Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Amanının savulun
Şimdiye kadar kaptanin tatlı yüzünü gördünüz
Şimdide bu yüzünü görmeyelim akıllı akıllı kilolarımızı verelim

Ani bi refleksle geri isiririm
Soylim hahaha

Aynen kaptanim inshaAllah ben takimima guveniyorum.
Hem haftalik zayiflamada hafta sonu cok onemli, herkes hafta sonu dikkat etsin ipin ucuydu basiydi sonuydu yimeyinnn

Yeni kızçelerim, tekrar hoşgeldiniz.
Size kendimi tanıtmadığımı farkettim.
İsmim Ayşe, 47 yaşındayım, evliyim, 2 yetişkin oğlum, 1 gelinim, 1 de torunum var.
Sosyoloji mezunuyum.
Uzun zamandır buralardayım. 110 kg ile başladım. Diyetisyen gözetimindeyim yaklaşık 14 aydır.
80 kiloyu görmüştüm, biraz ara veriyim diyince hop kilo aldım. Ramazan'da tuz biber oldu.
Takımımız da çok yeni çıtırcık bir takım, açılış tarihi 26 Şubat 2018.
Takımın ilk üyelerindensiniz.
Henüz mezun vermedik o sebepten dolayı.
Artık yavaş yavaş mezunlarımızı vermeye başlayacağız.
Asıl listeye 16 Mart 2018 561. etapta girdik ve etap birincisi olduk.

CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri
Ve ben bu başarının her hafta olmasını istiyorum, sizde çok isterseniz başarabiliriz.
En kısa sürede hedef kilolarımıza inip mezun olmamız dileğiyle.
Kocaman öpüyorum.

Merhabalar zayiflama grubunda degilim ama kk yi disaridan takip ediyorum.sıki diyetler yaparak dogumdan sonra 66 yi zorla gordum ,sonra hep diyet yapip kilo veren ben 3 aydir diyet yapamiyorum,1 ay hep asiri yedim ,azaltamiyorum 64 e insem yeter cocuk kucuk yuruyure cikamiyroum yapicam diyorum kaliyor,bi turlu diyete adapte olamiyorum hic boyke olmamistim ,68 de cakili kaldim hamile kaldigimda 64 kiloydum bi 64 e donemedim,boyum 1.72 benim gibi olan adapte olamiyorum, sonra bi gazla ,kararla diyete baslayip kilo veren oldu mu ?hic carem kalmadi fikir veren olur diye yazirorum buraya..herkese iyi kilo vermeler umarım bana da..

Öncelikle hoşgeldin. Takımlarda tam olarak bunu yapıyoruz yani kilo veriyoruz. Evet kilo veriliyor canım. İstersen sana yardımcı olmaya çalışırız, bize katılabilirsin.

Öncelikle hoşgeldin. Takımlarda tam olarak bunu yapıyoruz yani kilo veriyoruz. Evet kilo veriliyor canım. İstersen sana yardımcı olmaya çalışırız, bize katılabilirsin.
Cok iyi olur ilk defa hayatimda kilom cakili kaldi boyle olunca da sogudum o kadar diyet yontemi bilen ben hicbirsey yapasim gelmiyor,kiloma geri donemeyince de bunaliyorum hic baslayamiyorum ilk kez boyle oldu,fazla gozukmuyor boyumdan dolayi ama ben rahatsizim,67 yi gorsem inat edip devam edixem de ne 68 mis aglasam mi gulsem mi bilemedim kaldim 68 de:))

Hoşgeldin canım
Boyuna göre kilon gayet iyi, neden memnun değilsin

Sabretmek lazım canım
Sorarsan bende zayıflamak adına çok şey biliyorumda önemli olan uygulamak.
68 den inersen hızla verirsin
Azim, azim, azim

Tamam o halde başlayalım,
geçmiş sayfaları okursan mantığı çözersin ben sana birazdan yazıcam zaten özetle her şeyi.
alttaki sorulara cevap vermen gerekiyor seni tanımamız için.

İsminiz (İsteğe Bağlı ):
Yaşınız :
Boyunuz:
Mesleginiz:
Şu anda çalışıyomusunuz:
Evli/bekar:
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Emziriyormusunuz:
Yaşadığınız şehir:
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :

Daha önce herhangi bir takımda yarıştını mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)
Şu anki kilonuz:
Hedef kilonuz:

R Renklipuantiye
Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet mönü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim

*ilk sayfamızdaki yarışma kural linkini ve diğer yazılanları mutlaka okuyalım.
* Günlük bol paylaşım yapalım takım arkadaşlarımızın menülerini yorumlayalım.
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini vs. ekleyelim.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.

* Her hafta gayret edip takımımızın en az % 30 barajını aşmasını sağlamalıyız.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…