geri isiririm
Şunu şuraya iliştirivereyim
10. Takımda başaramamak gibi bir seçeneğimiz yok.
Elimden oklava eksik olmaz.
Lakabım yolukçudur.
Kırmızı kartım meşhurdur.
Severken fena döverim.
Öpüp koklarken ıssırıveririm.
Öyle işte.
Aynen kaptanim inshaAllah ben takimima guveniyorum.Evett...
Bu sabah itibari ile ağzımıza fermuarları çekiyoruz, hayatımızdan zararlı cızz tabir ettiğimiz şeylerle vedalaşıyoruz.
Yaza girdik ve bizim bu yazı oramızı buramızı kapatmakla , pişmanlıklarla, keşkelerle, yapabilirdim aslındalarla, mutsuzluklarla geçirmeye hiç mi hiç niyetimiz yok
Biz güçlüyüz, başarıcaz, her şeyin tadını zaten biliyoruz birkaç ay yemesek ölmeyiz aksine çok mutlu oluruz
sağlıklı, dengeli, bize yarayan şeylerle aç kalmadan çok güzel kilolar vericez inşallah
kendimizi seviyoruz, takımımıza ve kaderdaşlarımıza güveniyoruz
olacak olacak hem de çok güzel olacak
Yesssssssss yess yesssCUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 572. ETAP
10.TAKIM DERECELER
1. %1,11........Zre_
2.%0,81......... @Nurciloji
3.%0,58........gezegenfeza
SIRALAMA
@Sekerportakalimm >>%0,32
@miyaww__ >> %0
@MorVampirella >>% -0,07
@Ezgi osman % -0,14
Hayırlı uğurlu olsunHayirli sahurlar kizlarr ve iyi uykular mucuk. Yarin oglum sunnet olacak. Erken kalkip hazirlik yapmam lazim. Heycanliyim, adam olii adam :))))))))))
aaa, hayırlı olsun kuzum. Rabbim damatlığını da göstersin inşallah.. Aminn..Hayirli sahurlar kizlarr ve iyi uykular mucuk. Yarin oglum sunnet olacak. Erken kalkip hazirlik yapmam lazim. Heycanliyim, adam olii adam :))))))))))
Öncelikle hoşgeldin. Takımlarda tam olarak bunu yapıyoruz yani kilo veriyoruz. Evet kilo veriliyor canım. İstersen sana yardımcı olmaya çalışırız, bize katılabilirsin.Merhabalar zayiflama grubunda degilim ama kk yi disaridan takip ediyorum.sıki diyetler yaparak dogumdan sonra 66 yi zorla gordum ,sonra hep diyet yapip kilo veren ben 3 aydir diyet yapamiyorum,1 ay hep asiri yedim ,azaltamiyorum 64 e insem yeter cocuk kucuk yuruyure cikamiyroum yapicam diyorum kaliyor,bi turlu diyete adapte olamiyorum hic boyke olmamistim ,68 de cakili kaldim hamile kaldigimda 64 kiloydum bi 64 e donemedim,boyum 1.72 benim gibi olan adapte olamiyorum, sonra bi gazla ,kararla diyete baslayip kilo veren oldu mu ?hic carem kalmadi fikir veren olur diye yazirorum buraya..herkese iyi kilo vermeler umarım bana da..
Cok iyi olur ilk defa hayatimda kilom cakili kaldi boyle olunca da sogudum o kadar diyet yontemi bilen ben hicbirsey yapasim gelmiyor,kiloma geri donemeyince de bunaliyorum hic baslayamiyorum ilk kez boyle oldu,fazla gozukmuyor boyumdan dolayi ama ben rahatsizim,67 yi gorsem inat edip devam edixem de ne 68 mis aglasam mi gulsem mi bilemedim kaldim 68 de:))Öncelikle hoşgeldin. Takımlarda tam olarak bunu yapıyoruz yani kilo veriyoruz. Evet kilo veriliyor canım. İstersen sana yardımcı olmaya çalışırız, bize katılabilirsin.
Hoşgeldin canımMerhabalar zayiflama grubunda degilim ama kk yi disaridan takip ediyorum.sıki diyetler yaparak dogumdan sonra 66 yi zorla gordum ,sonra hep diyet yapip kilo veren ben 3 aydir diyet yapamiyorum,1 ay hep asiri yedim ,azaltamiyorum 64 e insem yeter cocuk kucuk yuruyure cikamiyroum yapicam diyorum kaliyor,bi turlu diyete adapte olamiyorum hic boyke olmamistim ,68 de cakili kaldim hamile kaldigimda 64 kiloydum bi 64 e donemedim,boyum 1.72 benim gibi olan adapte olamiyorum, sonra bi gazla ,kararla diyete baslayip kilo veren oldu mu ?hic carem kalmadi fikir veren olur diye yazirorum buraya..herkese iyi kilo vermeler umarım bana da..
Sabretmek lazım canımCok iyi olur ilk defa hayatimda kilom cakili kaldi boyle olunca da sogudum o kadar diyet yontemi bilen ben hicbirsey yapasim gelmiyor,kiloma geri donemeyince de bunaliyorum hic baslayamiyorum ilk kez boyle oldu,fazla gozukmuyor boyumdan dolayi ama ben rahatsizim,67 yi gorsem inat edip devam edixem de ne 68 mis aglasam mi gulsem mi bilemedim kaldim 68 de:))
Tamam o halde başlayalım,Cok iyi olur ilk defa hayatimda kilom cakili kaldi boyle olunca da sogudum o kadar diyet yontemi bilen ben hicbirsey yapasim gelmiyor,kiloma geri donemeyince de bunaliyorum hic baslayamiyorum ilk kez boyle oldu,fazla gozukmuyor boyumdan dolayi ama ben rahatsizim,67 yi gorsem inat edip devam edixem de ne 68 mis aglasam mi gulsem mi bilemedim kaldim 68 de:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?